reklama
Prezenty gwiazdkowe kupione, jak ja tego nieee lubie! Brat+3 dzieci w wieku 15,17,18. Rodzice, teściowie I mąż, który twierdzi, że wszystko ma. W tym roku wymyśliłam dla niego m.in lot widowiskowy nad Warszawą I jeszcze 18lat chrześnicy. Dostanie kolczyki i kopertę. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło, że mam to wszystko już z głooowy!
Teraz mogę rodzić
Teraz mogę rodzić
noemi87
Fanka BB :)
Hej. Dzisiaj trochę zabiegany dzień. Byłam z synkiem u fryzjera, potem na zakupach, jak przyszliśmy to koleżanka z synkiem wpadła na herbatkę-jest w ciąży, termin na maj, będzie z kim na spacerki chodzić później szybki obiad i teraz odpoczywamy i zastanawiamy się z synkiem czy iść jeszcze gdzieś na deser ale póki co jakaś śpiączka mnie bierze.. Udanego weekendu wszystkim
my wlasnie wrocilismy, i pojadlam chlebka ze smalcem, ale z takiego sklepu miesnego eko z domowymi wyrobami...mniam, skwarki i miesko w nim jest, zaraz sie okoce i zoladek bedzie bolecHej. Dzisiaj trochę zabiegany dzień. Byłam z synkiem u fryzjera, potem na zakupach, jak przyszliśmy to koleżanka z synkiem wpadła na herbatkę-jest w ciąży, termin na maj, będzie z kim na spacerki chodzić później szybki obiad i teraz odpoczywamy i zastanawiamy się z synkiem czy iść jeszcze gdzieś na deser ale póki co jakaś śpiączka mnie bierze.. Udanego weekendu wszystkim
ja mam tez takie szmatki szelszczace minky z tasiemkami i maskotki mu potem kupie, a zabawki z czasem, jak juz bedzie sie bawic co do karuzelki to mysle czy ja chce czy nie, ale pewnie takJa jedyne z zabawek co kupiłam to szmatka sensoryczna. Ah no i karuzelka. A resztę to z czasem bo przecież noworodek to i tak nic poza cycem nie potrzebuje no i pewnie goście będą coś przynosić a ja nie chciałabym przesadzić z ilością
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
noemi87
my wlasnie wrocilismy, i pojadlam chlebka ze smalcem, ale z takiego sklepu miesnego eko z domowymi wyrobami...mniam, skwarki i miesko w nim jest, zaraz sie okoce i zoladek bedzie bolec
Czasem trzeba sobie dogodzić ja dzisiaj miałam ochotę na frytki i zjadłam schabowego z frytkami, ale jeszcze się nie czuję całkiem najedzona
Co do zabawek, grzechotek, ja jeszcze nic nie kupiłam, na razie jest to moim zdaniem zbędne, później przyjdzie na to pora.. A karuzelkę muszę właśnie jeszcze jakąś kupić..
ja mysle, ze chyba karuzelke to jak maluszek miesiac skonczy, czy wczesniej jest sens? juz od poczatku musi to byc i grac?Czasem trzeba sobie dogodzić ja dzisiaj miałam ochotę na frytki i zjadłam schabowego z frytkami, ale jeszcze się nie czuję całkiem najedzona
Co do zabawek, grzechotek, ja jeszcze nic nie kupiłam, na razie jest to moim zdaniem zbędne, później przyjdzie na to pora.. A karuzelkę muszę właśnie jeszcze jakąś kupić..
noemi87
ja mysle, ze chyba karuzelke to jak maluszek miesiac skonczy, czy wczesniej jest sens? juz od poczatku musi to byc i grac?
Jasne, że można po skończeniu miesiąca, taki maluszek i tak nie za bardzo widzi..ale można też wcześniej i od razu puszczać melodyjkę, wtedy dziecko się do niej przyzwyczaja i z czasem może mu to np. pomagać usypiać. Ale jak skończy miesiąc to jak najbardziej dobry czas na taką karuzelkę
reklama
bo ja tak mysle, czy taka karuzelka sie sprawdzi czy nie bratowa miala fajna z funkcja misia szumisia, ale mloda sie wypiela na nia i polubila misia w aplikacji w tel i tak karuzelka mogla grac rozne melkodyjki a mloda i tak w rykJasne, że można po skończeniu miesiąca, taki maluszek i tak nie za bardzo widzi..ale można też wcześniej i od razu puszczać melodyjkę, wtedy dziecko się do niej przyzwyczaja i z czasem może mu to np. pomagać usypiać. Ale jak skończy miesiąc to jak najbardziej dobry czas na taką karuzelkę