reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mój też generalnie z tych co nic nie potrzebują. Ale kupuję mu fifę 2017 na PlayStation. Nigdy nie przeginał z graniem, więc niech ma:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ach... u nas to ja jestem tą, która marzy o PS :D i zawsze sobie mówimy, że kiedyś wreszcie kupimy i będziemy wspólnie grywać wieczorami, ale wiecznie są inne, ważniejsze wydatki i nie wiem czy one się kiedyś skończą.

reklama
Hmm... może zaopatrze się już w prezenty świąteczne dla dzieciaków w rodzinie??? Później już nie będę miała głowy do tego.

A myslalam, ze tylko ja taka nawiedzona jestem i patrzylam dzis za prezentami na mikolajki...

thgfflw1k3inkyc3.png

A myslalam, ze tylko ja taka nawiedzona jestem i patrzylam dzis za prezentami na mikolajki...

thgfflw1k3inkyc3.png
Jesteśmy teraz usprawiedliwione, bo później możemy z takimi rzeczami nie zdążyć :D A jeśli o Mikołajki chodzi, to muszę Wam powiedzieć co mój mąż ostatnio odwalił.
Przyszedł do mnie z takim niepokojem wypisanym na twarzy i pyta czy Zosia ma jakieś butki. Zaczęłam się zastanawiać, bo jedną parę kupiliśmy kiedyś na wyprzedaży, ale rozmiar zdecydowanie za duży jak na noworodka, więc się nie liczy ;) Zapytałam więc o co mu z tymi bucikami chodzi, a ten do mnie: no a jak Ty to sobie wyobrażasz?! Że do Zosi Mikołaj nie przyjdzie, bo nie będzie miała butów wystawionych? :D :D :D Jesli ma się urodzić w Mikołajki, to przecież musi mieć swoje buciki wystawione obok naszych!

I, jeśli się zaczęłyście zastanawiać, tak :) Z M. wkładamy sobie słodkości w buty co roku i baaardzo to lubię :D

Przepowiadacze mi sie zalaczyly ...

Kurcze fajny pomysl z tymi butami ;) my na mikolajki sobie dajemy symboliczne prezenty
Mysle co mlodej kupimy ale chyba klawiature do tableta a pod choinke nie mam pomyslu... Moze jakas fajna firmowa torbe sportowa ? Trenuje wiec by jej sie przydala ... Ona teraz w takim wieku ze nie wiadomo ni to nastolatka ni to dziecko...
Dla Emilki albo mr B albo zyrafa sophie ;) chyba ze wyskoczy przed mikolajkami ... Termin z om na 8 grudnia mamy
Dla lubego juz wiem co ale musze kase skombinowac :D bo ja mu zawsze drozszy prezent robie zeby nie kupowac dwoch beznadziejnych prezentow kupuje jeden drozszy bo zaraz w sylwestra ma urodziny ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Ach... u nas to ja jestem tą, która marzy o PS :D i zawsze sobie mówimy, że kiedyś wreszcie kupimy i będziemy wspólnie grywać wieczorami, ale wiecznie są inne, ważniejsze wydatki i nie wiem czy one się kiedyś skończą.
Ps to jeszcze posag mojego męża.[emoji23] więc z czasów, gdy zylismy sobie beztrosko. Generalnie fajna spraw:)

reklama
Do góry