czasami mysle, ze to moje gadanie do jakiegos nieszczescia doprowadzi ehhhh, ale wiem, musze zaczac myslec pozytywnieLux, wizualizuj! [emoji38][emoji38] Ja zwizualizowalam sobie coreczke, to ze bedzie zdrowa, cc (juz o tym kiedys pisalam. Nie oceniajcie prosze) a teraz wizualizuje karmienie cycem i choćby nie wiem co to Hanka będzie jadla moje mleko! Po prostu ja wiem,ze tak będzie i nie biorę innej opcji pod uwagę. A wiesz jakie mialam przeszkody zdrowotne.. A ty urodzisz sn tylko przestań gadać głupoty!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kurcze a ja wybralam szpital oddalonu od nas o 40 km ehhhJa do szpitala mam 10 min samochodem z tym że u mnie przez pol dnia nie ma nikogo w domu i chyba sama się odwioze
jak fajnie, gratulacje!!!!Btw zostałam dzis ciocia [emoji4] moja szwagierka urodziła chłopaka 3200 [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hehe, wiem jak ma sie moj wzrok i czuje, ze okuliskta, baba starej daty nie bedzie chciala mnie na nic narazac i skieruje na cc, chyba szlag mnie wtedy trafiZ takim nastawienirm na pewno przestań Lux tak pisać. Zajrzyj w głąb siebie na czym najbardziej ci zależy i dąż do tego
majka23x
Fanka BB :)
Polac? [emoji23][emoji23][emoji23] chyba mlekaCzarownica dobrze mowi, polac jej. Jeżeli będziemy sobie wmawiac że będzie zle to tak bedzie. Trzeba być dobrej mysli a wszystko będzie tak jak sobie wymarzymy. Ja np mam zamiar szybko urodzic sn, nie popekac i karmić piersia. I tak właśnie będzie
No w końcu ! gratulacjeBtw zostałam dzis ciocia [emoji4] moja szwagierka urodziła chłopaka 3200 [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
reklama