reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja czuje odpoczatku syna . Wyprawka na poczatku ostrozna [emoji23] Ale po 100 % zapewnieniach lekarza z pl ze to chlopczyk. Poszlam w niebieski [emoji23][emoji23][emoji39]
Ale jakos to ogarne wrazie co . U mnie Duzo brazow I kremow takze damy rade.
Zreszta mam dwie znajome co rodzily w maju I maja coreczki to wspomoga kolezanke z wyprawka w tak naglej zmianie [emoji23]

Moj gin ostatnio cos przystopowal z usg twierdzac ze mialam ich naprawde sporo I trzeba dac troche prywatnosci dziecku . Na poczatku usg mialam prakrycznie co 10 dni bo plamilam do 24 tyg [emoji44]. Wiec I czeste wizyty I czeste usg. A teraz jak wszystko jest ok to nie bardzo chce Robic usg [emoji52]
Tydzien temu mialam usg i po raz trzeci widzial tam corcie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak to on mi powiedzial jest troche "GUPIO" ulozona. Wiec znajac jego chyba pewny dalej nie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A olac to .napewno urodze swoje dziecko!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam krwiaki w 9-tym tygodniu i musiałam leżeć przez pewien czas. Tak to co miesiąc chodzę i co miesiąc podgląda czy wszystko ok. Mi też się wydaje ze nie jest pewny co będzie bo na ostatniej wizycie powiedział jak siępytałam ze to samo co i wcześniej a wcześniej powiedział ze mu to wygląda na dziewuszke. Co będzie to będzie i tak się już kocha :)
A co do wyprawki to jest tego w sklepach ze się do kupi. Mi tez się wydaje ze chłopak. W pierwszej ciąży przeczucie mnie nie zawiodło.

reklama
Dzień dobry

Ja już się nie pomasuje, jakaś infekcja się przyplątała, swędzi :/ dobrze że w pn wizyta.

Mała od rana się kokosi.

Zdrówka chorym i spokojnego dnia wszystkim. My dziś na odpust idziemy. Za oknem słoneczko [emoji295]

Dzień dobry
No i mamy weekend prawie ze . nocka minela nam spokojniej. Mlody potrzebowal tylko jednej dawki ibuprofenu. Zaczęliśmy wieczorem antybiotyk. Mnie siedziało tylko troche wiec dało sie wytrzymac. Zadnych plamien nie mialam. Mala rusza sie powoli w brzuszku.

Maz podłączyl zmywarkę wiec fajnie dzis moge wyprobowac co i jak na jakim programie. A syn posikal mi całą posciel plus wyplul na nia swoj soczek wiec jest z czym walczyc.

Ide wziasc prysznic i sprawdzic cukier.

Super, że już wychodzicie na prostą. Oby się już żadne niespodzianki nie wydarzyły.

A czy do masażu można używać olejku z migdałów?
Nie pytałam o to, bo ja robię olejkiem Weleda, pisałam już o tym kilka razy. Ona poleciła olej z wiesiołka, a jak jej zapytałam, czy mam na zmianę masować raz Weledą, a raz wiesiołkiem, to powiedziała, że odstawić Weledę i przejść na wiesiołek koło 37/38 tc

Ja czuje odpoczatku syna . Wyprawka na poczatku ostrozna [emoji23] Ale po 100 % zapewnieniach lekarza z pl ze to chlopczyk. Poszlam w niebieski [emoji23][emoji23][emoji39]
Ale jakos to ogarne wrazie co . U mnie Duzo brazow I kremow takze damy rade.
Zreszta mam dwie znajome co rodzily w maju I maja coreczki to wspomoga kolezanke z wyprawka w tak naglej zmianie [emoji23]

Moj gin ostatnio cos przystopowal z usg twierdzac ze mialam ich naprawde sporo I trzeba dac troche prywatnosci dziecku . Na poczatku usg mialam prakrycznie co 10 dni bo plamilam do 24 tyg [emoji44]. Wiec I czeste wizyty I czeste usg. A teraz jak wszystko jest ok to nie bardzo chce Robic usg [emoji52]
Tydzien temu mialam usg i po raz trzeci widzial tam corcie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak to on mi powiedzial jest troche "GUPIO" ulozona. Wiec znajac jego chyba pewny dalej nie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A olac to .napewno urodze swoje dziecko!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a ja czuje, ze chlopak u Cb :D

Poranne ktg nie takie zle. Byly spadki ale na poczatku tylko. Podobno nie jest najgorzej. Ale maluch sie slabiej rusza

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze ma jakas infekcje z ktora walczy ? Wiem, ze to moze glupio brzmi ale tak jakos mi przyszlo na mysl to pisze...

Hej laski
My po wczorajszej szkole rodzenia czekam na zdj na fb w ogole smiesznie bylo ... Zaczynam sie zastanawiac czy to dobry pomysl zeby Luby kapal mala ... Jak patrzylam co robi to mialam ochote zabrac mu ta lalke i zrobic po swojemu chyba instynkt mi sie zalaczyl [emoji23] ale ja juz tak mam ze wszystko musze sama [emoji14]
Wczoraj pierwszy dzien z wiesiolkiem i pierwszy raz pilam herbate z lisci malin w nocy nie budzily mnie skurcze jak za kazdym razem ostatnio wiec juz sama zglupialam jakos odeszla mysl o porodzie nawet sie nie czuje jak na porod [emoji14]

Zastanawiam sie czy po porodzie brac jeszcze prenatal czy juz dac sobie spokoj mam 2 ostatnie tabletki i juz mam dosc tych lekow wszystkich nienawidze tabletek... Chyba dokupie jeszcze opakowanie 30szt i koncze z prenatalem i innymi tego typu rzeczami

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzień dobry

Ja już się nie pomasuje, jakaś infekcja się przyplątała, swędzi :/ dobrze że w pn wizyta.

Mała od rana się kokosi.

Zdrówka chorym i spokojnego dnia wszystkim. My dziś na odpust idziemy. Za oknem słoneczko [emoji295]
Słoneczko? :szok: U nas śnieg prószy. A chciałam mojego imieninowo na festiwal gęsiny wyciągnąć. Tymczasem za oknem ślisko i biało.

reklama
Do góry