reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej. Ja wczoraj też miałam kryzys emocjonalny, płakać mi się chciało z każdego powodu nawet tak absurdalnego że.. Chcieliśmy z mężem chińczyka zamówić i nie mieli makaronu ryżowego a tak bardzo chciałam zjeść go, za chwilę że nie dowoza w tą część miasta.. I szukanie godzinę restauracji która dowiezie grrr :( Zdaje sobie sprawę że na to wpływ mają hormony i kumulujace się emocje i nie polepsza fakt że trzeba leżeć.. Ale za chwilę już mi się chciało śmiać z tego - zwariować przez siebie można hahahaha.

Lux a jak ci wyszły te leukocyty to kolor siuskow jaki miałaś? Sorry za pytanie ale się zastanawiam czy ciemny pomarańczowy jest ok? Bo taki jakis dziwny.. Gin mówi, że to odwodnienie może być ale chyba dam do zbadania bo dziwne uczucie mam..

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ciemny mocz i wyszedl mj urobilinogen w moczu. Nie mam leukocytow ani bakterii.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam ciemny mocz i wyszedl mj urobilinogen w moczu. Nie mam leukocytow ani bakterii.

Dzięki Lux za odp. Dziwne że bez żadnych objawów takie L wysokie wyszły. Dobrze że akurat badałaś i w porę leczenie wdrożone.

I co to oznacza IzuLQa? Byłaś u lekarza, jakieś leki dostałaś?

Chyba nie będę czekać 1.5tyg do wizyty u gin i dam jutro do zbadania tymbardziej że nie potrzeba mi dokładać nie wiadomo jakich infekcji :(

Dzięki Lux za odp. Dziwne że bez żadnych objawów takie L wysokie wyszły. Dobrze że akurat badałaś i w porę leczenie wdrożone.

I co to oznacza IzuLQa? Byłaś u lekarza, jakieś leki dostałaś?

Chyba nie będę czekać 1.5tyg do wizyty u gin i dam jutro do zbadania tymbardziej że nie potrzeba mi dokładać nie wiadomo jakich infekcji :(

No ja pisalam juz ze kolor moczu mi nie dawal spokoju i zawiozlam mocz do analizy, 7 zl mi nie szkoda a nie potrzebne mi infekcje..
Mialam jechac zrobic badania wątrobowe ale koniec koncow mjalam te skurcze i nie pojechalam.. to tylko kwestia dni kiedy ja trafie na ip, to mi zrobią badania ;)

No ja pisalam juz ze kolor moczu mi nie dawal spokoju i zawiozlam mocz do analizy, 7 zl mi nie szkoda a nie potrzebne mi infekcje..
Mialam jechac zrobic badania wątrobowe ale koniec koncow mjalam te skurcze i nie pojechalam.. to tylko kwestia dni kiedy ja trafie na ip, to mi zrobią badania ;)

Aaa myślałam, że już coś więcej wiesz po konsultacji z lekarzem.

Te skurcze.. Oby było ich jak najmniej! zdrówka! :)

Wrzuć zdjęcie. Może to być ospa.
1477642799-1d1mld.jpeg
1477642856-1d1mld.jpeg
1477642877-1d1mld.jpeg

Mój wyglądał wtedy tak.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za podpowiedź , próbowałam wrzucić fotke ale za dużo waży i nie chce mi puścić , a nie mam pojęcia jak to przerobić.
Wieczorem pewno wybierzemy się ip , bo nie daje mi to spokoju.

Dziewczyny moja hematolog mówi, że podniesione leukocyty we krwi to normalne w ciazy. Może w moczu tez tak jest?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj gin mowil ze norma jest do 15, a podwyzszone swiadczy np. o infekcji albo ze masz jakiegos zeba do leczenia :) krwinki biale to sa te co sie bija, wiec skoro jest duzo to moga z czyms walczyc

Moj gin mowil ze norma jest do 15, a podwyzszone swiadczy np. o infekcji albo ze masz jakiegos zeba do leczenia :) krwinki biale to sa te co sie bija, wiec skoro jest duzo to moga z czyms walczyc
Nie doczytalam ze chodzi o mocz, sorki myslalam ze pytasz o krew. Tak, w moczu jesli sa to tez moze swiadczyc o infekcji. Leukocytow nie moze byc duzo, nie wiem jaka jest norma ale z tego co bylo u mnie to od 10 w gore monurin czy jak to sie nazywa zawsze przepisywal :)

reklama
Któraś tu wspominala, ze trzeba zrobic temat dla rozpakowanych mam, taki zeby przedstawic maluszka :) Moze juz pora ? Patrzcie ile listopadowek juz sie rozpakowalo, jest juz koniec pazdziernika, ani sie nie obejrzymy a juz zaczniemy pokolei sie wypakowywac ;)

Do góry