U nas na stronie szpitala jest prośba o zmycie lakieru i maksymalne skrócenie paznokci, żeby łatwiej było obsługiwać sie maluchem ja tam jeszcze maluje, ale pewnie gdzieś za miesiąc też postawie na bezbarwnyZ tymi paznokciami to podobno zabobony. Lekarze mają o wiele lepsze sposoby na sprawdzanie "czegoś tam" (nie wiem czego) niż po paznokciach. Tak kiedyś lekarz powiedział komuś, ale nie wiem czy to mojej koleżance czy to tu na forum któraś z was pisała... ja u rąk to jeszcze mogę maznac przezroczystym ale u nóg mam hybryde i raczej nie planowałam jej zdejmować. .. aż musze się dowiedzieć od położnej
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Izula dla własnego spokoju jedź. O której będzie mąż?Hej dziewczyny. Ja tez po kąpieli jestem i troche sie uspokoilo, bo mialam skurcze co 3-5 minut i to przez dobre 4 godziny. Jest mi niedobrze, slurcze strasznie bolaly i naprawde juz mialam jechac na IP. Ale najadlam sie no spy i magnezu, wzielam prysznic, i jest lepiej, slurcze sa rzadziej i mniej bolesne. Czekam na meza. Jesli mi nie przejdzie calkiem to jedziemy na IP obadac jak wyglada sytuacja.. Przez moment naprawde sje balam ze to juz.. zwlaszcza ze caly dzien mi niedobrze.. spalam po poludniu i obudzily mnie skurcze wlasnie. I tak to trwalo i trwalo.. Szymek teraz kopie ladnie, jest duzo lepiej. Ale jak nie przejdzie to pojade bo sie zwyczajnie martwie..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
No właśnie doczytałam, że to w razie cesarki. A że ja mam mieć cc to zmyje przed szpitalem te u rąkAkurat na stronie mojego szpitala jest informacja, że do porodu mają być zmyte paznokcie. Słyszałam też, że wystarcza tylko u rąk paznokcie.
Nonkatoja
U mnie jak na razie(odpukac) bez komplikacji. Choć coraz mi ciężej. A jak u Ciebie? To Twoje pierwsze dziecko?O prosze! Jak się czujesz? Jak maleństwo i jak ciąża przebiega?
Hehe nie jest nam dane być pięknymi podczas poroduNo właśnie doczytałam, że to w razie cesarki. A że ja mam mieć cc to zmyje przed szpitalem te u rąk
Nonkatoja
Eeee tam ja się w listopadzie do fryzjera i na rzęsy wybieram[emoji1] muszę być ładna dla syna, bo pierwszy raz będziemy się widzieli[emoji23][emoji23][emoji23]Hehe nie jest nam dane być pięknymi podczas porodu
Czarownica3006
Nie no spoko... jakoś ogarnę... hybryda u nóg będzie, odrosty zrobię z tydzień przed bo potem fryzjer dopiero w lutym, henne walne na brwi i rzęsy i kropelki samoopalajace co kilka dni używam wiec nie będzie najgorzej [emoji1] ludziom się pokaże jakby co [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] przecie moje dziecię mnie pozna, musze być w miarę pięknaHehe nie jest nam dane być pięknymi podczas porodu
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Maz wroci po 22, czyli za godzinke.Izula dla własnego spokoju jedź. O której będzie mąż?
Skurcze teraz lekkie, co 15 minut, trwaja minute.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Izula jedz koniecznie! Trzymam kciuki, żeby wszystko było okej! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
elifit
Moderatorka
Iza kciuki mocne!