reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Też ten mam.
I o dziwo Mąż kupił - bo już powiedziałam sobie że wszystkiego ja nie będę załatwiać i niech by się góry waliły to nie kupie
Będzie stres to będzie Mezulcio wtedy jeździł a tu szacun - rzucił się chłopak po aptekach i jest.
Można - mozna!
Zestresowal się po zorientowaniu że to już tylko 2tyg.... i dobrze!
nam brakuje lozeczko, dziadkowie maja dac kase po niedzieli i pieluchy a tak to mam wszystko kupione :)

reklama
Dzień dobry Mamy! Sprawdzam z rana kto będzie zamykał peleton listopadowek? Jakieś niespodzianki po nocy? Iza? Karelka? Lenam? Inna Mama?

:):):):)

Wczoraj z mężem pojechaliśmy do galerii na zakupy, zlazlam się niemiłosiernie 2 godziny i nic. Tylko pod koniec już mnie Franio na dole uciskal i trochę plecy bolaly. Dzisiaj w nocy mój synek szaleju się najadl, tak się wiercil że nie mogłam zasnac. Pierwszy raz tak mialam. Zawsze grzeczny w nocy. Jakoś strasznie nisko go czulam i tak mnie kulo co jakis czas jak się tak ruszal. Myślałam że się wsciekne. Zasnelam dopiero koło 2
moj wczoraj wieczorem taka dyskoteke odstawil, ze hej :D caly brzuch chodzil, wbijal mi bardzo mocno sie w zebra :) w nocy tez kopal i teraz tez ju kopie :) glodny byl pewnie i juz mamusia juz wstala przed 8 zjesc :)

Dzień dobry Mamy! Sprawdzam z rana kto będzie zamykał peleton listopadowek? Jakieś niespodzianki po nocy? Iza? Karelka? Lenam? Inna Mama?

:):):):)

Ja chwilami myslalam ze pojade do szpitala...noc na czuwaniu jestem wykonczona:( bol w plecach i bol jak na okres, mnostwo przepowiadajacych i nie raz byly bolesne...:/ a maly Franio tak szaleje i czuje jak by jeszcze bardziej uciskal na dol. W pewnym.momencie myslalam ze ktos mi wbija tysiac igiel tam...[/QUOTE]

reklama
Do góry