reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Prezenty gwiazdkowe kupione, jak ja tego nieee lubie! Brat+3 dzieci w wieku 15,17,18. Rodzice, teściowie:) I mąż, który twierdzi, że wszystko ma. W tym roku wymyśliłam dla niego m.in lot widowiskowy nad Warszawą :) I jeszcze 18lat chrześnicy. Dostanie kolczyki i kopertę. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło, że mam to wszystko już z głooowy!
Teraz mogę rodzić;)

Hej. Dzisiaj trochę zabiegany dzień. Byłam z synkiem u fryzjera, potem na zakupach, jak przyszliśmy to koleżanka z synkiem wpadła na herbatkę-jest w ciąży, termin na maj, będzie z kim na spacerki chodzić ;) później szybki obiad i teraz odpoczywamy i zastanawiamy się z synkiem czy iść jeszcze gdzieś na deser ;) ale póki co jakaś śpiączka mnie bierze.. Udanego weekendu wszystkim:)

Hej. Dzisiaj trochę zabiegany dzień. Byłam z synkiem u fryzjera, potem na zakupach, jak przyszliśmy to koleżanka z synkiem wpadła na herbatkę-jest w ciąży, termin na maj, będzie z kim na spacerki chodzić ;) później szybki obiad i teraz odpoczywamy i zastanawiamy się z synkiem czy iść jeszcze gdzieś na deser ;) ale póki co jakaś śpiączka mnie bierze.. Udanego weekendu wszystkim:)
my wlasnie wrocilismy, i pojadlam chlebka ze smalcem, ale z takiego sklepu miesnego eko z domowymi wyrobami...mniam, skwarki i miesko w nim jest, zaraz sie okoce i zoladek bedzie bolec :D

Ja jedyne z zabawek co kupiłam to szmatka sensoryczna. Ah no i karuzelka. A resztę to z czasem bo przecież noworodek to i tak nic poza cycem nie potrzebuje :D no i pewnie goście będą coś przynosić a ja nie chciałabym przesadzić z ilością :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam tez takie szmatki szelszczace minky z tasiemkami i maskotki mu potem kupie, a zabawki z czasem, jak juz bedzie sie bawic ;) co do karuzelki to mysle czy ja chce czy nie, ale pewnie tak ;)

my wlasnie wrocilismy, i pojadlam chlebka ze smalcem, ale z takiego sklepu miesnego eko z domowymi wyrobami...mniam, skwarki i miesko w nim jest, zaraz sie okoce i zoladek bedzie bolec :D

Czasem trzeba sobie dogodzić:p ja dzisiaj miałam ochotę na frytki i zjadłam schabowego z frytkami, ale jeszcze się nie czuję całkiem najedzona:D

Co do zabawek, grzechotek, ja jeszcze nic nie kupiłam, na razie jest to moim zdaniem zbędne, później przyjdzie na to pora.. A karuzelkę muszę właśnie jeszcze jakąś kupić..

Czasem trzeba sobie dogodzić:p ja dzisiaj miałam ochotę na frytki i zjadłam schabowego z frytkami, ale jeszcze się nie czuję całkiem najedzona:D

Co do zabawek, grzechotek, ja jeszcze nic nie kupiłam, na razie jest to moim zdaniem zbędne, później przyjdzie na to pora.. A karuzelkę muszę właśnie jeszcze jakąś kupić..
ja mysle, ze chyba karuzelke to jak maluszek miesiac skonczy, czy wczesniej jest sens? juz od poczatku musi to byc i grac?

ja mysle, ze chyba karuzelke to jak maluszek miesiac skonczy, czy wczesniej jest sens? juz od poczatku musi to byc i grac?

Jasne, że można po skończeniu miesiąca, taki maluszek i tak nie za bardzo widzi..ale można też wcześniej i od razu puszczać melodyjkę, wtedy dziecko się do niej przyzwyczaja i z czasem może mu to np. pomagać usypiać. Ale jak skończy miesiąc to jak najbardziej dobry czas na taką karuzelkę:)

reklama
Jasne, że można po skończeniu miesiąca, taki maluszek i tak nie za bardzo widzi..ale można też wcześniej i od razu puszczać melodyjkę, wtedy dziecko się do niej przyzwyczaja i z czasem może mu to np. pomagać usypiać. Ale jak skończy miesiąc to jak najbardziej dobry czas na taką karuzelkę:)
bo ja tak mysle, czy taka karuzelka sie sprawdzi czy nie :) bratowa miala fajna z funkcja misia szumisia, ale mloda sie wypiela na nia i polubila misia w aplikacji w tel :) i tak karuzelka mogla grac rozne melkodyjki a mloda i tak w ryk :D

Do góry