xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej kochane. 411 postow mam do nadrobienia.. biore sie za czytanie!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam FB zablokowanego publicznie, bo też się obawiam o swoje dziecko. Widzą go tylko znajomi. Ale znajomi moich znajomych to już nie.
Mam koleżankę która po urodzeniu wystawiała nagie zdjęcia swojego noworodka że wszystkimi intymnymi szczegółami, nawet jej kupę na dupsku. Miała profil otwarty.
Zgłosiłam to do Facebook i nic z tym nie zrobili. Wywalilam ja że znajomych
Wstawianie zdjęć dziecka ok, ale nie nagiego
Czasami też zła jestem na siebie że wstawiam zdjęcia swojego syna, ulegam teściowie który chce na bieżąco widzieć wnuka. Tłumaczenie i proszenie by przyjechał i narobił zdjęć dla wnuka nie pomaga. Są awantury że ja dziecka nie udostępniam.
To raz się poklocilam że mój syn nie ma skrótu jpg, jest żywy i lepiej takiego oglądać.... A dajcie spokój....
Oj tak... tyle miesięcy już się na forum znamy, tyle historii zostało tu opowiedzianych! Tak czekałyśmy na kolejne usg, na badania prenatalne, na poznanie płci, a teraz... teraz odliczamy DNI do porodu! Nie miesiące, nie tygodnie, tylko DNI! Szalone to Czas pędzi jak szalony.Hej
Klarolina nie wiem czemu odczuwasz potrzebe tłumaczenia sie tesciom. Oznajmiasz swoja decyzje i to wszystko. Potrzebujesz pomocy w domu nie ma nikogo do pozna i juz .
Ja mam tylko pare zdjec synka na fb. Wstawiam rzadko bo nie czuje potrzeby wstawiania calej sesji jak się bawil w piaskownicy czy gdziekolwiek indziej. Oczywiscie jest ubrany zawsze.
Dzis weszlam na moje ciazowe apki i tam 38 dni do porodu. Hehe nie wiem kiedy to zlecialo w srode zaczynamy 36 tydz. Cieszę się ze mimo przeciwności udalo nam sie tyle wytrwac
Gabinia bo gdzies mi umknelo, co sie stalo ze trafilas do spzitala ?Jeszcze nie było lekarzy.
Na porodowce podobno szał tam ogarniaja
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom