reklama
anio0
Fanka BB :)
Jej, gdy tak czytam o tych Waszych wszystkich objawach, to aż się za głowę łapię. Wiecie, że mnie naprawdę tylko czasami odpycha od niektórych zapachów i wtedy przez dosłownie sekundy czuję się niedobrze? Oprócz tego biust mam wielki, chociaż i to w sumie żadna nowość a całej tej biegunkowo-żygająco-zachciankowo-śpiącej plejady nie poznałam jeszcze wcale
aneta_ck
Nie wiem czemu, ale Twój post mi się skojarzył z tymi kaszkami owocowymi dla dzieci aż sobie chyba jedną kupię dzisiaj. Ależ ten ciężarny mózg działa dziwacznie
Ja mam pełną półkę bo mały jeszcze je jada przed snem. Wpadaj to Cie poczestuje
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Anetka plamie juz mniej na szczescie, wierze ze przejdzie. Nie wiem kiedy pojde bo ja nie mam sily nawet z pokoju do pokoju isc a co dopiero gdzies samochodem jechac, na sama mysl mnie mdli..A jak plamienie u Ciebie? Przestalo juz? Kiedy masz kontrolę u lekarza?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Nie kuś lepiej! Czekam na Męża, niech mnie wiezie do sklepu. Teraz, zaraz, już! Jogurt owocowy też bym wsunęła chętnie. A jaką mam chrapkę na frytki z Maca ostatnio!Ja mam pełną półkę bo mały jeszcze je jada przed snem. Wpadaj to Cie poczestuje
aneta_ck
Nie kuś lepiej! Czekam na Męża, niech mnie wiezie do sklepu. Teraz, zaraz, już! Jogurt owocowy też bym wsunęła chętnie. A jaką mam chrapkę na frytki z Maca ostatnio!
A ja na takiego torta smietanowego dobrze ze sama jestem bo by mezu jechac musial a mi nie wolno bo mi cukier skacze znowu
aneta_ck
Anetka plamie juz mniej na szczescie, wierze ze przejdzie. Nie wiem kiedy pojde bo ja nie mam sily nawet z pokoju do pokoju isc a co dopiero gdzies samochodem jechac, na sama mysl mnie mdli..
Ja bym kochana jednak poszła. Wiesz ze plamienie a nawet krwawienie nie musi oznaczac nic zlego ale zawsze trzeba to sprawdzic. Zrob sobie herbatkę imbirowa podobno pomaga na mdlosci.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie mam imbiru [emoji17]
W poniedziałek dopierk bedzie moja doktorka..
W poniedziałek dopierk bedzie moja doktorka..
reklama
anio0
I dobrze. Przynajmniej chłopy nasze mają zajęcie i mogą się spełniaćA ja na takiego torta smietanowego dobrze ze sama jestem bo by mezu jechac musial a mi nie wolno bo mi cukier skacze znowu