reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mój Franek właśnie ma czkawke ;) wieczorem najbardziej daje popalić. może dziś taki dzień i chce sobie pospac nie martw się na zapas. a musicie liczyć ruchy ? ja musze ale zapominam i wpisuje na oko :sorry2:
licze i lekarka mowi, ze ma byc w okresie aktywnosci 10 ruchow (u niej okres aktywnosci to 3 godziny i potem w kolejnych 3 godzinach znow 10 ruchow mam naliczyc) i zawsze tak bylo, ale dzis nie wiem o co mu chodzi, niby sie rusza, ale nie tak mocno i jak zawsze i czkawke tez mial rano, ale krotko...

reklama
Ale jesteś coraz bliżej i bliżej....

A my?
W czarnej. ...d...pie :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ok gadałam z doulą. Mówi że nic się nie stanie jak poczekam na Św. Mikołaja w domu a potem pojadę haha tylko ja se mogę planować;)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Ja? Neeeee [emoji13]

Lux coś tam się rusza.. oo specjalnie dla ciebie mi kopki sprzedaje właśnie. .

Ej a ja piątego mam się położyć na oddział i coo nie zobaczę jak się dzieci cieszą z Mikołajkowych prezentów? Buuu [emoji21]

cos tam czyli tez slabo? ja polezalam na boku i reka go wywolalam i niby sie zaczyna budzic, ale czekam az sie rozbudzi na calego leniwiec...oszaleje, dziecka nie poznaje

Witam witam, choc budze się zeby sie przekrecic i dzisiaj wstawalam 3 razy na siku to jednak nie moge narzekac na sen. Idę do wc z zamkniętymi oczami :) zasypiam w sekunde wiec jest dobrze.
Dziś mialam tak piękny sen, śnił mi sie mój dom już wybudowany i był taki piekny już umeblowany był salon i kuchnia tak się cieszyłam a tu Tesc dzwoni i mnie obudzil ehh

licze i lekarka mowi, ze ma byc w okresie aktywnosci 10 ruchow (u niej okres aktywnosci to 3 godziny i potem w kolejnych 3 godzinach znow 10 ruchow mam naliczyc) i zawsze tak bylo, ale dzis nie wiem o co mu chodzi, niby sie rusza, ale nie tak mocno i jak zawsze i czkawke tez mial rano, ale krotko...
No to dziś ma leniwy dzień. ja muszę liczyć ruchy trzy razy na dzień po 1 godzinie i ma być minimum 4 ruchy w godzinie a ja mam średnio 30:D ale aktywność może się zmienić pod koniec. U mnie jeszcze niedawno mały tak się wiercil że aż się skracalam i jeczalam bo bolało. a teraz takie bardziej przesuwanie i wydychanie. Dziś parę razy mnie tam nisko zakulo . ...:unsure:

No to dziś ma leniwy dzień. ja muszę liczyć ruchy trzy razy na dzień po 1 godzinie i ma być minimum 4 ruchy w godzinie a ja mam średnio 30:D ale aktywność może się zmienić pod koniec. U mnie jeszcze niedawno mały tak się wiercil że aż się skracalam i jeczalam bo bolało. a teraz takie bardziej przesuwanie i wydychanie. Dziś parę razy mnie tam nisko zakulo . ...:unsure:
tzn moj jest bardzo aktywny i jak ma jakis leniwy dzien to ja zaczynam swirowac...Boze ja oszaleje, cos tam zaczal sie rozpychac na dole, ale to jeszcze nie to co zawsze :) czekam

reklama
cos tam czyli tez slabo? ja polezalam na boku i reka go wywolalam i niby sie zaczyna budzic, ale czekam az sie rozbudzi na calego leniwiec...oszaleje, dziecka nie poznaje
Daj mu cukruu matka ;)

Lil tyle się już nie rusza co kiedyś. Głównie szaleje wieczorami.
Ale fakt że teraz pora poobiadowa i będzie kopać

Do góry