reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ja kocyki chce z minky, ale bede w smyku wiec kto wie, ale ja dopiero w listopadzie, chyba, ze na stronce se zobacze :)
Nie wiem czy jest z minky, bo akurat takiego nie szukałam. Akurat szukałam cieplejszego i pompony mnie urzekły[emoji6]
1477388536-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czy jest z minky, bo akurat takiego nie szukałam. Akurat szukałam cieplejszego i pompony mi urzekły[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
oo ja widzialam te z pomopnami, super sa a taki na mrozy pozyczyla mi bratowa, to kocyk starszej bratanicy urodzonej zima i po co mam kupowac jak moge tego pouzywac:) a potem oddac go Julci, bo to jej kocyk :)

Przez te ferie to ze mnie znowu leniwiec się zrobił. Wstaję tak 11 czy 12. Pranie nastawiłam, syn świeżą bagietkę przyniósł to pora na śniadanie.

Dziś w planie przygotować miejsce na łóżeczko. Musimy wynieść jedną szafkę i poprzekładać rzeczy.

Kładziecie coś na łóżko, żeby zabezpieczyć przed wodami?

mi też ostatnio bardzo mocno napina się brzuch na dłuższy czas, akurat miałam teraz wizytę w piątek i powiedziałam o tym lekarzowi i już mam zakaz ćwiczeń, seksu najlepiej jak najwięcej odpoczywać bardzo się oszczędzać i jak dowiedział się że jestem w trakcie przeprowadzki i że będę mieszkać na 3 piętrze to zrobił nie ciekawą minę i powiedział, że max ale naprawdę max dziennie moge chodzić po tych schodach i zadnego dzwigania itd itd szyjka co prawda 29mm ale powiedział, że jeszcze kilka tyg muszę chodzić a nie chciał by żebym musiała być do końca ciąży leżąca i teraz naprawdę wrzuciłam na luz nie ma latania i biegania siedzę w domku i czekam jak mi dokończą mieszkanko i pójde tam na gotowe zostanie mi przygotowanie pokoiku dla małego i do końca wyprawkę kupić ale kochana dbaj o siebie :):*
Też mam 3 piętro. Ale schodzę tylko na wizyty, lub czasem do sąsiadki. Smieci i zakupy mąż robi bo jak mam się wczołgać na górę to masakra.

Sniadanko jem tabletki wzielam bedzie dobrze ... Musi byc ;) jeszcze bym sie smiala jakbym przenosila i na swieta w szpitalu byla hahaha

thgfflw1k3inkyc3.png

A ja wczoraj mówię do mojego, że jak tak dobrze pójdzie i jakbym została w łózku do końca to są szanse że urodzę w terminie. Kusząca myśl, ale to by oznaczało, że na święta nigdzie nie pojedziemy. Sama nie wiem co lepsze. Kusząca myśl mieć dwie córy z grudnia, ale te święta w domu z rodziną, tym bardziej, że w tym roku starsza siostra będzie akurat u rodziców. I co tu wybrać?Wstać i rodzić w 38 czy czekać na grudzień?

reklama
Do góry