ja sie balam, ze bardziej mi spuchna, ale zle nie jestPamiętaj, że po świętach będą wyprzedaże
Noemi przyjmij życzenia urodzinowe
Lux nie puchne bardzo, gdyby było lato pewnie byłoby gorzej...
reklama
mandarynki nie bardzo, ale Swieta ide wiec zacznie sie szal na nieTo i ja dołączam do grona pozeraczy winogron
I mandarynki ostatnio...ile by nie było - zjem wszystkie !
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
U mnie królowały ananasy i pomarańcze, teraz to mnie ciągnie do śliwek. I co wieczór jemy pamelony. Do tego melony i mango.
Iza weź paracetamol, po co się męczyć. Zrób ćwiczenia na kręgosłup i trzymaj się.
Iza weź paracetamol, po co się męczyć. Zrób ćwiczenia na kręgosłup i trzymaj się.
aneta_ck
Fanka BB :)
Noemi 100 latek dla Ciebie
Iza łącze sie z Tobą w bólu. Tez mam takie skurcze jak na miesiaczke i zaraz zaczne sprawdzac co ile. Do tego ten bol w pochwie. No masakra ale ja nie jadę na ip. Przybajmniej na razie. Plan mam taki ze czekam jak bóle sie nasila. Wezmę kąpiel i zobaczymy. Na razie jestem dzis co najmniej 7 raz w toalecie. Nie liczac oczywiscie siusiu. Cholera jak ja zasne. Czekam jeszcze z pol godz i wskakuje do wanny.
Iza łącze sie z Tobą w bólu. Tez mam takie skurcze jak na miesiaczke i zaraz zaczne sprawdzac co ile. Do tego ten bol w pochwie. No masakra ale ja nie jadę na ip. Przybajmniej na razie. Plan mam taki ze czekam jak bóle sie nasila. Wezmę kąpiel i zobaczymy. Na razie jestem dzis co najmniej 7 raz w toalecie. Nie liczac oczywiscie siusiu. Cholera jak ja zasne. Czekam jeszcze z pol godz i wskakuje do wanny.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tez sie nie wybieram do szpitala, choc mąż juz mi pisal ze pojedziemy jak wroci a mi nie przejdzie.. ale wzielam no spe, magnezy, i zaraz pojde znowu pod prysznic (jak tak leje wode po brzuchu to mi lepiej) i poleze trochę i moze przejdzie w koncu bo już nie mam sil na te bóle :/ normalnie czuje sie jakbym zaraz okres miala dostać ;/ jeszcze pachwiny boląNoemi 100 latek dla Ciebie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Nie mam siły na ćwiczenia.. na razie nie chce brac apapu, moze przejdzie, jak nie to wezmeU mnie królowały ananasy i pomarańcze, teraz to mnie ciągnie do śliwek. I co wieczór jemy pamelony. Do tego melony i mango.
elifit
Moderatorka
Mandarynki to ostatnio moja miłość. I winogron też ♡
Spokojnej nocy
Spokojnej nocy
reklama
xXxIzuLQaxXx
Ja tez uciekam do spania. Po kąpieli znow mi troche lepiej, leki tez swoje robią
Dobranoc
Dobranoc