u mnie sie kuzynka rozwiodla jakis rok po slubie, nie wiem co sie stalo, ale szkoda, bo ona mloda z 22 lata ma obecnie, plus taki, ze dzieci nie mieliJa też jestem przerażona rozwodami.
Część ludzi rozwodzi się z faktycznych powodów typu przemoc, molestowanie, narkotyki czy nagminne zdrady.
Ale mam koleżankę która rozwiodła się bo mąż miał na 2 tyg wyjechać w delegację do Pragi by zdobyć kontrahentów (czy jakoś tak). To rzuciła mu wnioskiem rozwodowym, bo ona jest pewna że jedzie sobie kochankę znaleźć. Jeszcze nic nie zrobił a już go oskarżyła....
A to mój dobry kumpel, zakochany po uszy w swojej już bylej żonie... Dodam że byli 1,5 roku po ślubie.....
Krzychu załamał się, zamknął w sobie.
Proponował jej terapię małżeńską ale ona była nieugięta. Nie wiem, ale czuję że ona kogoś miała...
Nie mam już z nim kontaktu, nie wiem co się z nim dzieje, ale mam nadzieję że z tego wyszedł.
A wydawali się tacy szczęśliwi....
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Ja mam i cienkie i grube i przejściowe czapeczki. Chyba z 10 w różnych rozmiarach, wiązane, zakładane itd. [emoji6]. Część kupiłam, a część dostałam. Wyjdzie mi w praniu jakie będą się sprawdzały.Dziewczyny pytanie z innej czapki... właśnie o czapkę Macie dla maluszków taką grubaśną czapę na spacery czy cieńszą? No bo jak w tych kombinezonach jest gruby kaptur to jeszcze jak się dołozy taką grubachną czapę to się upoci bidok... Chyba ważne żeby uszy zakryte miała i była wiązana pod buzią, nie? Ech ileż to się człowiek musi dowiedzieć...
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Tuiles
Ja mam i cienkie i grube i przejściowe czapeczki. Chyba z 10 w różnych rozmiarach, wiązane, zakładane itd. [emoji6]. Część kupiłam, a część dostałam. Wyjdzie mi w praniu jakie będą się sprawdzały.
Jak ja żałuję, że nie doświadczyłam "dziedziczenia" rzeczy po innych dzieciach. Jak człowiek staje przed sklepową półką i muis kupić WSZYSTKO, to zaczyna się nad tym WSZYSTKIM zastanawiać. No 10 czapeczek to nie ma szans żabym kupiła No chyba że dziecko samą czapką się zadowoli, bo na spiochy, kaftanik i skarpetki już nie starczy
Nonkatoja
U mnie w rodzinie był przypadek, że wzięli ślub jakoś tak w wieku 19lat, bo dziecko w drodze i niestety ona poroniła. On spakował sie i wyjechał za granicę. Tylko matce i siostrze powiedział gdzie. Do żony nawet słowem się nie odezwał. Nie wiem jak to się skończyło, bo to baaaaaaardzo daleka rodzina i nie mam za bardzo z nimi kontaktu. Generalnie słaba sytuacja...u mnie sie kuzynka rozwiodla jakis rok po slubie, nie wiem co sie stalo, ale szkoda, bo ona mloda z 22 lata ma obecnie, plus taki, ze dzieci nie mieli
Nonkatoja
Sporo czapeczek mam z ciucholandu i wyszły mi po 50gr, 1zł, 2zł zależy jaka, niektóre z metką . Ja dostałam mało rzeczy, ale akurat parę czapeczek się trafiło. [emoji4]Jak ja żałuję, że nie doświadczyłam "dziedziczenia" rzeczy po innych dzieciach. Jak człowiek staje przed sklepową półką i muis kupić WSZYSTKO, to zaczyna się nad tym WSZYSTKIM zastanawiać. No 10 czapeczek to nie ma szans żabym kupiła[emoji14]No chyba że dziecko samą czapką się zadowoli, bo na spiochy, kaftanik i skarpetki już nie starczy
Nonkatoja
Też lubię czapki, ale moja kolekcja skromnejsza niż syna[emoji12]Rany, my mamy bogatą kolekcję czapek, od cieniutkich bawełnianych po misiowe. Ja sama mam bzika na punkcie swoich czap i chyba zarażę synka
cytrusowa85
Kusząca myśl mieć dwie córy z grudnia, ale te święta w domu z rodziną, tym bardziej, że w tym roku starsza siostra będzie akurat u rodziców. I co tu wybrać?Wstać i rodzić w 38 czy czekać na grudzień?
No I ja mam
dwoch synow z pazdziernika♥♥♥
Zycie zaplanowalo♥♥♥
Po moich przejsciach nie ma reguly .czy sie donosi czy nie
lezenie tez nie jest gwarancja niestety u mnie nikt nie przewidzil ze lozysko sie odklei a wrecz 2,5tyg temu bylo 1stopnia dojrzalisc. Wody plodowe w normie a w 2tyg zrobilo sie wielowodzie. We worek miałam miec kolejna wizyte (2,5tyg odstępu) juz nie dotrwalam . No a doktorek cholestaze podejrzewal gdzie wyszla mi idealnie.
Ostatnia edycja:
kurcze szkoda takiej dziewczyny a on jak dzieciak sie zachowalU mnie w rodzinie był przypadek, że wzięli ślub jakoś tak w wieku 19lat, bo dziecko w drodze i niestety ona poroniła. On spakował sie i wyjechał za granicę. Tylko matce i siostrze powiedział gdzie. Do żony nawet słowem się nie odezwał. Nie wiem jak to się skończyło, bo to baaaaaaardzo daleka rodzina i nie mam za bardzo z nimi kontaktu. Generalnie słaba sytuacja...
reklama