reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
No babcia prawnuka nie może się doczekać, choć to nie jest jej pierwszy prawnuk. Jeszcze mówi, żeby jej przywieźć wszystko, to ona nam popierze i poprasuje, ale bez przesady. kobieta ma prawie 90 lat i nie będziemy jej przemeczac. Jednak miło z jej strony. [emoji4]Nic tylko się cieszyć z takiej rodzinkija jeszcze dokupię kilka ciuszków, ale to jak będę u rodziny na 1 listopada, bo tam akurat stacjonuje facet, który na allegro wystawia tanio ubranka.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
. Jeśli się nie poda sprawcy tez trzeba płacić. Przechodziłam to. Auto było na mnie i mi wysłali a prowadził maź. Wyraziłam zgodę na mandat bo ja mało jeżdzę to mi punkty nie straszne a kasy szkoda. I utknęło w martwym polu. Nic więcej nie wysyłali, i nie musiałam płacić. Pewnie maź był na zdjęciu.Ja się chyba jeszcze raz wybiorę w listopadzie... jeśli oczywiście dam radęale na wszelki wypadek moja endo mi przepisała ostatnio dwa opakowania Euthyroxu, to może wystarczy. A jak Twoje tarczycowe wyniki? Na jakiej dawce jesteś?
A jeśli o list chodzi... masz zbliżenie na twarz? Czy możesz się jeszcze jakoś z tego wykręcić?W stylu: nie pamiętam kto prowadził?
Ja tym razem nie dam się szybko położyć na porodówce. Przy synu mnie cały czas monitorowali na plecach i straciłam przytomność. Nie chce powtórki.
kurcze u mnie tylko rodzice i brat z bratowa nakupowali, moje tesciowa nie, tyle co dwa razy po 100 zl dala i kupilam cos za to malemuJa sobie zakazałam ubrankowych zakupów, bo ostatnio dzwoniła do nas babcia męża, żebyśmy przyjechali do niej, bo kupiła tyle ubranek, że powoli jej się nie mieszczą w szufladzie[emoji23] A i nawet już wszystko wyprała i poprasowała. Złota kobieta[emoji4]
Jeszcze teściowa ubrankowe zakupy poczyniła.
Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jedna komode będę musiała kupic[emoji23]
Ale zerknę z ciekawości co tam mają ciekawego[emoji6]
anio0
Złota kobieta po prostuNo babcia prawnuka nie może się doczekać, choć to nie jest jej pierwszy prawnuk. Jeszcze mówi, żeby jej przywieźć wszystko, to ona nam popierze i poprasuje, ale bez przesady. kobieta ma prawie 90 lat i nie będziemy jej przemeczac. Jednak miło z jej strony. [emoji4]
moj teraz sie chyba przeciagaO, dawno mi Zośka nie czkała...właśnie zaczyna swoją kilkuminutową aktywność.
aniol nie kobieta ♥No babcia prawnuka nie może się doczekać, choć to nie jest jej pierwszy prawnuk. Jeszcze mówi, żeby jej przywieźć wszystko, to ona nam popierze i poprasuje, ale bez przesady. kobieta ma prawie 90 lat i nie będziemy jej przemeczac. Jednak miło z jej strony. [emoji4]
anio0
Ja też niczego nie kupowałam dla mojego bratanka i wydawało mi się to normalne. Dziadkowie przeważnie lubią pomagać i chętnie jakieś zakupy robią, ale reszta rodziny... w sumie z jakiej racjikurcze u mnie tylko rodzice i brat z bratowa nakupowali, moje tesciowa nie, tyle co dwa razy po 100 zl dala i kupilam cos za to malemuona po porodzie mi dziecie okupi, znam ja
szwagierka nawet czapeczki nie kupila...
anio0
O kurcze, tego to nie wiedziałam. Żyłam złudzeniem, że "nie wiem kto prowadził" wciąż działa. Jeśli się nie poda sprawcy tez trzeba płacić. Przechodziłam to. Auto było na mnie i mi wysłali a prowadził maź. Wyraziłam zgodę na mandat bo ja mało jeżdzę to mi punkty nie straszne a kasy szkoda. I utknęło w martwym polu. Nic więcej nie wysyłali, i nie musiałam płacić. Pewnie maź był na zdjęciu.
Ja tym razem nie dam się szybko położyć na porodówce. Przy synu mnie cały czas monitorowali na plecach i straciłam przytomność. Nie chce powtórki.
reklama
Fakt chora tarczyca to zło :/ Dobrze, że teraz mamy wyniki w normie. Ważne dla dzidzi i mamy. Damy radę.Ja najpewniej przez tarczycę straciłam poprzednią ciążę, chociaż jednoznacznej odpowiedzi nikt mi nigdy nie udzieli... Też mam Hashi w pakiecie - podła sukaStartowałam 2-3 lata temu z TSH ponad 7 i ft4 znacznie poza dolną granicą i dopiero teraz, od dwóch miesięcy, mam stałą dawkę, której nie trzeba zwiększać
Co za ulga! Ale wiem też jakie to cholerstwo potrafi być upierdliwe i męczące. Dobrze, że u Ciebie tak gładko poszło z ustabilizowaniem wyników
![]()