licze i lekarka mowi, ze ma byc w okresie aktywnosci 10 ruchow (u niej okres aktywnosci to 3 godziny i potem w kolejnych 3 godzinach znow 10 ruchow mam naliczyc) i zawsze tak bylo, ale dzis nie wiem o co mu chodzi, niby sie rusza, ale nie tak mocno i jak zawsze i czkawke tez mial rano, ale krotko...Mój Franek właśnie ma czkawke wieczorem najbardziej daje popalić. może dziś taki dzień i chce sobie pospac nie martw się na zapas. a musicie liczyć ruchy ? ja musze ale zapominam i wpisuje na oko
reklama
elifit
Moderatorka
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Ale jesteś coraz bliżej i bliżej....
A my?
W czarnej. ...d...pie
Ok gadałam z doulą. Mówi że nic się nie stanie jak poczekam na Św. Mikołaja w domu a potem pojadę haha tylko ja se mogę planować
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
no i Wy wszystkie sie rozpakujecie a ja bede sie toczycMi Pani doktor powiedziała że jak nic się nie wydarzy do sylwestra to wtedy mnie kładą na oddział....bardzo bym nie chciała .
elifit
Moderatorka
Magdalenka kawa czarna nie przjedzie..
Idę wszamać biały barszczyk
Idę wszamać biały barszczyk
cos tam czyli tez slabo? ja polezalam na boku i reka go wywolalam i niby sie zaczyna budzic, ale czekam az sie rozbudzi na calego leniwiec...oszaleje, dziecka nie poznajeJa? Neeeee [emoji13]
Lux coś tam się rusza.. oo specjalnie dla ciebie mi kopki sprzedaje właśnie. .
Ej a ja piątego mam się położyć na oddział i coo nie zobaczę jak się dzieci cieszą z Mikołajkowych prezentów? Buuu [emoji21]
jakiego placka?Tez mam dziś lenia, kawę zrobiłam . Muszę iść po ryż do gołąbków to może sie rozkrecę. I chyba poszukam przepis na placka z dżemem, bo mam sporo w lodowce i szkoda a miejsce zajmuje.
Witam witam, choc budze się zeby sie przekrecic i dzisiaj wstawalam 3 razy na siku to jednak nie moge narzekac na sen. Idę do wc z zamkniętymi oczami zasypiam w sekunde wiec jest dobrze.
Dziś mialam tak piękny sen, śnił mi sie mój dom już wybudowany i był taki piekny już umeblowany był salon i kuchnia tak się cieszyłam a tu Tesc dzwoni i mnie obudzil ehh
Dziś mialam tak piękny sen, śnił mi sie mój dom już wybudowany i był taki piekny już umeblowany był salon i kuchnia tak się cieszyłam a tu Tesc dzwoni i mnie obudzil ehh
Ola0303
Fanka BB :)
No to dziś ma leniwy dzień. ja muszę liczyć ruchy trzy razy na dzień po 1 godzinie i ma być minimum 4 ruchy w godzinie a ja mam średnio 30 ale aktywność może się zmienić pod koniec. U mnie jeszcze niedawno mały tak się wiercil że aż się skracalam i jeczalam bo bolało. a teraz takie bardziej przesuwanie i wydychanie. Dziś parę razy mnie tam nisko zakulo . ...licze i lekarka mowi, ze ma byc w okresie aktywnosci 10 ruchow (u niej okres aktywnosci to 3 godziny i potem w kolejnych 3 godzinach znow 10 ruchow mam naliczyc) i zawsze tak bylo, ale dzis nie wiem o co mu chodzi, niby sie rusza, ale nie tak mocno i jak zawsze i czkawke tez mial rano, ale krotko...
tzn moj jest bardzo aktywny i jak ma jakis leniwy dzien to ja zaczynam swirowac...Boze ja oszaleje, cos tam zaczal sie rozpychac na dole, ale to jeszcze nie to co zawsze czekamNo to dziś ma leniwy dzień. ja muszę liczyć ruchy trzy razy na dzień po 1 godzinie i ma być minimum 4 ruchy w godzinie a ja mam średnio 30 ale aktywność może się zmienić pod koniec. U mnie jeszcze niedawno mały tak się wiercil że aż się skracalam i jeczalam bo bolało. a teraz takie bardziej przesuwanie i wydychanie. Dziś parę razy mnie tam nisko zakulo . ...
reklama
elifit
Moderatorka
Daj mu cukruu matkacos tam czyli tez slabo? ja polezalam na boku i reka go wywolalam i niby sie zaczyna budzic, ale czekam az sie rozbudzi na calego leniwiec...oszaleje, dziecka nie poznaje
Lil tyle się już nie rusza co kiedyś. Głównie szaleje wieczorami.
Ale fakt że teraz pora poobiadowa i będzie kopać