elifit
Moderatorka
Ja wczoraj miałam migrenę. A 8 msc ciąży bez było. Jak cię boli?Ja odkad wstalam leze z bolem glowy
U nas dziś przyjemnie[emoji295] [emoji300]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj miałam migrenę. A 8 msc ciąży bez było. Jak cię boli?Ja odkad wstalam leze z bolem glowy
Nie jest to ostry bol, bardziej taki przytlumiajacy.. z lewej strony jakos tak boliJa wczoraj miałam migrenę. A 8 msc ciąży bez było. Jak cię boli?
U nas dziś przyjemnie[emoji295] [emoji300]
tez jutro mam usg plus okluliste aaa no i ktg mam tez jutroLux teraz już czuje się git, troszkę się rozruszalam i zawroty ustapily, na 14 jade odebrać wqyniki prob wątrobowych i na ktg bo jutro mam wizyte u gin i usg.
czekam na kase z pzu za pobyt w szpitalu i kupie sobie ta koszule do porodu co chyba Czarownica polecala
Jak dzisiaj nie spakuje już się do szpitala to ja nie wiem czy w ogole to zrobie, kurcze jakos nie mogę się za to zabrać - pogońcie mnie
Kurczę mnie od wczoraj boli jeden cycek. Czy to może być znak, że siara mi się pojawi w większych ilościach?UWAGA :Chwale sie !!!!!!
Mam siare w cyckach!
Przekonalam sie o tym przed chwila I wcale nie musialam cisnac [emoji41] poprostu samo zmoczylo mi t-shirt [emoji23]
Od wczoraj czuje kucie w piersiach .
Ja mam tesciowa nawet spoko.
Chce dobrze dla nas bo dobra kobieta z niej. Tyle co mnie wkurza ze lubi wypytywac o wszystkie rzeczy nasze ehhh.
N8gdy z tesciami nie mieszkalam I raczej bym temu n8e podolala. Podejrzewam ze wtedy nasze relacje byly by na stopie wojennej [emoji23]
Bo co za Duzo to nie zdrowo.
Tesc jest bardziej walniety. Ale da sie lubiec mimo wszystko.
Podsumowujac sa ok ale DOBRZE ZE MIESZKAMY DALEKO [emoji6][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Trudno powiedzieć, bo mnie na przykład piersi bolały tylko na początku ciąży, później nic a nic, a produkcja siary pełną parą idzieKurczę mnie od wczoraj boli jeden cycek. Czy to może być znak, że siara mi się pojawi w większych ilościach?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ja tego samego zdania, co za duzo to niezdrowo wole mieszkac na swoim a u mnie siary brakUWAGA :Chwale sie !!!!!!
Mam siare w cyckach!
Przekonalam sie o tym przed chwila I wcale nie musialam cisnac [emoji41] poprostu samo zmoczylo mi t-shirt [emoji23]
Od wczoraj czuje kucie w piersiach .
Ja mam tesciowa nawet spoko.
Chce dobrze dla nas bo dobra kobieta z niej. Tyle co mnie wkurza ze lubi wypytywac o wszystkie rzeczy nasze ehhh.
N8gdy z tesciami nie mieszkalam I raczej bym temu n8e podolala. Podejrzewam ze wtedy nasze relacje byly by na stopie wojennej [emoji23]
Bo co za Duzo to nie zdrowo.
Tesc jest bardziej walniety. Ale da sie lubiec mimo wszystko.
Podsumowujac sa ok ale DOBRZE ZE MIESZKAMY DALEKO [emoji6][emoji23]
Mnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.Kurczę mnie od wczoraj boli jeden cycek. Czy to może być znak, że siara mi się pojawi w większych ilościach?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie na początku ciąży mnie bolały, a później przeszło. A teraz właśnie czuję takie kucie w piersi. No zobaczymy co będzie później[emoji6]Mnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.
Pozniej juz wogole nie bolaly I Jakies takie miekkie sie zrobily.
Od wczoraj kuje mnie w roznych miejsca tak jak by ktos w srodku wbijal mi szpilki. No I przy dotyku znowu bola.