Iza Ty lepiej mierz co ile masz i lec na ip jak coś. Zebys nam w domu sie nie rozpakowala czy cos.
Mi tak dziwnie bez tego magnezu. Jakby mi brzusio mocniej sie napinal i mocniejszy nacisk na spojenie czuje. Skurczy brak jako takich typowych. Od czasu do czasu mam ból jak na miesiaczke.
Lola Lux zawsze pozniej pisze jak po wizycie
A ja chodzę i sie martwię. Wiecie ze moj synek dopiero zaczyna mowic po tych terapiach itd. Zrobil ogromny krok na przód i ładnie zaczyna nam wszystko tłumaczyć. I tu jest problem. Pokazuje na brzuszek i mowi ze ma ała. I tak cały wieczór. Z tym że ja mu ostatnio bardzo dużo tłumaczę zeby mnie nie kopal i nie bił po brzuszku bo mam ała i dzidziuś ma ała i tak nie mozna. I teraz za cholere nie wiem czy on pokazuje to co ja mu tłumaczę czy ze go boli. Jak pytam kto ma ała Julian czy mama to mowi Julian. Ehh no ale nie ma biegunki nie wymiotuje ładnie zjadł bawi sie normalnie. Jest wesoły ładnie usnal nie marudzi. Zwariowalam juz. Acha i pokazywal mi to dwa razy po posilkach to moze sie najadl? Pokazuje tez na swoj brzuszek i mówi dzidzi wiec moze to jednak o mnie chodzi. Jak ktos mi powie ze im dziecko starsze to latwiej to nie uwierzę. Mam wrażenie ze poprzeczka jest coraz wyzej :|