reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Pytanie za 100 pkt. Byłam pewna ze wczesniactwo mija wraz z 37+1. A parę lekarzy mówi, że musi być skończony 37 czyli 38+1... wiecie jak to jest? każdy inaczej liczy te tygodnie...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Hehe chłopcy to tacy tancerze są i wyczuwają kamerkę ;)
Co do Kresy ja mam ale bardzo cieniutka,ledwo widoczna, przy pierwszym dziecku to była mega ciemna jakby ktoś mazakiem mi zrobił te krese.
A teraz... Prawie nic, no ale jedyny plus to czarne suty jak u Murzynki :D takie lubię, bo moje są naturalnie różowe bleee
No brodawki tez pociemnialy :) i piersi jakie wielke :D

Boże ale boli.
Zalewalam herbatę wrzątkiem i za blisko stałam, nie wiem jak to zrobiłam ale oblalam sobie brzuch.
Matko jak boli, mam białe bąble
Popsikalam pantenolem

Geniusz że mnie
Auuuuu kurde

Pytanie za 100 pkt. Byłam pewna ze wczesniactwo mija wraz z 37+1. A parę lekarzy mówi, że musi być skończony 37 czyli 38+1... wiecie jak to jest? każdy inaczej liczy te tygodnie...

Moj twierdzi, ze u niego 39tydz to ciaza donoszona

Lola kobieto ty uwazaj na siebie lód sobie przyloz !

thgfflw1k3inkyc3.png

Czytałam dużo na ten temat wczoraj i to zależy od lekarz. Niektórzy mówią, że skończony 37 a inni że nie. Jeszcze inni że waga mniejsza niż 2500g.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Odkad lozko stoi w innym miejscu lepiej mi sie spi i dluzej spie ale dobrze teraz mi sie przyda sen ;)

Snila mi sie dzis Emilka malutenka taka byla z 2kg zywej wagi... I wiecie co okazalo sie, ze zapomnialam o wlasnym dziecku ! Lezala tak sobie sama cala noc bez pieluchy i ja sobie o niej przypomnialam jak goscie przyszli ! Nie plakala ani nic ja ja odkrywam z kocyka bo byla zawinieta w taki robiony na szydelku, smierdzi jak nie wiem patrze a ona bez pieluchy i cipeczke ma jak u psa ! Hahaha oj cos moja wyobraznia znow zaczyna dzialac ;)

Aplikacja mi dzis napisala, ze jakby Emilka sie teraz urodzila to sa duze szanse, ze sama by oddychala ale niech ona tam sobie siedzi do terminu nie obraze sie jak jeszcze na nia zaczekam ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Boże ale boli.
Zalewalam herbatę wrzątkiem i za blisko stałam, nie wiem jak to zrobiłam ale oblalam sobie brzuch.
Matko jak boli, mam białe bąble
Popsikalam pantenolem

Geniusz że mnie
Auuuuu kurde
Kobieto uważaj na siebie. Ja też ostatnio o wszystko zaczepiam brzuchem. I taka niezdarna jestem. :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezuuuuu jak zwykle zasnelam o 1 I obudzilam sie o 4.30. Masakra.
Nie moge sobie miejsca zalezc.
Jestem juz zmeczona. Powaznie. Jak leze to mnie gdzies przydusza I jak bym pelnego oddechu nie mogla wziasc. Jak siedze to po jak8ms czasie czuje ze maly sie wkurza I mnie obija wsciekle az w pachwinach czuje. Jak stoje dluzej czy chodze to po prostu sie mecze marze aby sie polozyc. Bola mbie pachwiny spojenie lonowe i brzuch mi sie stawia.a to wszystko takie normalne. Przeciez nie jestem pierwszy raz w ciazy. [emoji23][emoji23] Ehhh.
Nocka jak zwykle do bani bo oczywiscie spac nie moge.
Zostalo mi 50 dni do cc. Panicznie sie boje ale chyba juz chce miec to za soba. Moj wczoraj patrzyl na mnie z takim wspolczociem jak sobie pozycji nie moglam zalezc a jak mi sie po dluzszym czasie udalo to qurwa siku mi sie zachcialo.i musialam wstac . Mowi " malutka dasz rade wytrzymac jeszcze troche " no pewnie ze dam ! Przeciez Sama se go nie wyciagne.

Macie siare w cyckach? Martwie sie bo za czasow chlopakow kurcze juz od jakiegoś czasu mialam I to bardzo Duzo. A teraz kurcze cisne te cyce I nic .Sahara.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam. I jak na razie wcale a wcale się tym nie przejmuję :)

Do góry