reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

ja kocyki chce z minky, ale bede w smyku wiec kto wie, ale ja dopiero w listopadzie, chyba, ze na stronce se zobacze :)
Nie wiem czy jest z minky, bo akurat takiego nie szukałam. Akurat szukałam cieplejszego i pompony mnie urzekły[emoji6]
1477388536-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czy jest z minky, bo akurat takiego nie szukałam. Akurat szukałam cieplejszego i pompony mi urzekły[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
oo ja widzialam te z pomopnami, super sa a taki na mrozy pozyczyla mi bratowa, to kocyk starszej bratanicy urodzonej zima i po co mam kupowac jak moge tego pouzywac:) a potem oddac go Julci, bo to jej kocyk :)

Przez te ferie to ze mnie znowu leniwiec się zrobił. Wstaję tak 11 czy 12. Pranie nastawiłam, syn świeżą bagietkę przyniósł to pora na śniadanie.

Dziś w planie przygotować miejsce na łóżeczko. Musimy wynieść jedną szafkę i poprzekładać rzeczy.

Kładziecie coś na łóżko, żeby zabezpieczyć przed wodami?

mi też ostatnio bardzo mocno napina się brzuch na dłuższy czas, akurat miałam teraz wizytę w piątek i powiedziałam o tym lekarzowi i już mam zakaz ćwiczeń, seksu najlepiej jak najwięcej odpoczywać bardzo się oszczędzać i jak dowiedział się że jestem w trakcie przeprowadzki i że będę mieszkać na 3 piętrze to zrobił nie ciekawą minę i powiedział, że max ale naprawdę max dziennie moge chodzić po tych schodach i zadnego dzwigania itd itd szyjka co prawda 29mm ale powiedział, że jeszcze kilka tyg muszę chodzić a nie chciał by żebym musiała być do końca ciąży leżąca i teraz naprawdę wrzuciłam na luz nie ma latania i biegania siedzę w domku i czekam jak mi dokończą mieszkanko i pójde tam na gotowe zostanie mi przygotowanie pokoiku dla małego i do końca wyprawkę kupić ale kochana dbaj o siebie :):*
Też mam 3 piętro. Ale schodzę tylko na wizyty, lub czasem do sąsiadki. Smieci i zakupy mąż robi bo jak mam się wczołgać na górę to masakra.

Sniadanko jem tabletki wzielam bedzie dobrze ... Musi byc ;) jeszcze bym sie smiala jakbym przenosila i na swieta w szpitalu byla hahaha

thgfflw1k3inkyc3.png

A ja wczoraj mówię do mojego, że jak tak dobrze pójdzie i jakbym została w łózku do końca to są szanse że urodzę w terminie. Kusząca myśl, ale to by oznaczało, że na święta nigdzie nie pojedziemy. Sama nie wiem co lepsze. Kusząca myśl mieć dwie córy z grudnia, ale te święta w domu z rodziną, tym bardziej, że w tym roku starsza siostra będzie akurat u rodziców. I co tu wybrać?Wstać i rodzić w 38 czy czekać na grudzień?

reklama
Do góry