reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Noemi tobie też najlepsze życzenia. [emoji320] [emoji512] [emoji513] [emoji307]

Ja mam jutro ale nie takie zwykłe bo okrągłe i powiem wam że dziś czuję się mega nostalgicznie i sentymentalnie. Wspominam swoje lata młodości i ... niczego nie żałuję :) a dużo dobrego jeszcze przede mną :)

Majka znam te historie bo ona z mojego województwa i mam tam kumpele która w lutym będzie rodzić w tym szpitalu.

reklama
Grama !!!!! [emoji512][emoji512]
Noemi !!!!! [emoji512][emoji512]

Spelnienia marzen !!
1478546334-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Noemi tobie też najlepsze życzenia. [emoji320] [emoji512] [emoji513] [emoji307]

Ja mam jutro ale nie takie zwykłe bo okrągłe i powiem wam że dziś czuję się mega nostalgicznie i sentymentalnie. Wspominam swoje lata młodości i ... niczego nie żałuję :) a dużo dobrego jeszcze przede mną :)

Majka znam te historie bo ona z mojego województwa i mam tam kumpele która w lutym będzie rodzić w tym szpitalu.

Moje 30 urodziny też były niezwykłe bo byłam w 1, długo wyczekiwanej ciąży, tydzień później urodziła się Asia:)

No w koncu bratnia duszyczka, co kocha kotki i zimowe buty na obcasie!!!! [emoji7]
Powiem Ci, ze ja na plaskie nawet nie potrafilam zwrocic uwagi, zawsze oko lecialo na obcas i tez myslalam o takich w stylu Twoich (sliczniutkie!!!:)), ale ostatecznie jakos sobie przetlumaczam, ze przeciez za rok tez jest zima hehe i wtedy sie wystroje. W ogole po porodzie mam zamiar zostac super sex bomba, bo jakos niezbyt atrakcyjnie sie czuje w ciazy [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Pamiętaj, że po świętach będą wyprzedaże :D

Noemi przyjmij życzenia urodzinowe :)

Lux nie puchne bardzo, gdyby było lato pewnie byłoby gorzej...

reklama
U mnie bialy winogron od poczatku do teraz.moj wracaja z pracy wie ze musi po niego zajsc do marketu.bez tego ani rusz!!! I zeby choc mi sie znudzi a gdzie tam!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To i ja dołączam do grona pozeraczy winogron ;)
I mandarynki ostatnio...ile by nie było - zjem wszystkie ! :)

Do góry