elifit
Moderatorka
To ja się dziś spakuje może coo
Kindzia chodziła z rozwarciem o ile mi wiadomo.
Kindzia chodziła z rozwarciem o ile mi wiadomo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jaaaaaaa, niech malutki tam sie dogrzewa, to nam sie z grudniowek robia mamy pazdziernikoweKinga urodziła.
Miała 8 cm rozwarcia, nie dało się zatrzymać, Dzieciątko w inkubatorze.
Info dla tych co nie są na fb
Kładziecie coś na łóżko, żeby zabezpieczyć przed wodami?
U mnie juz pelna para cos sie dzieje [emoji41]
Az Sama z podziwu wyjsc nie moge [emoji23]
Zupka brokulowa na kuchni.
Gulasz do drugiego sie dusi.
Pranie nastawilam.
Zmywarke wyczyscilam .
Kuchnie ogarnelam.
Lozka poscielone.
Sniadanie zjedzone.
BRAWO JA [emoji44]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kinga urodziła.
Miała 8 cm rozwarcia, nie dało się zatrzymać, Dzieciątko w inkubatorze.
Info dla tych co nie są na fb
Ja jak zamowilam lozeczko dla corki tez dlugo czekalam, cos kolo 6 tygodni (akurat bylam na wczasach i sama pzresunelam termin), ale ja mialam zaplacic przy odbiorze wiec sie nie martwilam i od razu gosciowi zaznaczyłam ze jak ja nie dostane lozeczka to on nie dostanie kasy, ze zamowie u kogos innego i tyle.Zdecydowanie kupiłabym nowy materacyk. Dziecko na materacyku spędza naprawdę większość czasu w pierwszym okresie życia. Na tym nie ma co oszczędzać. Lepiej kupić kilka ciuszków mniej, a zamiast tego nowy materacyk. Ja mam po moim starszym materacyk, co do którego mam pewność, że nie był obsikany ani nic i był zmieniany niedawno, bo właśnie ten gryka-kokos mi spleśniał, a mimo to zastanawiam się czy nie kupić nowego.
Ojej ile on bidulek musi tych operacji przejść. No ale tyle przetrwał, to i tą kolejną da radę.
A ja o dziwo mam tylko 107, choć wydaje mi się, że już jestem ogromniasta.
Ja mam 3 x dziennie po 2 tabletki Magne b6.
Współczuję nocki. U nas też ciężka, bo synek się budził z płaczem przez zatkany nos, ale nie było aż tak źle jak u Ciebie. O 1 wzięłam go do nas do łóżka i jakoś dotrwaliśmy do rana.
Mam nadzieję, że wirus odpuści i ta noc już będzie spokojna.
Myślę, że karta podarunkowa to fajny pomysł. Albo po prostu zapytaj co by chciała.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki.
A z czym się wiąże w trakcie porodu dodatni gbs?
No niestety właśnie tak jest z gbs. Ja też dziś miałam tą wątpliwą przyjemność.
Oj współczuję Najgorsze, że nie wiadomo jak sobie w takiej sytuacji pomóc.
A ja dziś byłam rano w Lidlu i kupiłam te reklamowane kozaczki dla synka. Dostanie je od prababci na urodziny, bo ma w piątek, a imprezę robimy w sobotę. Nie wiem tylko jak to będzie, bo młody kaszle i ma katar. nebulizujemy się i zarzywamy syropki i mam nadzieję, że mu przejdzie, bo jeszcze zanim impreza urodzinowa i urodziny, to w czwartek ma pasowanie na przedszkolaka. Żeby tylko szybko było lepiej.
A ja się załamałam totalnie. Jeszcze w lipcu zamówiłam łóżko piętrowe 3 osobowe do pokoju dziecięcego i miało być w ciągu 2 do 5 tygodni. Minęły już miesiące, a łóżeczka dalej nie ma. dzwonię tam co parę dni, a oni mnie zbywają, że już w następnym transporcie itp. No kurde, ja chciałam przenieść synka do nowego łóżka na kilka tygodni przed porodem, żeby sobie nie kojarzył, że młodszy brat zabrał jego łóżeczko... Teraz zaczęłam szukać gdzie indziej tych łóżeczek, ale nie ma zbyt wielu takich łóżeczek jakie sobie wymyśliłam, a jak są, to termin dostawy zaczyna się od 2 tygodni. Wkurza mnie coś takiego, bo ja rozumiem, że gdybym zamówiła to łóżeczko w ostatniej chwili to mógłby być problem z dostarczeniem na czas, ale ja je zamówiłam ze 3 miesiące temu! Zapamiętajcie sobie Meble BOGART nie polecam!!!