reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja chyba tez, chociaz nie mysle o porodzie i nie obawiam sie go, to od kilku dni zachowuje sie jakos dziwnie, jestem mega drazliwa, czuje sie niepewnie i ciagle placze. Nie wiem sama o co chodzi, bo jak mysle o porodzie, to nie czuje obaw..
Pewnie cos jednak w podswiadomosci siedzi. To jest straszny stres dla kobiety. ja od jakiegos tygodnia nie poznaje siebie..wkurzam sie o byle co jestem wsciekla na wszystko i wszystkich...:( i to bez powodu.

reklama
Czesc dziewczyny!:)
Jak minela Wam noc? Ja sie troche pomeczylam... no ale takie uroki koncowych tygodni chyba. Dzis niedziela i spedzam caaaly dzien z mezem. Pewnie sie wybierzemy na obiad do tesciow chociaz baaardzo mi sie nie chce. zle sie czuje po prostu i najchętniej bym zostala w domku polezala i poogladala jakis film..:) zobaczymy co maz na to. zaraz musze zjesc jakies sniadanko bo o 5 rano juz mnie taki glod dopadl...;)
Życze Wam spokojnej niedzieli. Odpoczywajcie :***

reklama
Mi wczoraj coś plusnęło :/ zadzwoniłam do położnej i kazała założyć podpaskę i obserwować... Jak przemoknie to wody a jak będzie wilgotna to jakiś tam płyn... Oczywiście wszystko się uspokoiło, ale w nocy jak byłam siku i nad ranem znów coś pociekło- choć tym razem mam wrażenie, że to rzadki śluz. Zbieram się powoli i podjadę na IP żeby to sprawdzili...
Daj koniecznie znac !! Bedzie dobrze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry