reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oooo! Wiem o co chciałam Was zapytać już od kilku dni! :)

Jak zamierzacie przewozić maluszki w wózkach i fotelikach? Kupiłam śpiworek do wózka i tak jak w gondoli leży ładnie i myślę, że go już tak zostawię i w nim będę Malutką wozić, tak przy nosidełku ów śpiworek wygląda... przynajmniej dziwnie. Niby pasy przechodzą, niby wszystko pasuje, ale górna jego część jest tak pomiętolona, że sobie nie wyobrażam, by gdzieś tam się miała topić Zosina główka. Czytałam ostatnio, że kombinezony w podróży są blee, ale nie potrafię wpaść na żadną inną alternatywę.

reklama
Nie wiem bo jeszcze są w przedszkolu :)

A, zapomnialam sie pochwalic, moja mlodsza corka zaczela mowic "R" ;) tak sama z siebie. Ma 4 latka, to fakt, ale po tym wszystki co ona przeszla i jakie ma problemy to i tak super :) jestem taka dumna

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
brawo dla corci ♥

Jak zamierzacie przewozić maluszki w wózkach i fotelikach? Kupiłam śpiworek do wózka i tak jak w gondoli leży ładnie i myślę, że go już tak zostawię i w nim będę Malutką wozić, tak przy nosidełku ów śpiworek wygląda... przynajmniej dziwnie. Niby pasy przechodzą, niby wszystko pasuje, ale górna jego część jest tak pomiętolona, że sobie nie wyobrażam, by gdzieś tam się miała topić Zosina główka. Czytałam ostatnio, że kombinezony w podróży są blee, ale nie potrafię wpaść na żadną inną alternatywę.
ja bede uzywac w wozku kombinezonu i na to kocyk minky srednie wypelnienie i taki grubszy w misie :) do tego przykrycie do wozka, ale wiadomo w duze mrozy chodzic nie bede :) a ten komibinezon, ktory mam pasuje tez do fotelika

ja bede uzywac w wozku kombinezonu i na to kocyk minky srednie wypelnienie i taki grubszy w misie :) do tego przykrycie do wozka, ale wiadomo w duze mrozy chodzic nie bede :) a ten komibinezon, ktory mam pasuje tez do fotelika
Dwa kocyki do gondoli? Nie będzie za ciężko dziecku? Ja właśnie staram się uniknąć zbyt wielu warstw i "ruszających się" elementów okrycia, jak kołderki czy kocyki... ale nie wiem już sama czy dobrze kombinuję. Myślę, że ciepły kombinezon i śpiworek z wełnianym wypełnieniem będą idealne do gondoli, ale przy nosidełku mam naprawdę dylemat, bo wciąż się zastanawiam czy to M. źle to wszystko podpiął, czy śpiworek nie pasuje po prostu czy jeszcze coś innego...

Dwa kocyki do gondoli? Nie będzie za ciężko dziecku? Ja właśnie staram się uniknąć zbyt wielu warstw i "ruszających się" elementów okrycia, jak kołderki czy kocyki... ale nie wiem już sama czy dobrze kombinuję. Myślę, że ciepły kombinezon i śpiworek z wełnianym wypełnieniem będą idealne do gondoli, ale przy nosidełku mam naprawdę dylemat, bo wciąż się zastanawiam czy to M. źle to wszystko podpiął, czy śpiworek nie pasuje po prostu czy jeszcze coś innego...
gadalam z kumpela, ktora tez ma na grudnia i ona daje w kombinezon i jeszcze w spiwor i koc gruby..ja chce dac ten grubszy koc jak bedzie mega zimno...tak to mysle, ze starczy ten minky na kimbinezon...ale ja sie nie znam, najwyzej sie na bledach naucze

Możesz wziąć kocyk grubszy i zrobić w nim wejscia na pasy i otulać w ten sposób dziecko. Ja tak zamierzam robić. :)

reklama
Do góry