:*Idzie obiadek hihihi, a potem spanie i grzanie się pod kołdrą.
Ciao ciężarówki !!!!
reklama
mam w bieliznie wiec jak juz to na zamknietym
majka23x
Fanka BB :)
Super! Polozna odwalila kawal dobrej roboty, nie ma co! Najwazniejsze, ze rodzice zrozumieli, moze chociaz pod koniec ciazy zaznasz troche spokojuMam identycznie, jestem jak sparaliżowana. Mąż też mnie podnosi, turla mnie z jednego boku na drugi, wyciąga z auta. Ból spojenia wrócił od wczoraj, a że brzuch nisko to wcale nie jest to pocieszające. Oddycha się lepiej, ale okrakiem muszę siedzieć. Biodra mnie bolą, picza rwie, młody nerw naciska i boli mnie lewy pośladek. Ani siedzieć, ani leżeć ani stać ani sra* za przeproszeniem.
Więc wiem co czujesz....
Dodatkowo rozdrażniona jestem, syn próbuje mi skakać po brzuchu, a to 2 latek i jeszcze nie kuma że tam dzidzia siedzi.
Malutki w brzuchu wwierca się w kanał.
No cóż....
Była moja położna i zobaczyła że mam brzuch nisko, to dzisiaj znów szkolenie z zakresu rodzenia, kolejne książki przyniosła.
Moi rodzice też byli i przemówiła im chyba do rozsądku, że mam się oszczędzać i nie mogę teraz urodzić bo to będzie cięższy start dla malucha, mam wypoczywać i mieć jak najmniej stresu.
O dziwo zakumali!!!! W szoku jestem!!!!
Mama nawet zaproponowała że Kacpra zabierze do siebie bym wypoczela.
Szok!!!!
A i położna do mojego męża powiedziała, że od poniedziałku ma brać l4 na kolejny tydzień. Zabrała mojego męża do przychodni by wziął dla mnie książki, bo zapomniała przynieść i zwróciła się do lekarza, że TEN PAN od poniedziałku ma mieć przedłużone l4. Lekarz tylko kiwnął głową na zgodę hahahaha
No to mam kucharza i sprzątaczki w domu
Teraz robi jakiś obiad: makaron ze smażona kiełbaska i sos serowy. Niech się uczy
majka23x
Daj na fb, ja nie jestem w zamknietymmam w bieliznie wiec jak juz to na zamknietym
o nie na grupe nie dam, pisz do Bonusowej lub Antiope w sprawie zamknetej na bbDaj na fb, ja nie jestem w zamknietym
Nonkatoja
Yyy.... ja czasem w nocy budzę się jak prawie na brzuchy śpię, tylko mam zawsze pod brzuchem kołdrę albo poduszkę. Nie wiem jak to robięno spanie na brzuchu to jest TO brakuje mi tego co noc
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
majka23x
Pisalam dwa razy do bonusowej, ale bez odzewu..o nie na grupe nie dam, pisz do Bonusowej lub Antiope w sprawie zamknetej na bb
@Antiope no chyba, ze Ty moglabys mnie dodac znow Cie wzywam, a nie pisze w prywatnej hehe, ale to dlatego, ze wiem, ze na pewno przeczytacz wieczorkiem