reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Heej

Ja karuzeli nie kupuję. Wystarczy mi mobilek. W kolorach kontrastowych bo takie dzieci widzą. Projektor z melodyjką mam na potem. Uwaga na te nakręcane pozytywki .. nie wszystkie dzieci je lubią .

Mąż wymyślił dziś pmeblowanie w dziecięcym pokoju. On poprzesuwał meble i pomył a mnie zostawił zabawki :/ nienawidzę sprzątania zabawek jeszcze w ciąży ughh jestem na niego wkurzona.
Dzięki Bogu że przyjechała mama moja na weekend to mi teraz ogarnie dzieci na wieczór a ja mogę poleżeć. Brzuch mnie strasznie ciągnie :(

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Hej dziewczyny. Ja chwile czasu zlapalam dopiero. Wypuscili nas ze szpitala a w poniedzialek musimy sie zglosic na kontrolne pobranie krwi i zobaczymy.

Malutka zaraz bedzie miala tydzień a ja w domu moze z dwa dni bylam. Z mezem sie kloce syn rozrabia no bajka po prostu. Nie wiem jak ja mam to wszystko ogarnac. Któraś jeszcze miala po porodzie takie wrazenie ze sie rozwiedzie czy to tylko ja?

reklama
Hej dziewczyny. Ja chwile czasu zlapalam dopiero. Wypuscili nas ze szpitala a w poniedzialek musimy sie zglosic na kontrolne pobranie krwi i zobaczymy.

Malutka zaraz bedzie miala tydzień a ja w domu moze z dwa dni bylam. Z mezem sie kloce syn rozrabia no bajka po prostu. Nie wiem jak ja mam to wszystko ogarnac. Któraś jeszcze miala po porodzie takie wrazenie ze sie rozwiedzie czy to tylko ja?

Anetka, ja doświadczeń przed/porodowych nie mam, więc nie odpowiem. Nowa sytuacja dla was, więc nerwy są... poukłada się.

Do góry