reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Izka jedz jedz, niech chociaż ktg zrobią.

Ja nie miałam lakieru na CC i dobrze bo ciśnienie mi spadło i zsinialy mi pazury. Coś mi tam podali, ale nie pamiętam co.

Teraz to obzeram paznokcie z nerwów, a kiedyś mialam ładne i długie.
Ogólnie to wyglądają dobrze, są krótkie i będę takie miała przez dłuższy czas, nie zadrapie malucha przypadkowo.
Ja na porodówce go muszę mieć czyste umyte włosy,ogolone pachy i nogi (przecież nie będę pracować jak sarna na łące) i ogolony śledź. A jak jeszcze troszkę się podmaluhe to będę się czuła zjawiskowo. Tyci pudru i lekko rzęsy zrobione wystarcza.
Ale włosy to podstawa, jak po 2 dniach są tłuste to chodzę wkurzona, nawet mąż mówi bym włosy umyla bo gryzę wszystkich :p

OGOLONY ŚLEDŹ!!!!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jak na razie(odpukac) bez komplikacji. Choć coraz mi ciężej. A jak u Ciebie? To Twoje pierwsze dziecko?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez coraz ciezej, noce sa koszmarne, krece sie z boku na bok.. chociaz w zasadzie przytylam przez cala ciaze tylko 10 kg (z tym ze do 4 miesiaca schudlam 4kg przez wymioty) ale wiadomo niunia uciska na przepone... Jak do tej pory tez wszystko w porzadku :)

Eeee tam ja się w listopadzie do fryzjera i na rzęsy wybieram[emoji1] muszę być ładna dla syna, bo pierwszy raz będziemy się widzieli[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z kolei umowilam sie na 20 grudnia do fryza, już po rozpakowaniu, normalnie nie moge sie doczekac, robie totalna metamorfoze :D

Izulka jedz lepiej kochana sprawdz.

U mnie tez coś nieciekawie cale podbrzusze mnie boli ale mala strasznie skacze. Jak sie uspoki to jest lepiej ale jak sie rusza tak gwałtownie to jest okropne.

reklama
Do góry