reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Noemi tobie też najlepsze życzenia. [emoji320] [emoji512] [emoji513] [emoji307]

Ja mam jutro ale nie takie zwykłe bo okrągłe i powiem wam że dziś czuję się mega nostalgicznie i sentymentalnie. Wspominam swoje lata młodości i ... niczego nie żałuję :) a dużo dobrego jeszcze przede mną :)

Majka znam te historie bo ona z mojego województwa i mam tam kumpele która w lutym będzie rodzić w tym szpitalu.

reklama
Grama !!!!! [emoji512][emoji512]
Noemi !!!!! [emoji512][emoji512]

Spelnienia marzen !!
1478546334-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Noemi tobie też najlepsze życzenia. [emoji320] [emoji512] [emoji513] [emoji307]

Ja mam jutro ale nie takie zwykłe bo okrągłe i powiem wam że dziś czuję się mega nostalgicznie i sentymentalnie. Wspominam swoje lata młodości i ... niczego nie żałuję :) a dużo dobrego jeszcze przede mną :)

Majka znam te historie bo ona z mojego województwa i mam tam kumpele która w lutym będzie rodzić w tym szpitalu.

Moje 30 urodziny też były niezwykłe bo byłam w 1, długo wyczekiwanej ciąży, tydzień później urodziła się Asia:)

No w koncu bratnia duszyczka, co kocha kotki i zimowe buty na obcasie!!!! [emoji7]
Powiem Ci, ze ja na plaskie nawet nie potrafilam zwrocic uwagi, zawsze oko lecialo na obcas i tez myslalam o takich w stylu Twoich (sliczniutkie!!!:)), ale ostatecznie jakos sobie przetlumaczam, ze przeciez za rok tez jest zima hehe i wtedy sie wystroje. W ogole po porodzie mam zamiar zostac super sex bomba, bo jakos niezbyt atrakcyjnie sie czuje w ciazy [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Pamiętaj, że po świętach będą wyprzedaże :D

Noemi przyjmij życzenia urodzinowe :)

Lux nie puchne bardzo, gdyby było lato pewnie byłoby gorzej...

reklama
U mnie bialy winogron od poczatku do teraz.moj wracaja z pracy wie ze musi po niego zajsc do marketu.bez tego ani rusz!!! I zeby choc mi sie znudzi a gdzie tam!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To i ja dołączam do grona pozeraczy winogron ;)
I mandarynki ostatnio...ile by nie było - zjem wszystkie ! :)

Do góry