reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny :) Ja wczoraj sprzątanie, wieczorem seksik, a w nocy tylko 2 skurcze.. jakaś paranoja [emoji23][emoji23]

Otworzyli w mieście niedaleko nas nową galerie, super sklepy, w piątek polaziliśmy z mężem ;) są takie sklepy jak smyk, txm, kik, tifo, pepco -no wszystko na kupie w jednym miejscu, na prawde fajna sprawa ;) kupiliśmy skarpetki Szymkowi, i upatrzylismy pajaca zimowego jakby Szymus urodził sie malutki bo ten co mamy niby 62 rozmiar ale jest dość spory więc jak cos to mąż zakupi ;) to samo z czapeczką, mamy taką na obwód glowki 40, i podejrzewam że bedzie za duza i chyba tez bedzie do kupienia mniejsza. No ale to sie okaze, bo moze sie myle i bedzie byczek ;)
No nic, chodze, ruszam sie, wszystko robie, seksimy sie, a skurczy mniej niz bylo wczesniej [emoji23]
Dzis jedziemy do moich rodzicow na obiad ;)
Pozdrawiam, miłego dnia kochane!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wczoraj coś plusnęło :/ zadzwoniłam do położnej i kazała założyć podpaskę i obserwować... Jak przemoknie to wody a jak będzie wilgotna to jakiś tam płyn... Oczywiście wszystko się uspokoiło, ale w nocy jak byłam siku i nad ranem znów coś pociekło- choć tym razem mam wrażenie, że to rzadki śluz. Zbieram się powoli i podjadę na IP żeby to sprawdzili...
Ja na szczęście mam te paski lakmusowe to jak cos mi "kapie" to sprawdzam [emoji3]

Ja dzis rano poszlam siu siu i cos mi kapalo....ja juz jestem glupia i nie wiem. oby to nie byly wody..
Ja jak siusiam to mi tak na koniec kapie wlasnie dosc dlugo, mój synek nisko siedzi i podejrzewam ze to przez to wlasnie tak kapie bo nie noze wyleciec swobodnie zawartosc pecherza

reklama
Lux, ale to z mdłości ? Może to coś na zasadzie refluksu, teraz tam wszystko nam bardzo uciska i może mniejsze porcje jedzenia pomogą ? :(
wlasnie nie z mdlosci, po prostu przychodzi kwas z zoladka lub przy kaszlu nawet lekkim i idzie :( moze byc, ze przez ten reflux tez to mam, bo naprawde czuje ucisk na zoladek :( co do malych porcji, ja juz nie umiem zjesc malej porcji :D

Do góry