cycki tez bola, ale tak porzadnie, az chodzic ciezko, bo kazdy ruch sprawia bolMnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.
Pozniej juz wogole nie bolaly I Jakies takie miekkie sie zrobily.
Od wczoraj kuje mnie w roznych miejsca tak jak by ktos w srodku wbijal mi szpilki. No I przy dotyku znowu bola.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
majka23x
Fanka BB :)
Ja tak ostatnio mialam, ze czulam jakby to byl kamien, a nie piers, ale dwa dni i przeszloMnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.
Pozniej juz wogole nie bolaly I Jakies takie miekkie sie zrobily.
Od wczoraj kuje mnie w roznych miejsca tak jak by ktos w srodku wbijal mi szpilki. No I przy dotyku znowu bola.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Za to zastanawiam sie, czy normalne jest to, ze mam mdlosci jak w pierwszym trymestrze [emoji20]
usiadlam...moja kolezanka, ktora prowadzi ciaza u tej samej ginki co ja miala u niej ktg, za ktore zaplacila 40zl i samo ktg trwalo...8 minut!!!! skandal....
ja mam jutro i jeski zrobi tak samo krotko to...ehh milo nie bedzie cos czuje
pada snieg, ale pieknie za oknem
elifit
Moderatorka
To migrena. Spróbuj akupresury może.Nie jest to ostry bol, bardziej taki przytlumiajacy.. z lewej strony jakos tak boli
Siary nie mam albo.i mam. Nie wiem bo wciaz kp. cycki bolą ostatnio lewa.
majka23x
8 minut to faktycznie poszalala ta Twoja ginka... Jak ja mialam w szpitalu to trwalo ok 30-40 minusiadlam...moja kolezanka, ktora prowadzi ciaza u tej samej ginki co ja miala u niej ktg, za ktore zaplacila 40zl i samo ktg trwalo...8 minut!!!! skandal....
majka23x
Przeszlo mi, ale teraz potworne mdlosci, nie wiem co jest dzisiaj.... [emoji36]To migrena. Spróbuj akupresury może.
Siary nie mam albo.i mam. Nie wiem bo wciaz kp. cycki bolą ostatnio lewa.
i ja jej jutro powiem, jesli moje bedzie tak krotkie, ze nastepne zrobie na wizycie przed porodem...juz mam cisnienie podniesione, albo se zalatwie za darmo w szpitalu8 minut to faktycznie poszalala ta Twoja ginka... Jak ja mialam w szpitalu to trwalo ok 30-40 min
majka23x
Ja jestem na tym etapie co Ty praktycznie, a moj gin zadnego ktg nie zaleca, mialam tylko ze wzgledu na to, ze bylam w szpitalu, a tam to rutyna wiadomo, takze nie sadze, zeby az tak Ci bylo potrzebne ktg co tydzien, trwajace 8 minut, skoro masz bardzo ruchliwe dziecko. Nie jestem lekarzem, ale takie jest moje zdanie kolo 37-38 tc to jeszcze sie zgodze, ale 34 skonczony to wczesnie jak dla mniei ja jej jutro powiem, jesli moje bedzie tak krotkie, ze nastepne zrobie na wizycie przed porodem...juz mam cisnienie podniesione, albo se zalatwie za darmo w szpitalu
no ja se jutro z moja ginka pogadam znow na ten temat,bo ona zaslania sie rekomendacjami, a ja w neta i mam rekomendacje i co? sa ze szpitala, w ktorym ona pracuje!! i tam wyraznie pisze, ze pierwsze ktg sie wykonuje po skonczonym 40 tygodniu! zobacze co powie jak wejdziemy z Tomkiem do gabinetu....ona jak mnie widzi to oczami przewraca wiec bedzie wesoloJa jestem na tym etapie co Ty praktycznie, a moj gin zadnego ktg nie zaleca, mialam tylko ze wzgledu na to, ze bylam w szpitalu, a tam to rutyna wiadomo, takze nie sadze, zeby az tak Ci bylo potrzebne ktg co tydzien, trwajace 8 minut, skoro masz bardzo ruchliwe dziecko. Nie jestem lekarzem, ale takie jest moje zdanie kolo 37-38 tc to jeszcze sie zgodze, ale 34 skonczony to wczesnie jak dla mnie
reklama
anio0
W szpitalach robią profilaktycznie bo muszą wszystko mieć pod kontrolą, ale ktg rzeczywiście się nie robi w prawidłowo przebiegającej ciąży, ewentualnie tuż przed porodemJa jestem na tym etapie co Ty praktycznie, a moj gin zadnego ktg nie zaleca, mialam tylko ze wzgledu na to, ze bylam w szpitalu, a tam to rutyna wiadomo, takze nie sadze, zeby az tak Ci bylo potrzebne ktg co tydzien, trwajace 8 minut, skoro masz bardzo ruchliwe dziecko. Nie jestem lekarzem, ale takie jest moje zdanie kolo 37-38 tc to jeszcze sie zgodze, ale 34 skonczony to wczesnie jak dla mnie