wiolciaAn
Początkująca w BB
Ja miałam krwiaki w 9-tym tygodniu i musiałam leżeć przez pewien czas. Tak to co miesiąc chodzę i co miesiąc podgląda czy wszystko ok. Mi też się wydaje ze nie jest pewny co będzie bo na ostatniej wizycie powiedział jak siępytałam ze to samo co i wcześniej a wcześniej powiedział ze mu to wygląda na dziewuszke. Co będzie to będzie i tak się już kochaJa czuje odpoczatku syna . Wyprawka na poczatku ostrozna [emoji23] Ale po 100 % zapewnieniach lekarza z pl ze to chlopczyk. Poszlam w niebieski [emoji23][emoji23][emoji39]
Ale jakos to ogarne wrazie co . U mnie Duzo brazow I kremow takze damy rade.
Zreszta mam dwie znajome co rodzily w maju I maja coreczki to wspomoga kolezanke z wyprawka w tak naglej zmianie [emoji23]
Moj gin ostatnio cos przystopowal z usg twierdzac ze mialam ich naprawde sporo I trzeba dac troche prywatnosci dziecku . Na poczatku usg mialam prakrycznie co 10 dni bo plamilam do 24 tyg [emoji44]. Wiec I czeste wizyty I czeste usg. A teraz jak wszystko jest ok to nie bardzo chce Robic usg [emoji52]
Tydzien temu mialam usg i po raz trzeci widzial tam corcie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak to on mi powiedzial jest troche "GUPIO" ulozona. Wiec znajac jego chyba pewny dalej nie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A olac to .napewno urodze swoje dziecko!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A co do wyprawki to jest tego w sklepach ze się do kupi. Mi tez się wydaje ze chłopak. W pierwszej ciąży przeczucie mnie nie zawiodło.