reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Jej, gdy tak czytam o tych Waszych wszystkich objawach, to aż się za głowę łapię. Wiecie, że mnie naprawdę tylko czasami odpycha od niektórych zapachów i wtedy przez dosłownie sekundy czuję się niedobrze? Oprócz tego biust mam wielki, chociaż i to w sumie żadna nowość :p a całej tej biegunkowo-żygająco-zachciankowo-śpiącej plejady nie poznałam jeszcze wcale :D

Anetka plamie juz mniej na szczescie, wierze ze przejdzie. Nie wiem kiedy pojde bo ja nie mam sily nawet z pokoju do pokoju isc a co dopiero gdzies samochodem jechac, na sama mysl mnie mdli..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym kochana jednak poszła. Wiesz ze plamienie a nawet krwawienie nie musi oznaczac nic zlego ale zawsze trzeba to sprawdzic. Zrob sobie herbatkę imbirowa podobno pomaga na mdlosci.

reklama
Do góry