Lola Lolitta
Fanka BB :)
Kocham Cię!!! Uświadamiasz mi, że obie jesteśmy stukniete i nierówno mamy pod koparą Nasze sny mówią same za siebieWitajcie drogie Panie)
U mnie moja mama czy mama w. Tylko zapytały czy on bedzie ze mną rodził i powiedzieliśmy, że tak... ale zapytaly chyba tylko dla formalnosci, bo raczej każdy brał to jako pewniak.
Ja osobiście mogę rodzić z nim, mogę z koleżanką, nigdy z mama.... nawet bym chyba wolała z koleżanką, mam taką jedną ktora sama zaproponowala jakby W. Nie chciał.... czuję, że z nią byłoby mi łatwiej, akurat taki typ człowieka, że duzo lepiej potrafi rozładować napięcie i duzo mniej się przejmuje niz moj W. On bedzie pewnie tak zestresowany, ze nawet jak go o cos poprosze to moze nie rozumieć polecenia) a z nią to bym pewnie cały poród psy na W. Wieszała za to co mi zrobił!!! )
U mnie dziś nocka taka sobie... 100 kursów do kibelka, obudziłam się o 8:00 bo miałam jechac na badania krwi, wiec zjadlam owsianke i polozylam sie dalej spac obudzilam się o 12:00.
Śniło mi się, że z Rossem Gellerem z "przyjaciół"kradłam cukierki na dworcu i scigała nas policja... wiec wskoczylismy do pędzącego pendolino ktory nie miał dachu i żeby zamortyzowac upadek nalane było do srodka pełno jakiejs galarety... policja nas jednak dorwała i wybili mi zęba! Jedynke!! Na co zjawiła się Lamia z seksmisji i nas uratowała)
Nieźle się uśmialam!!!!!