reklama
K
Krasnal77
Gość
To i mam pytanie, choc wstydliwe, jaki macie sluz? moj sie nagle z wodnistego zrobil gesty i kolor jakby kremowy na zmiane z bialym, bez zapachu, nie piecze...czy to jakas zapowiedz, bo zglupialam...
Ja nie mam nic. Od poczatku jakos tak skromnie i teraz tez... [emoji19]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bo ja juz sama nie wiem, jak bylam na ostatnim usg to zwrocialm uwage mojej gince na ten sluz, bo ja sklonna do stanow zapalnych, ale ona twierdzi, ze nie mam stanu zapalnego...i nie wiem co myslecJa nie mam nic. Od poczatku jakos tak skromnie i teraz tez... [emoji19]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej!! Ciężko Was czytać na bieżąco, ale zaglądam. Gratulacje dla rozpakowanych . Dziewczyny w dwupaku- już bliżej niż dalej, zaraz będziecie tuli swoje krasnoludki.
U nas poki co super- Apolonia to aniołek. Nie płacze, nie trzeba jej bujac, usypiac, śpi, budzi się równo co 3h na jedzenie, śpi sama w łóżeczku. Oby jak najdłużej była taka grzeczna. Problem mamy tylko że trzeba ją z główka pilnować bo jest bardzo silna i sama ja podnosi. P. jest zakochany, kapie ją, przebiera, daje rade. [emoji4][emoji4] jesteśmy pod wrażeniem tego jaka jest [emoji7]
każda noc przespana.. jest tylko na cycu, bez smoka.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
U nas poki co super- Apolonia to aniołek. Nie płacze, nie trzeba jej bujac, usypiac, śpi, budzi się równo co 3h na jedzenie, śpi sama w łóżeczku. Oby jak najdłużej była taka grzeczna. Problem mamy tylko że trzeba ją z główka pilnować bo jest bardzo silna i sama ja podnosi. P. jest zakochany, kapie ją, przebiera, daje rade. [emoji4][emoji4] jesteśmy pod wrażeniem tego jaka jest [emoji7]
Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda nic się nie opuszcza.
Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek
Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek
Ola0303
Fanka BB :)
Wiedzialam ze o niej piszesz .... no mina musiala byc supertak, jak Tomek domofon zalaczyl i ją wpuscil to ja nie widzialam kto, ale jak uslyszalam glos to az z kanapy wstalam, fajna musialam miec mine
Ola0303
Nie martw sie:* mąż kochany♡ no to teraz masz czas na relax takze ksiazki sie przydadza. moze przyda nam sie wylaczyc nasze mozgi...ja tez ostatnio na leb dostaje...Ja dziś falstart zaliczyłam byłam pewna, sączą się wody, pojechałam do szpitala do mojej położnej, sprawdziła, zbadała i nic szyjka daleko i na szybką akcję się nie zapowiada.
Smutno mi się zrobilo i się popłakałam... jeszcze byłam niemiła
dla męża, a on mi dał na otarcie smutków piękny album o którym kiedyś mu wspomniałam. Jak nie kochać. Zamówiłam sobie też 2 książki, pewnie przeczytam zanim zobaczymy syna... ech. Cièżko dziś.
wiesz dziwnie sie poczulam, bo rzadko ja teraz widze i nawet wtedy sie nie odzywa a tu wchodzi i sie wielce akcesoriami malego interesuje, no coz przynajmniej se obejrzala i obmacala...Wiedzialam ze o niej piszesz .... no mina musiala byc super
Nonkatoja
Kochana nie przejmuj się. Mamy podobne terminy i u mnie nic się nie dzieje. Nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Już wszystkiego próbuję. Ja na poprawę humoru kupiłam sobie buty i to 2 pary[emoji32][emoji44] Trochę pomogło[emoji14]Ja dziś falstart zaliczyłam byłam pewna, sączą się wody, pojechałam do szpitala do mojej położnej, sprawdziła, zbadała i nic szyjka daleko i na szybką akcję się nie zapowiada.
Smutno mi się zrobilo i się popłakałam... jeszcze byłam niemiła
dla męża, a on mi dał na otarcie smutków piękny album o którym kiedyś mu wspomniałam. Jak nie kochać. Zamówiłam sobie też 2 książki, pewnie przeczytam zanim zobaczymy syna... ech. Cièżko dziś.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
majka23x
Ja mam taki zwykly bialy, malo. Ale ja sie za bardzo nie wypowiem, bo wiekszosc czasu bralam luteine, wiec ciagle wyplywalo i nie mam porownania czy cos sie zmieniloTo i mam pytanie, choc wstydliwe, jaki macie sluz? moj sie nagle z wodnistego zrobil gesty i kolor jakby kremowy na zmiane z bialym, bez zapachu, nie piecze...czy to jakas zapowiedz, bo zglupialam...
To bardzo grzeczy egzemplarz wam sie trafil, super!!! oby mala nadal byla taka i wam nie dopiekala za bardzo, wycaluj ja od ciotekHej!! Ciężko Was czytać na bieżąco, ale zaglądam. Gratulacje dla rozpakowanych . Dziewczyny w dwupaku- już bliżej niż dalej, zaraz będziecie tuli swoje krasnoludki.