Ola0303
Fanka BB :)
Jej moze cos sie zaczyna...termin chyba masz na poczatek grudnia wiec to bardzo mozliwe..moze wody plodowe co? a mozesz zadzwonic do rodzicow lub meza zeby ktos podjechal sie zajac Toba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej moze cos sie zaczyna...termin chyba masz na poczatek grudnia wiec to bardzo mozliwe..moze wody plodowe co? a mozesz zadzwonic do rodzicow lub meza zeby ktos podjechal sie zajac Toba?
To bardzi mozliwe. a co to za plastry?Ja sie jeszcze zastanawiam, czy to sie przez te plastry, ktorymi jestem obklejona, na brzuchu tez mam dwa, a przez nie jakos inaczej sie miesnie ukladaja, a je mam wlasnie od piatku, co by pasowalo...
Ja tez zazdroszcze. Ja wczoraj ogladalam z mezem sposoby na lagodzenie bolu podczas porodu. Widze ze bardzo sie przejmuje...♡ w koncu troche sie polepszyl nasz kontakt bo ostatnio tak na niego naskakiwalam.nas to zaraz czeka, az zazdroszcze juz tym rozpakowanym
My wczoraj probowalismy i bylo tyle smiechu przez moj wielki brzuch...Ja bym chciala kolo 20 najpozniej urodzic, to by bylo 2 dni przed terminem, niedlugo trzeba bedzie seksik wdrazyc
Tak ok 200 na tydzien chybaJak myślicie ile w końcówce dziecko przybiera tygodniowo na wadze? 100-200? mój pewnie ma 3kg. Taka waga by mnie cieszyła
Obym dziś i jutro rodzić nie zaczèła, màż chory, a tak bardzo chce być przy porodzie... trzeba do czwartku wytrzymać
Jak myślicie ile w końcówce dziecko przybiera tygodniowo na wadze? 100-200? mój pewnie ma 3kg. Mam na myśli 2/3 ost tygodnie.
Obym dziś i jutro rodzić nie zaczèła, màż chory, a tak bardzo chce być przy porodzie... trzeba do czwartku wytrzymać
Takie plastry jak sportowcy maja mozna powiedziec, co naciagaja miesnie, bo rwa kulszowa mnie dopadlaTo bardzi mozliwe. a co to za plastry?
Ja tez juz zazegnalam konflikt na szczescieJa tez zazdroszcze. Ja wczoraj ogladalam z mezem sposoby na lagodzenie bolu podczas porodu. Widze ze bardzo sie przejmuje...♡ w koncu troche sie polepszyl nasz kontakt bo ostatnio tak na niego naskakiwalam.
Zaciskaj nogi, a maz niech szybko wraca do zdrowia!!!Jak myślicie ile w końcówce dziecko przybiera tygodniowo na wadze? 100-200? mój pewnie ma 3kg. Mam na myśli 2/3 ost tygodnie.
Nam sie udalo, ale staramy sie nie szalec, dopiero ostro bierzemy sie za jakis tydzien czy dwa. Ale libido moje slabe, mimo to chce spelniac potrzeby chlopa jednak tylko troche sucho tam na doleMy wczoraj probowalismy i bylo tyle smiechu przez moj wielki brzuch...
nie wiem, nie znam sie, ale ginka gadulila, ze niby na tym etapie 200-250 gram tygodniowo dziecko powinno przybierac co mezowi dolega?Jak myślicie ile w końcówce dziecko przybiera tygodniowo na wadze? 100-200? mój pewnie ma 3kg. Mam na myśli 2/3 ost tygodnie.
moj tez sie przejmuje, ale mowi, ze da rade, ze nie zemdlejeJa tez zazdroszcze. Ja wczoraj ogladalam z mezem sposoby na lagodzenie bolu podczas porodu. Widze ze bardzo sie przejmuje...♡ w koncu troche sie polepszyl nasz kontakt bo ostatnio tak na niego naskakiwalam.