reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Jak myślicie ile w końcówce dziecko przybiera tygodniowo na wadze? 100-200? :) mój pewnie ma 3kg. Mam na myśli 2/3 ost tygodnie.

Obym dziś i jutro rodzić nie zaczèła, màż chory, a tak bardzo chce być przy porodzie... trzeba do czwartku wytrzymać ;)

Jak myślicie ile w końcówce dziecko przybiera tygodniowo na wadze? 100-200? :) mój pewnie ma 3kg. Mam na myśli 2/3 ost tygodnie.

Obym dziś i jutro rodzić nie zaczèła, màż chory, a tak bardzo chce być przy porodzie... trzeba do czwartku wytrzymać ;)

Mój teraz równiutko 200 g tyg.
Dzisiaj jest zły dzień, wszystko na nie. Chyba pójdę sobie do galerii kupić prezent mikołajkowy. Jak myślicie? Nie śpioszki, nie kaftaniki, pieluchy i smoczki. Tylko coś dla MNIE :) Cokolwiek!

To bardzi mozliwe. a co to za plastry?
Takie plastry jak sportowcy maja mozna powiedziec, co naciagaja miesnie, bo rwa kulszowa mnie dopadla :(
Ja tez zazdroszcze. Ja wczoraj ogladalam z mezem sposoby na lagodzenie bolu podczas porodu. Widze ze bardzo sie przejmuje...♡ w koncu troche sie polepszyl nasz kontakt bo ostatnio tak na niego naskakiwalam.
Ja tez juz zazegnalam konflikt na szczescie :)

Zaciskaj nogi, a maz niech szybko wraca do zdrowia!!!
My wczoraj probowalismy i bylo tyle smiechu przez moj wielki brzuch...:D
Nam sie udalo, ale staramy sie nie szalec, dopiero ostro bierzemy sie za jakis tydzien czy dwa. Ale libido moje slabe, mimo to chce spelniac potrzeby chlopa jednak :) tylko troche sucho tam na dole :(

nie wiem, nie znam sie, ale ginka gadulila, ze niby na tym etapie 200-250 gram tygodniowo dziecko powinno przybierac :) co mezowi dolega?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry