reklama
noemi87
Fanka BB :)
bo ja tak mysle, czy taka karuzelka sie sprawdzi czy nie bratowa miala fajna z funkcja misia szumisia, ale mloda sie wypiela na nia i polubila misia w aplikacji w tel i tak karuzelka mogla grac rozne melkodyjki a mloda i tak w ryk
No właśnie każde dziecko jest inne i na co innego reaguje. Wiesz co lubił mój syn? jak mi długo płakał, miał bóle brzuszka, kolki to nic nie działało na niego tak uspokajająco jak... suszarka a dokładnie jej szum i delikatne ciepło.. to był normalnie magiczny środek, moment i się uspokajał
suszarke bratowa stosowala przy pierwszej corce, na koncu doszlo do tego, ze i ona musiala miec wlaczona suszarke by usnac haha...do momentu jak zaczely przychodzic rachunki za pradNo właśnie każde dziecko jest inne i na co innego reaguje. Wiesz co lubił mój syn? jak mi długo płakał, miał bóle brzuszka, kolki to nic nie działało na niego tak uspokajająco jak... suszarka a dokładnie jej szum i delikatne ciepło.. to był normalnie magiczny środek, moment i się uspokajał
noemi87
suszarke bratowa stosowala przy pierwszej corce, na koncu doszlo do tego, ze i ona musiala miec wlaczona suszarke by usnac haha...do momentu jak zaczely przychodzic rachunki za prad
To ładnie, uzależnili się od suszarki a rachunek był środkiem odwykowym
haha smiac mi sie chce, bo ja nie potrafie usnac przy wylaczonym tv, musi grac na ustalonym stopniu glosnosciTo ładnie, uzależnili się od suszarki a rachunek był środkiem odwykowym
noemi87
haha smiac mi sie chce, bo ja nie potrafie usnac przy wylaczonym tv, musi grac na ustalonym stopniu glosnosci
Ja mam dokładnie tak samo
a rano jak sie przebudze jak Tomek wychodzi to tez wlaczam tv i dalej ide spacJa mam dokładnie tak samo
mamaNadii2
Ja jak ide spac to wszystko musi byc zgaszone i telewizor takze.Musze miec ciemno i cicho.
ciemno tak, ale tv musi grac,no za zadne skarby nie usne jak jest cichoJa jak ide spac to wszystko musi byc zgaszone i telewizor takze.Musze miec ciemno i cicho.
reklama
Tuiles
Prezenty gwiazdkowe kupione, jak ja tego nieee lubie! Brat+3 dzieci w wieku 15,17,18. Rodzice, teściowie I mąż, który twierdzi, że wszystko ma. W tym roku wymyśliłam dla niego m.in lot widowiskowy nad Warszawą I jeszcze 18lat chrześnicy. Dostanie kolczyki i kopertę. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło, że mam to wszystko już z głooowy!
Teraz mogę rodzić
Też dzisiaj zamknęłam prezenty. Stwierdziłam, że później pewnie nie będę miała do tego głowy. A tak to mam... z głowy Chociaż ja bardzo lubię kupować prezenty. A jeszcze bardziej pakować!
Co do szumów i odgłosów - syn mojej koleżanki usypiał tylko przy odgłosie pracującej zmywarki. Wprawdzie naczynia zawsze czyste ale rachunek za prad i wode powalający!