reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czy wasze dzieciole tez takie ostre kopniaki daja, ze az sie zyc odechciewa? Dzisiaj to juz przegiecie, wszystkie flaki mnie bola [emoji23][emoji23][emoji23]
Moja dzis kopie jak oszalala i teraz mnie oswiecilo ze to chyba przez ta pelnie ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Piecze :( czerwona z białym bąblem, więc trochę doskwiera. Nici dziś z gorącej kąpieli, bo bym się wściekała przez rękę. Do porodu się zagoi ;) Polska trąbi o pełni, a księżyc ma to gdzieś, nic nie widać przez te chmury.
Ja tez dzisiaj się oparzylam! Wylewalam wrzątek z ziemniaków i para poleciała mi na nadgarstek...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nic nie kupowałam na pępek, jakby co mam gaziki nasączone spirytusem.
My nigdy jakoś szczególnie sie pępkiem nie zajmowali. Jak sie zmoczyl to sie wysuszyło i tyle. Przecież ranę po cc kazali mi normalnie mydłem myć. A na you tubę to widziałam jak noworodki moczyło po szyje, czyli można.
Do pupy to tez można z kranu, ewentualnie jak coś sie dzieje to lepiej przegotowana.

Iza ja czytałam, ze jak czop z krwią to poród w ciagu 24 godzin. U Anetki chyba tak wyszło, jestem ciekawa czy potwierdzisz regule.

Ja jutro ktg, może sprawdza szyjkę. W czwartek było 2 cm. Zobaczymy co sie zmieniło.

Anio współczuje ręki. To chyba najgorszy ból jaki może być.

Do góry