reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Bardzo fajne buty! Wcale Ci się nie dziwię, miałam ten sam problem... do wczoraj chodziłam w baletkach, wymiennie z adidasami :/

Szukałam czegoś płaskiego na jesień i co byłoby łatwo włożyć, ale jestem niska, mam spore stopy i w takich płaskich wyglądam okropnie... nie mówiąc jeszcze o brzuchu do tej "figury" :)
Kupiłam w końcu na obcasie wczoraj ale niskim i mega wygodnym. Zobacz załącznik 781691 i nie takie drogie.

Mamy te same umiejętności :D

O nie... przeszło Ci już?

Każda stłuczka może być niebezpieczna... Dobrze że nic Ci nie jest!

GRAMMA wszystkiego najlepszego :)
I dzięki za cynk ;)
Przeszlo troche :) tzn jak lezalam to bylo ok, teraz troche pochodzilam bo kolacje robilam i znow boli, tym razem bardziej kregoslup niz brzuch. Zaraz ide lezec dalej.. jak mnie tak boli po zwyklym badaniu to ciekawe co by bylo po seksie [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No kilka rzeczy na 74 mam, a ostatnio kupowalam dwie pary ogrodniczek to jedne wziełam na 90 juz;)) chyba cos mi sie w glowie poprzestawiało;)

Właściwie na 56 to tylko tyle co dostalam po dzieciach kuzyna, wiec poczatek z samymi używkami;) ale te przynajmniej duzo razy prane to moze nie bedzie przygód ze skórą;)
Na 62-68 mam duzo wiecej, ale praktycznie same body, śpiochy i półspiochy bo stwierdziłam, ze takie dla bobaska najwygodniejsze. Jedne spodenki dresowe mam i sweterek z lidla.... a na 68,74 i większe to już calkiem wystrzalowe ciuszki... strojenie się zacznie....:)

Tylko to oznacza, ze bede musiala w samych spiochach i kombinezonie zawiezc dziecko ze szpitala do domu.... wystarczy to??[emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png

Dorzuć jeszcze na wyjście czapkę i będzie ok. Tak przynajmniej i ja planuje :) I też mam na 62 i 68 same bodziaki, śpiochy i polspiochy, no bo co innego. I tak maly będzie spal, wisiał na cycu i rabal w pieluchy co chwila. Poza tym pierwszy czas jest typowo domowy. Rewia to się zacznie wiosną i latem, jak już maluszki będą większe! :)

Ja się dziś zezloscilam. Wchodzę na konto a tam zwrot za mundurki. Więc dzwonie do skarbnika dlaczego kasę zwróciła jak dostaliśmy mundurki? A ona ze po czasie wpłaciłam. Na to ja do niej że nie może być bo jak jest hasło że płacić to ja od razu przelew robię. No to ona ze pewnie po zebraniu wplacilam. A ja do niej że na pewno nie. To ona do mnie ze mam zwrócić koszulkę bo jej syn dostał za mała i nie ma w czym chodzić. Ja na to że nie bo mój mąż już na pierwszym zebraniu zaznaczył że bierzemy dwie i jaki rozmiar. I że na mojego syna jest dobra. A ona na mnie napada. To ja do niej że jutro na zebraniu z mężem niech pogada bo mnie nie będzie i że ja sprawdzę kiedy kasę przelałam. Ale wiedziałam że napewno w czasie bo ja nawet niektóre rachunki płacę miesiąc wcześniej jak płatność na koniec miesiąca. I co? Wchodzę na konto a tam przelew 30/09/2016 a maila baba wysłała 29/06/2016 czyli dzień wcześniej. Zebranie było 4/10/2016 więc kasa na pewno na czas dotarła. Niech baba kitow mi nie wciska. Jak mężowi powiedziałam to wściekł się i powiedział że on z nią jutro pogada a koszulek nie zwróci bo ona szuka dla syna dobrego rozmiaru.
Krwi mi tylko baba napsula.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd się tacy ludzie biorą? I co teraz z tymi mundurkami, musicie je kupić we własnym zakresie, czy jak?

moja noga juz by w te nie wlazla, ale udalo mi sie dostac takie, w ktore wlazla
Mają dodatkowy zamek który poszerza cholewke :)
Przeszlo troche :) tzn jak lezalam to bylo ok, teraz troche pochodzilam bo kolacje robilam i znow boli, tym razem bardziej kregoslup niz brzuch. Zaraz ide lezec dalej.. jak mnie tak boli po zwyklym badaniu to ciekawe co by bylo po seksie [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dobrze :) może lepiej nie próbuj w takim razie :)

reklama
Do góry