reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A moj to zbok jeden I jeszcze by sie cieszyl ze takie rzeczy mi sie snia I ze takie mam fantazje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podobalo by mu sie I kazal by opowiadac ze szczegolami [emoji23][emoji23][emoji23]

Co nie zmienia fakt @Krasnal77 ze tak nadajesz sie do leczenia [emoji23][emoji23]
Wlacznie ze mna [emoji41][emoji41][emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I mną. Ja to nawet wam nie mówię bo to się nie nadaje na publikację[emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Zakaz złamany, była Latte+ciasto marchewkowe :) Później spacer.

Od dziś zaczynam pić herbatkę z liści malin, za 4/5 dni wiesiołek. Brzuch mam wysoko, chyba synowi dobrze i nie będzie się sam rwał do oglądania pozamacicznego świata. :) najpierw bałam się porodu przed terminem, teraz przenoszenia...
moj brzuch tez sie bardzo podniosl i az pod biustem czuje szoguna :) bardzo szybko poszedl do gory

Co prawda nie byłam na IP tylko u gina pod blokiem ale już wszystko wiem. Dzidzia Pan ruchliwy zmienił pozycje. Już nie jest poprzecznie ale nogami w dół. Dlatego mylilam jego ruchy z tym co jest głową do dołu. Serce bije obydwum. :) lekarz miał problem z ustaleniem gdzie jest jaka część ciała którego z dzieci. Widać że nie ma doświadczenia z bliniakami. Mówi to samo co moja pani dr: "ciasno tam mają "
Jestem spokojniejsza.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
super wiesci, pewnie spokojniejsza jestes :)

A ja dzisiaj Kupilam maść do brodawek i olejek migdalowy. Zaczynam dzialac :)
Chciałam kupić filc Ale jeden kawalek jakby arkusz a4 kosztowal 9 zl a na allegro są dużo tańsze.

reklama
moj juz mi kilka razy proponowal trojkat oczywiscie z dwoma kobietami ale... poki co to zawsze tylko w zartach... chociaz raz... nie wiem czy wam sie chwalilam ze w podrozy poslubnej poszlismy razem do klubu gogo ale to bylo w dalekim egzotycznym kraju:))) co robi kilka drinkow:))

ja odwrotnie 33 wiesiolek, a 36 planuje herbatke.

Pochwale sie ze mocno dzis ogarnelam kuwete! Mama przyszla (zamiast niewiernej kolezanki) i zrobila obiad a ja 2 prania po szpitalu zrobilam (nosila mama) i jutro na nowo pakuje torbe:)
maz przyszedl po pracy i zrobil dla mnie swiatlo do karmienia nocnego (wymyslilam ze listwe led wstawimy od spodu pod lozko, fajnie wyszlo!) i przy okazji naprawil prysznic i szafke.

Super jestem zadowolona tylko... niestety...POJAWIL MI SIE PIERWSZY ROZSTEP!!! na dlugosc to moze 1,5 cm ale na szerokos od razy 0,5 cm:((( tuz nad pepkiem:(( a oliwke stosowalam niby specjalna:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Oj, to tylko jeden. Zniknie po ciąży. Schowa się. Moje z pierwszej i drugiej są prawie niewidoczne. Teraz gorzej. Rozstępy po blizniakach większe niż w pojedynczej.
Dzień dobry dziewczynki. Ja mam dziś medyczny dzień. Rano byłam na badaniach krwi i porobiłam już wszystkie, które mam mieć do porodu i normalnie załamka, bo zapłaciłam 200 zł. No ale trudno, jak mus to mus. Potem prosto po badaniach pojechałam do przychodni fizjoterapeutycznej którą poleciła mi zuzanna, bo na 9 byłam umówiona na wizytę u pani, która się specjalizuje w kobietach w ciąży. Trochę mnie pomasowała, poćwiczyłyśmy i dała mi kilka wskazówek odnośnie tego jak mam sama ćwiczyć i jakie pozycje przyjmować, żeby mnie tak nie bolało, no i jak mam się przygotować do porodu. Mam jeszcze jedną wizytę za tydzień. Tylko niestety poszło kolejne 120 zł. Trudno.
No i o 19 jedziemy na pierwsze ktg.

Iza gdzie jesteś? Wszystko ok?

A chcesz mieć lewatywę, czy nie. Ja chcę, więc się zapytam mojej położnej, ale podejrzewam, że w szpitalu mają. Sama na pewno sobie robić nie będę.

Super, że jesteś już w domu :happy:

Ja na szczęście nie mam takich bóli. Ja mam wizytę w poniedziałek, a kolejną zapewne po 2 tygodniach

Twoja lekarka jest naprawdę jakaś dziwna...

Faktycznie Twój mąż nie powinien sią tak dawać traktować. Dobrze, że poszedł na L4. Trzymam kciuki, żeby się udało z własną działalnością.

Dokładnie, ciesz się. U mnie pierwsza ciąża też bezproblemowa.

Wiedziałam, że u Ciebie z maluchami wszystko ok. Z takim ułożeniem, to chyba masz szanse na poród sn?
Chyba tak. Zobaczymy w przyszły czwartek po usg u mojej pani dr.
super wiesci, pewnie spokojniejsza jestes :)
Pewnie ze tak.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry