reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale mi humor poprawiłas :)
Lista fajna ale przeraża mnie pozycja nr 1 na pudle :/
Rzeczywiście masz żelazną macice i siły. Ja padam po przejściu 100 m lub wejściu po schodach. Jestem fizycznie wyczerpana. Dziś zrobiłam zupę na dwa dni bo jutro czeka mnie maraton: dermatolog syna (złapał dwie kurzajki na basenie :(. ) a później zajęcia na basenie. Może coś się ruszy z tym moim brzuchem :) Chciałbym aby naturalnie się zaczęło a nie przez indukcje.
Znając życie nic się nie ruszy po tym maratonie.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Na tym pudle to szczerze chce być pierwsza na serio...
Wiesz, ty nosisz dwa skarby pod sercem i masz prawo czuć się źle nawet po 5 metrach! A co do indukcji to się z Tobą zgodzę, też bym nie chciała mieć znów indukcji....
I nie martw się, poradzisz sobie. Kuzynka mojego M ma bliźniaki dwujajowe, Olivier i Alicja. Było im ciężko, ale teraz to słodkie 3 latki i Karolina nie wyobraża sobie posiadać jednego dzieciątka :) Dwójką na raz jak najbardziej :)

reklama
Czarownica oj zobaczysz po porodzie, jakie to dziwne jak brzuch pusty, jakby martwy... Dziwne uczucie, takie smutne, ale przez pierwszych kilka dni.
Ja przy pierwszym dziecku nie myślałam że po 2 latach znów będę rodzić, miałam mieć za 5 lat, ale cieszymy się że podjęliśmy decyzję o szybkim zajściu.
Teraz tak nie boję się tego uczucia, już przez to przeszłam. I nie masz nic z garem.
Normalne odczucia :)
Ja to teraz chce szybko urodzić i pewnie będę tego żałować, że blogie lenistwo się skończyło :p

Czarownica oj zobaczysz po porodzie, jakie to dziwne jak brzuch pusty, jakby martwy... Dziwne uczucie, takie smutne, ale przez pierwszych kilka dni.
Ja przy pierwszym dziecku nie myślałam że po 2 latach znów będę rodzić, miałam mieć za 5 lat, ale cieszymy się że podjęliśmy decyzję o szybkim zajściu.
Teraz tak nie boję się tego uczucia, już przez to przeszłam. I nie masz nic z garem.
Ja to teraz chce szybko urodzić i pewnie będę tego żałować, że blogie lenistwo się skończyło :p
a ja sie modle by dotrwac do bezpiecznego etapu i moge rodzic....i tak czekam na srode, na decyzje okulisty...

Moja przyjaciółka się śmiała, że krótko po porodzie odruchowo głaskała brzuch, gdy jej w środku burczało, na przykład :) i od razu szukała wystającej nóżki... a ta wraz z resztą malucha w łóżeczku :D

Ja przed chwila się prawie poplakalam ze śmiechu sama do siebie. Wrzuciłam pranie kolorowe, później nastawilam suszenie jak zwykle na średnią temp. ale były tam jedne nowe spodnie prawie męża, takie po domu za 20zl z marketu, zwykle bawełniane dresy. Wyjmuje je a one rozmiar jak na 12 latka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nie mogę się doczekać aż wróci do domu od brata i je zobaczy hahahahaha. Dopiero po fakcie doczytałam na metce zeby prac w 30st i nie suszyc w suszarce hahahaaha [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak zapytam czemu masz takie parcie zeby szybko urodzic ? Na kiedy ty masz termin ? Na liscie widnieje 11.12 czy jakos tak - toz to jeszcze miesiac ci zostal.kupa czasu dla maluszka jeszcze jest.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry