Ooo rzęsy też bym chciała ale chyba nie wyleżę tyle czasu :|Eeee tam ja się w listopadzie do fryzjera i na rzęsy wybieram[emoji1] muszę być ładna dla syna, bo pierwszy raz będziemy się widzieli[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Iza nie męcz się, lepiej pojechać i upewnic, że to nic poważnego :*Maz wroci po 22, czyli za godzinke.
Skurcze teraz lekkie, co 15 minut, trwaja minute.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Izka jedz jedz, niech chociaż ktg zrobią.
Ja nie miałam lakieru na CC i dobrze bo ciśnienie mi spadło i zsinialy mi pazury. Coś mi tam podali, ale nie pamiętam co.
Teraz to obzeram paznokcie z nerwów, a kiedyś mialam ładne i długie.
Ogólnie to wyglądają dobrze, są krótkie i będę takie miała przez dłuższy czas, nie zadrapie malucha przypadkowo.
Ja na porodówce go muszę mieć czyste umyte włosy,ogolone pachy i nogi (przecież nie będę pracować jak sarna na łące) i ogolony śledź. A jak jeszcze troszkę się podmaluhe to będę się czuła zjawiskowo. Tyci pudru i lekko rzęsy zrobione wystarcza.
Ale włosy to podstawa, jak po 2 dniach są tłuste to chodzę wkurzona, nawet mąż mówi bym włosy umyla bo gryzę wszystkich
Ja nie miałam lakieru na CC i dobrze bo ciśnienie mi spadło i zsinialy mi pazury. Coś mi tam podali, ale nie pamiętam co.
Teraz to obzeram paznokcie z nerwów, a kiedyś mialam ładne i długie.
Ogólnie to wyglądają dobrze, są krótkie i będę takie miała przez dłuższy czas, nie zadrapie malucha przypadkowo.
Ja na porodówce go muszę mieć czyste umyte włosy,ogolone pachy i nogi (przecież nie będę pracować jak sarna na łące) i ogolony śledź. A jak jeszcze troszkę się podmaluhe to będę się czuła zjawiskowo. Tyci pudru i lekko rzęsy zrobione wystarcza.
Ale włosy to podstawa, jak po 2 dniach są tłuste to chodzę wkurzona, nawet mąż mówi bym włosy umyla bo gryzę wszystkich
Czarownica3006
OGOLONY ŚLEDŹ!!!!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
We wrześniu robiłam i nawet spoko, dałam radę. Ja od razu babeczke uprzedziłam, że będę się wiercic, ale nie musiałam robić przerwy. Teraz trochę się obawiam, że właśnie nie wyleze na plecach.Ooo rzęsy też bym chciała ale chyba nie wyleżę tyle czasu :|
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Tez coraz ciezej, noce sa koszmarne, krece sie z boku na bok.. chociaz w zasadzie przytylam przez cala ciaze tylko 10 kg (z tym ze do 4 miesiaca schudlam 4kg przez wymioty) ale wiadomo niunia uciska na przepone... Jak do tej pory tez wszystko w porzadkuU mnie jak na razie(odpukac) bez komplikacji. Choć coraz mi ciężej. A jak u Ciebie? To Twoje pierwsze dziecko?
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Ja z kolei umowilam sie na 20 grudnia do fryza, już po rozpakowaniu, normalnie nie moge sie doczekac, robie totalna metamorfozeEeee tam ja się w listopadzie do fryzjera i na rzęsy wybieram[emoji1] muszę być ładna dla syna, bo pierwszy raz będziemy się widzieli[emoji23][emoji23][emoji23]
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie wiem czy pojade bo przechodzi. Jest coraz lepiej Najwyzej jutro do lekarza gdzies skocze na badania zeby sprawdzic rozwarcie czh te skurcze cos zmienily.. Teraz jest ok
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No bo co, pojade na ip i co im powiem skoro skurcze przeszly a brzuch mniej boli.. nic sie nie dzieje i przyjechalam sobie ot tak glowe zawracac ? Sama nie wiem. Pojade jak skurcze wroca