reklama
pochwal sie potemLux tak zrobie, tym bardziej ze tutaj i tak nie miala kolorow których potrzebuje. Ale tak się napalilam na to szycie ze juz sie nie moge doczekac
pochwal sie potemLux tak zrobie, tym bardziej ze tutaj i tak nie miala kolorow których potrzebuje. Ale tak się napalilam na to szycie ze juz sie nie moge doczekac
u mnie pojawily sie nagle i zostaly i sa jakie bylyAntiope ja też bym chciala lewatywe, zapytam za tydzien tej poloznej.
Dziewczyny a jak to jest z rozstepami? one wychodza z dnia na dzien? Tak ze dzisiaj Nie mam jutro się budze i mam?
oj tam,napewno cos ladnego zrobiszLux jak bedzie czym to się pochwalę choć pewnie pierwsze dekoracje beda karykaturalne
nie i czuje, ze nocka bedzie ciezkaTeż Wam się tak spać chce? masakra..dobrze, że idę zaraz po młodego to może powietrze mnie rozbudzi..
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
@k8sad cieszę się, że z maluchami wszystko ok. Dobrze, że byłaś u gina. Przynajmniej uspokoiłas sie
@klarolina koniecznie pochwal się[emoji6]
@noemi87 mi też chcę się spać. Niedawno wrociłam z pracy, pranie małych ubranek wstawiłam i idę się położyć, bo coś słabo dziś się czuję. Mam wrażenie, że Oskar mi wszystkie zebra poprzestawiał.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@klarolina koniecznie pochwal się[emoji6]
@noemi87 mi też chcę się spać. Niedawno wrociłam z pracy, pranie małych ubranek wstawiłam i idę się położyć, bo coś słabo dziś się czuję. Mam wrażenie, że Oskar mi wszystkie zebra poprzestawiał.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom