mojeboje
Fanka BB :)
to u mojej kumpeli jest taka tradycja, ze piecze sie kilka blach plackow, robi salatki i bigosy i codziennie goscie, na leb bym dostala majac codziennie gosci bedac swiezo po porodzie
O matko, ja sobbie tego nie wyobrażam Ja po porodzie najchętniej przez dłuższy czas bym nikogo nie oglądała, mam męża w domu i nikogo więcej mi nie trzeba, ale pewnie się nie uda
Hej dziewczyny. Ja tez po kąpieli jestem i troche sie uspokoilo, bo mialam skurcze co 3-5 minut i to przez dobre 4 godziny. Jest mi niedobrze, slurcze strasznie bolaly i naprawde juz mialam jechac na IP. Ale najadlam sie no spy i magnezu, wzielam prysznic, i jest lepiej, slurcze sa rzadziej i mniej bolesne. Czekam na meza. Jesli mi nie przejdzie calkiem to jedziemy na IP obadac jak wyglada sytuacja.. Przez moment naprawde sje balam ze to juz.. zwlaszcza ze caly dzien mi niedobrze.. spalam po poludniu i obudzily mnie skurcze wlasnie. I tak to trwalo i trwalo.. Szymek teraz kopie ladnie, jest duzo lepiej. Ale jak nie przejdzie to pojade bo sie zwyczajnie martwie..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki oby wszystko się uspokoiło i obyło bez IP.
Lola, ale mnie wystraszyłaś, nie powinnaś tak stresować inych ciężarówek!
Teściowa jutro wyjeżdża na Wszystkich Świętych i wraca 3 listopada dopiero. Mam nadzieje że w miedzyczasie mała nie zacznie sie pchac na świat bo inaczej będę musiała być sama podczas cc i po nim bo nikt inny z Asią nie zostanie... A ryzyko wcześniejszego porodu jest, ale ja cały czas liczę że uda się dotrwać do końca 36.