reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja się nie nastawiam, że będzie lepiej lub będzie gorzej. Nastawiam się, że będzie inaczej[emoji4] A jak, to nie wiem.
Zgadzam się z Antopie, że wszystko wyjdzie jak dziecko się urodzi. Mi się marzy, że będziemy z Młodym podróżować, ale jak już wcześniej pisałam zależy wszystko od synka, bo wszystko może się zdarzyć.
Czarownica, też nie lubię gadania i strasznia macierzynstwem. Wiadomo będą lepsze i gorsze momenty, jak to w życiu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie , życie będzie inne :) napewno się nie skończy , a wręcz przeciwnie , bo zacznie się nowy etap w życiu z nowym członkiem na pokładzie, pełne niespodzianek , czasem trudniejsze , ale napewno piękniejsze :) ja za żadne skarby nie wróciłabym do czasu sprzed bycia mamą :) ,

reklama
Ja żyje, czytam Was, nie pisze bo nie chce się denerwować, jestem wkur#@&+?na na moja lekarke, ale na razie nie chce o tym pisać, może potem na zamkniętym.
Byłam dziś w odwiedzinach u koleżanki która urodziła w czwartek w szpitalu w którym też będę rodzić. Było miło.

Dobrej nocy dla tych, co mogą spać

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

A ja się nie mogę doczekać tego nowego co nas czeka. Jak bedzie to się okaże. Syn wymagał wiele pracy, a z córka było bez problemu. Dla mnie najważniejsze ze tym razem będę mogła się zając nią całkiem sama bez presji rodziny.

Odnośnie nakręcania się na forum. Iza i Aneta naprawdę dodają mi otuchy, jak Wy dalyscie radę to czemu ja miałabym nie wytrwać. Z jednej strony Kindzia mnie wystraszyła ze tak bez objawowo poród się zaczął, ze rozwarcie bez śluzu i wód płodowych. A z drugiej strony skoro jej maleństwo już samo oddycha to i moja da sobie radę jakby co.

Byłam na tej imprezie, jakoś dałam rady na sofie pół leżąc. Dobrze tak czasem wyjsć. Podziwiam mojego męża. Uprzedziłam go żeby na mnie nie liczyl bo nie siądę za kierownice, jak chce pic to niech szuka innego kierowcy. I wypił jednego na wstępie, a chłopaki to tez wpozadku bo nikt nie naciskał. Kolega przyniósł drinki dla pan i stanął przedemna jak słup, dopiero wtedy zauważył ze w ciąży jestem. Ale się usmialam.

Tez się boje zostawić córkę na noc, nigdy jeszcze nie zasnęła z kimś innym i w nocy po pobudkach też w większości szuka mnie ale wyjścia nie mam, tzn nie mamy Ja jeszcze rozważam czy mąż będzie rodzic ze mną, bo zostawienie małej na noc bez niego w nowej sytuacji bez mamy jakoś ciężko mi przychodzi Jeszcze zobaczymy może urodze za dnia oby.

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Hey dziewczyny

Nie wiem co u Was . Mam nadzieje ze trzymacie sie dzielnie i zadna nie urodziła.

Mój młody odlaczony od wspomagania. Jupiiiii zdjęcia dodaje na fb. Jest mi łatwiej tam.

Joshi Ty sie nie martw ta cc . U Was to dostaniesz dobre przeciwbólowe po i będziesz śmiga na drugi dzień. Jedzonko tez szybko normalne dostaniesz. Ja przez 3dni glodowka.
Kochana dziekuje za slowa otuchy.
No jakos to musi byc .
Musza go wyciagnac z brzucha I tyle [emoji23]
Obym tylko wrocila cala I zdrowa do domu z malym na rekach.
I kuzwa warsztat zamykam [emoji23][emoji23][emoji23]

Ciesze sie ze u Was z dnia na dzien lepiej.zobaczysz malutki sil nabierze I raz dwa bedzie bez dotleniania.
Sercem z Wami abyscie jak najszybciej wrocili do domku .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Noo chyba lekką głodówkę sobie zrobię :(
Ja chyba tez tego potrzebuje.
Do dupy sie czuje . Wciaz albo mnie muli albo mnie mdli albo zoladek boli .
Macie tak ze czujecie mega glod? A po kilku kesach juz nie mozecie boczuc ze jedzenie w gardle stoi mimo iz dalej czujecie sie jakbyscie byly glodne???

czesc. mam od rana bol podbrzusza. raczej dosc mocny. to mi nie wyglada na skurcze. raczej bol podobny do zapalenia pecherza i co jakis czas kucie. co to moze byc? wzielam nospe i prysznic i czekam. czy skurcze to zawsze takie "spiecia" czy kucie moze byc skurczem?
fakt ze forsowalam sie przez ostatnie 2 dni...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
To ja myslalam ze ze względu na zmiane czasu tu już będzie tłoczno na forum, a tu cisza... :)

Wczoraj przespałam prawie caly dzien. Chyba moje niedobory snu się odezwaly. Tylko kurcze w nocy tak niesamowicie dretwieja mi nogi, że nie mogę sobie pozycji znaleźć... wkurzajace to. Jest na to jakas rada?

Przyjechalam wczoraj odwiedzić bliskich i już od progu się wkurzylam na dwie rzeczy. Po pierwsze tekst "jaki ty masz już ogromny brzuch" doprowadza mnie do szewskiej pasji. A druga rzecz to imię. Ja wiem, że fajnie się wybiera dla maluszka imię, ale na litość, ileż można. Oczywiście jak na początku powiedziałam nasze typy to nikomu nie przypadly do gustu. Więc zamiast wysłuchiwać "eeee, może inaczej, zastanowcie się, a może tak, a może siak" zamykam temat: "przedstawimy malucha jak się urodzi" :) i już :)

Ja chyba tez tego potrzebuje.
Do dupy sie czuje . Wciaz albo mnie muli albo mnie mdli albo zoladek boli .
Macie tak ze czujecie mega glod? A po kilku kesach juz nie mozecie boczuc ze jedzenie w gardle stoi mimo iz dalej czujecie sie jakbyscie byly glodne???

Chcialabym tak. Ja czuję głód i wsuwam w siebie wszystko dookola ;/ I tylko slysze piszczenie ubran ;/

czesc. mam od rana bol podbrzusza. raczej dosc mocny. to mi nie wyglada na skurcze. raczej bol podobny do zapalenia pecherza i co jakis czas kucie. co to moze byc? wzielam nospe i prysznic i czekam. czy skurcze to zawsze takie "spiecia" czy kucie moze byc skurczem?
fakt ze forsowalam sie przez ostatnie 2 dni...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

A biegasz siku przy tym? Boli brzuch caly czas czy seriami?

Do góry