reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mój też generalnie z tych co nic nie potrzebują. Ale kupuję mu fifę 2017 na PlayStation. Nigdy nie przeginał z graniem, więc niech ma:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ach... u nas to ja jestem tą, która marzy o PS :D i zawsze sobie mówimy, że kiedyś wreszcie kupimy i będziemy wspólnie grywać wieczorami, ale wiecznie są inne, ważniejsze wydatki i nie wiem czy one się kiedyś skończą.

reklama
Hmm... może zaopatrze się już w prezenty świąteczne dla dzieciaków w rodzinie??? Później już nie będę miała głowy do tego.

A myslalam, ze tylko ja taka nawiedzona jestem i patrzylam dzis za prezentami na mikolajki...

thgfflw1k3inkyc3.png

A myslalam, ze tylko ja taka nawiedzona jestem i patrzylam dzis za prezentami na mikolajki...

thgfflw1k3inkyc3.png
Jesteśmy teraz usprawiedliwione, bo później możemy z takimi rzeczami nie zdążyć :D A jeśli o Mikołajki chodzi, to muszę Wam powiedzieć co mój mąż ostatnio odwalił.
Przyszedł do mnie z takim niepokojem wypisanym na twarzy i pyta czy Zosia ma jakieś butki. Zaczęłam się zastanawiać, bo jedną parę kupiliśmy kiedyś na wyprzedaży, ale rozmiar zdecydowanie za duży jak na noworodka, więc się nie liczy ;) Zapytałam więc o co mu z tymi bucikami chodzi, a ten do mnie: no a jak Ty to sobie wyobrażasz?! Że do Zosi Mikołaj nie przyjdzie, bo nie będzie miała butów wystawionych? :D :D :D Jesli ma się urodzić w Mikołajki, to przecież musi mieć swoje buciki wystawione obok naszych!

I, jeśli się zaczęłyście zastanawiać, tak :) Z M. wkładamy sobie słodkości w buty co roku i baaardzo to lubię :D

Przepowiadacze mi sie zalaczyly ...

Kurcze fajny pomysl z tymi butami ;) my na mikolajki sobie dajemy symboliczne prezenty
Mysle co mlodej kupimy ale chyba klawiature do tableta a pod choinke nie mam pomyslu... Moze jakas fajna firmowa torbe sportowa ? Trenuje wiec by jej sie przydala ... Ona teraz w takim wieku ze nie wiadomo ni to nastolatka ni to dziecko...
Dla Emilki albo mr B albo zyrafa sophie ;) chyba ze wyskoczy przed mikolajkami ... Termin z om na 8 grudnia mamy
Dla lubego juz wiem co ale musze kase skombinowac :D bo ja mu zawsze drozszy prezent robie zeby nie kupowac dwoch beznadziejnych prezentow kupuje jeden drozszy bo zaraz w sylwestra ma urodziny ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Ach... u nas to ja jestem tą, która marzy o PS :D i zawsze sobie mówimy, że kiedyś wreszcie kupimy i będziemy wspólnie grywać wieczorami, ale wiecznie są inne, ważniejsze wydatki i nie wiem czy one się kiedyś skończą.
Ps to jeszcze posag mojego męża.[emoji23] więc z czasów, gdy zylismy sobie beztrosko. Generalnie fajna spraw:)

reklama
Do góry