reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@Antiope brawo ty, super, że znalazłaś panią do pomocy. Musisz się oszczędzać. @elifit pochwal się tortem, pozazdrościć męża. Chyba dla większości facetów to byłaby czarna magia. Zazdroszczę baby shower. Sama organizujesz czy przyjaciółki? :)
@Luxuorius szybkiego wybicia bakterii

Ja dopiero wstaję, leniwa jestem dziś:) miłego poranka mamy.

reklama
Fajnie mieć takie przyjaciółki, co takie neispodzianki przyszłej mamie potrafią zgotować. Niestety u mnie jakoś się tak złozyło, że znakomita większość moich ma już swoje lata (jak ja) i całkowicie popyrtane życie. Miałam wrażenie że wiadomość o mojej ciąży raczej je wprowadziła w stan smutku, niż radości z mojego szczęcia. Szkoda, choc to poniekąd rozumiem.

Miłego dnia Mamy!

Fajnie mieć takie przyjaciółki, co takie neispodzianki przyszłej mamie potrafią zgotować. Niestety u mnie jakoś się tak złozyło, że znakomita większość moich ma już swoje lata (jak ja) i całkowicie popyrtane życie. Miałam wrażenie że wiadomość o mojej ciąży raczej je wprowadziła w stan smutku, niż radości z mojego szczęcia. Szkoda, choc to poniekąd rozumiem.

Miłego dnia Mamy!

Nie wiem ile masz lat, ale większość moich kolezanek to albo dopiero po albo juz sporo po 30 i wszystkie minimum dwójka dzieci [emoji6] także zazwyczaj większość informacji, które tu pisze biorę wlasnie od nich, bo przetestowały je wielokrotnie na swoich pociechach [emoji846] (przedział wiekowy obecnie od 10mcy do 8 lat wiec można zapytać je o wszystko, bo przerobiłyśmy naprawde masę opcji, zwłaszcza ze jedna z nich to pedagog specjalny [emoji16])

Rzeczywiście impreza wyszła rewelacyjnie, ale wiecie tylu ludzi, ok 10 dzieci przy tym i wróciłam tak wykończona i rozemocjonowana ze zasnąć nie mogłam wiec mam za sobą fatalna nockę...

Z dobrych wiesci to fotografka napisała, ze kończy obrabiać zdjecia i ze tak jej sie podobają, ze mi dorzuci 2 gratis jeszcze [emoji85][emoji16]

@creo ja za sesje w plenerze zapłaciłam 600zl i w pakiecie jest 15 obrobionych zdjec wywołanych i te same na płycie. Za poprzednia, która mi sie ostatecznie tak nie podobała zapłaciłam 500... wiec wywalone w błoto. Jeśli pytasz czy warto to po prostu naprawde upewnij sie, ze Ci sie portfolio podoba, pogadaj z fotografem jaka ma wizje i czy odpowiada oba Twojej. I jeżeli nasz jakiekolwiek watpliwości to wiej, zeby nie wywalić kasy w błoto [emoji85] mnie ich portfolio sie podobało, ale przestało mi sie podobać ba sesji jak zaczęli wymyślać jakieś durnoty i w ogole mnie nie słuchali... ale miałam juz umowę podpisana z nimi cholera. Teraz jestem bogatsza o doświadczenie i biedniejsza o 500zl [emoji16]

Za sesje świąteczna rodzinna w domku po urodzeniu małego tez bede płacić 600zl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Antiope brawo ty, super, że znalazłaś panią do pomocy. Musisz się oszczędzać. @elifit pochwal się tortem, pozazdrościć męża. Chyba dla większości facetów to byłaby czarna magia. Zazdroszczę baby shower. Sama organizujesz czy przyjaciółki? :)
@Luxuorius szybkiego wybicia bakterii

Ja dopiero wstaję, leniwa jestem dziś:) miłego poranka mamy.
Ja sama. To również z okazji mojej trzydziechy :)
Ja mieszkam w mieście męża. Większość koleżanek to świeża znajomość. Nie spodziewałabym się niespodzianki takiej jak u Lisiej. Stare koleżanki się porozjezdzały. Siostry mam za granicą.
Moja siostra miała super imprezę właśnie dlatego że są wokół niej inne siostry, bliskie jej kobiety.

Dzień dobry
Jadę do dentysty. Odezwę się potem

Eli powodzenia u dentysty.

Ja siedze właśnie na ławce pod hm i pije kawe. Musialam sie ratowac bo prawie zemdlalam w metrze. Cholerka juz na prawde sie tocze i to cisnienie niskie bez kawy to masakra. Jeszcze chwiel sie pozbieram i ruszan dalej :) dobra wiadomosc jest taka ze moj maz od wtorku wraca do starej pracy do nowego roku i bedzie blisko domku i malego bedzie odbieral. I jeszcze dwa tyg i tesciowa przyjezdza. No nie myslalam ze kiedys bedzie mnie to tak ciesZyć:D :D

Eli powodzenia u dentysty.

Ja siedze właśnie na ławce pod hm i pije kawe. Musialam sie ratowac bo prawie zemdlalam w metrze. Cholerka juz na prawde sie tocze i to cisnienie niskie bez kawy to masakra. Jeszcze chwiel sie pozbieram i ruszan dalej :) dobra wiadomosc jest taka ze moj maz od wtorku wraca do starej pracy do nowego roku i bedzie blisko domku i malego bedzie odbieral. I jeszcze dwa tyg i tesciowa przyjezdza. No nie myslalam ze kiedys bedzie mnie to tak ciesZyć:D :D

Super, ze pomoc bedziesz miec :) ja wczoraj szlam do auta i podobno jak kaczuszka chodze kolyszac sie na boku (slowa Tomka) ale jak tam nie widze zebym ciezko chodzila :D haha

Dziewczyny, jestem w szpitalu, ale najchetniej bym sie wypisala. Szyjka dluga, zamknieta 39 mm, czy to mozliwe zeby urosla o 1 cm? Nie wiem czy jest sens podania sterydu, duzo dziewczyn tu lezy tez z szyjkami ponad 3 cm, skierowane od mojego lekarza, ktory w dodatku ma dzisiaj focha i obrazony jest na wszystko i wszystkich. Co robic? Czuje, ze moj jak tu przyjdzie to rozniesie ten szpital, ale nie chce tez robic rozruby bo to jedyny szpital w moim miescie. Pomocy..

reklama
Hej
Witam sie w 34 tyg ! Ale czas leci dzisiaj moja apka zapytala czy torba do szpitala juz spakowana niestety dalej wszystko powrzucane ale za to wypralam sobie pizamy ha ! Postaram sie to ogarnac w ten weekend ;) zobacze czego jeszcze brakuje ...
Czuje sie ok brzuch od czasu do czasu mi twardnieje ale mam nadzieje, ze od tabletek sie uspokoi
Wczoraj bylam na szkole rodzenia bo czulam sie juz dobrze dostalysmy plany porodu takie przykladowe i rozmawialismy o cc okazalo sie, ze u nas w szpitalu mozna poprosic o dziecko juz 3h po cc dobrze o tym wiedziec ;)
Wracam do pracy buziaki i milego dnia dziewczyny :)

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry