reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oo to dziś taki dzień bo też jestem śpiąca

Witaj angelka

MamaNadii ugotuj sobie ryżu

Ania0 to tak jak ja, nie jest u mnie tragicznie z mdłościami. Ale nie mówmy hop ;)

Na mdłości zgage itp migdały przegryzać

Lux plecy mnie bolą co jakiś czas. Miałam niedawno rwe kulszową :/

Gardło mnie boli. Syn mnie zaraził.

Pogoda dziś ładna. Idę z dziećmi na plac

Ps. Ale produkcjaaa ;)

reklama
W de właśnie śnieg z deszczem padał.ja pod kocykiem.
Pochlonelam 3 nalesniki z nutella [emoji33]

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama...

Ehh kilka godzin mnie nie bylo i nie umiem Was nadgonić.

Mam zchrzaniony humor przez rodzinkę męża: tesciowa, tescia, szwagierke itd..
Bylam naszykowana ze wpadna, ciasto zrobiłam, a oni mnie tak potraktowali. Żaden sie nie pokazał. Widac jak im zalezy na "synowej".

Teraz moze będę msciwa... Ale jak kuba bogu tak bóg kubie. Skończylo sie.

Sorki ze tak się musiałam wygadać ale nie mam komu, aż się popłakałam z nerwów.

Bo dzis moje urodziny... Najzwyczajniej zapomnieli. A ja dobra synowa czy bratowa w każde urodzinki i imieninki tam lecialam i niepotrzebnie. Rok temu pamiętali... Bo wyprawialam i zapraszałam to juz przypomnienie bylo.

Ahhh szkoda slow.

Ja prasuje bo pednatyczna jestem :p nie umiem bez prasowania do szafek poukładać :D

Madzia może jeszcze przyjadą? A to masz jakieś święto?

Ostatnia edycja:
Ehh kilka godzin mnie nie bylo i nie umiem Was nadgonić.

Mam zchrzaniony humor przez rodzinkę męża: tesciowa, tescia, szwagierke itd..
Bylam naszykowana ze wpadna, ciasto zrobiłam, a oni mnie tak potraktowali. Żaden sie nie pokazał. Widac jak im zalezy na "synowej".

Teraz moze będę msciwa... Ale jak kuba bogu tak bóg kubie. Skończylo sie.

Sorki ze tak się musiałam wygadać ale nie mam komu, aż się popłakałam z nerwów.
A zlej to.ich.
Ja też nie raz jazdy miałam z treściami, ostatnio rok czasu się nie odzywałem do nich. A było łatwo bo oni w pl ja w de.takze Zero kontaktu. Zaczęliśmy sie odzywać dopiero na Wielkanoc teraz. Teściowa teraz mi wydzwania i kontakt chce nadrobić. Ja z szacunkiem ale z dystansem. Już nigdy nie będzie tak jak było.ot co zawiodłam się . Zlewam to.

reklama
A tesciowa mieszka naprzeciwko nas. Wystarczy przejść przez droge na druga stronę ulicy. I nie ma czasu "wpasc"

Ahh szkoda gadać nawet mąż mnie nie rozumie i broni swojej rodzinki. Mówi ze jest środek tygodnia i nie każdy moze przyjechac.. A oni sami nauczyli ze przyjeżdżają do siebie w dzień urodzin a nie np w weekend.. Tesciowa naprzeciwko, teść nie pracuje no w sumie by musial troche dojechać ale ma dużo czasu a szwagierka siedzi caly czas w domu z dzieckiem.

Ehh co za rodzina. Sprawili mi dzis ogromny bol.

Do góry