reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

To i mam pytanie, choc wstydliwe, jaki macie sluz? moj sie nagle z wodnistego zrobil gesty i kolor jakby kremowy na zmiane z bialym, bez zapachu, nie piecze...czy to jakas zapowiedz, bo zglupialam...

reklama
Hej!! Ciężko Was czytać na bieżąco, ale zaglądam. Gratulacje dla rozpakowanych . Dziewczyny w dwupaku- już bliżej niż dalej, zaraz będziecie tuli swoje krasnoludki.
U nas poki co super- Apolonia to aniołek. Nie płacze, nie trzeba jej bujac, usypiac, śpi, budzi się równo co 3h na jedzenie, śpi sama w łóżeczku. Oby jak najdłużej była taka grzeczna. Problem mamy tylko że trzeba ją z główka pilnować bo jest bardzo silna i sama ja podnosi. P. jest zakochany, kapie ją, przebiera, daje rade. [emoji4][emoji4] jesteśmy pod wrażeniem tego jaka jest [emoji7]
każda noc przespana.. jest tylko na cycu, bez smoka.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda :) nic się nie opuszcza.

Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek :)

Ja dziś falstart zaliczyłam :( byłam pewna, sączą się wody, pojechałam do szpitala do mojej położnej, sprawdziła, zbadała i nic :( szyjka daleko i na szybką akcję się nie zapowiada.

Smutno mi się zrobilo i się popłakałam... jeszcze byłam niemiła
dla męża, a on mi dał na otarcie smutków piękny album o którym kiedyś mu wspomniałam. Jak nie kochać. Zamówiłam sobie też 2 książki, pewnie przeczytam zanim zobaczymy syna... ech. Cièżko dziś.
Nie martw sie:* mąż kochany♡ no to teraz masz czas na relax takze ksiazki sie przydadza. moze przyda nam sie wylaczyc nasze mozgi...ja tez ostatnio na leb dostaje...o_O

Ja dziś falstart zaliczyłam :( byłam pewna, sączą się wody, pojechałam do szpitala do mojej położnej, sprawdziła, zbadała i nic :( szyjka daleko i na szybką akcję się nie zapowiada.

Smutno mi się zrobilo i się popłakałam... jeszcze byłam niemiła
dla męża, a on mi dał na otarcie smutków piękny album o którym kiedyś mu wspomniałam. Jak nie kochać. Zamówiłam sobie też 2 książki, pewnie przeczytam zanim zobaczymy syna... ech. Cièżko dziś.
Kochana nie przejmuj się. Mamy podobne terminy i u mnie nic się nie dzieje. Nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Już wszystkiego próbuję. Ja na poprawę humoru kupiłam sobie buty i to 2 pary[emoji32][emoji44] Trochę pomogło[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To i mam pytanie, choc wstydliwe, jaki macie sluz? moj sie nagle z wodnistego zrobil gesty i kolor jakby kremowy na zmiane z bialym, bez zapachu, nie piecze...czy to jakas zapowiedz, bo zglupialam...
Ja mam taki zwykly bialy, malo. Ale ja sie za bardzo nie wypowiem, bo wiekszosc czasu bralam luteine, wiec ciagle wyplywalo i nie mam porownania czy cos sie zmienilo
Hej!! Ciężko Was czytać na bieżąco, ale zaglądam. Gratulacje dla rozpakowanych . Dziewczyny w dwupaku- już bliżej niż dalej, zaraz będziecie tuli swoje krasnoludki.
U nas poki co super- Apolonia to aniołek. Nie płacze, nie trzeba jej bujac, usypiac, śpi, budzi się równo co 3h na jedzenie, śpi sama w łóżeczku. Oby jak najdłużej była taka grzeczna. Problem mamy tylko że trzeba ją z główka pilnować bo jest bardzo silna i sama ja podnosi. P. jest zakochany, kapie ją, przebiera, daje rade. [emoji4][emoji4] jesteśmy pod wrażeniem tego jaka jest [emoji7]
każda noc przespana.. jest tylko na cycu, bez smoka.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
To bardzo grzeczy egzemplarz wam sie trafil, super!!! :) oby mala nadal byla taka i wam nie dopiekala za bardzo, wycaluj ja od ciotek :)

Do góry