reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie tarczyca ok, po wczorajszym dniu cukry trochę rozwalony. Ja też mam Janosika, ale starą wersję.
A synek w brzuchu się obudził bo starszy robił mi buzią pierdy na bebzunie hehe.
Ale i tak jest powolny i ospały.
Dzisiaj robię kuraka z rozna.
Pada deszcz, ponuro i nic się nie chce.

Brzuch mi nie opasl i też od 3 tyg nie rośnie, ale tym się nie martwię bo jestem ogólnie tluściutką kobietką

reklama
U mnie tarczyca ok, po wczorajszym dniu cukry trochę rozwalony. Ja też mam Janosika, ale starą wersję.
A synek w brzuchu się obudził bo starszy robił mi buzią pierdy na bebzunie hehe.

Brzuch mi nie opasl i też od 3 tyg nie rośnie, ale tym się nie martwię bo jestem ogólnie tluściutką kobietką
Hahahahahaha, pierdy na bebzunie :D Padłam! Mój M. też próbował, ale dostał opr, a i rękę gniewną miałam już w pogotowiu. Bardzo tego nie lubię...

Jeszcze się okaże, że porody będziemy miały łatwe, miłe i przyjemne ;) a my się niepotrzebnie nastawiamy na znieczulenia. Tego nam wszystkim życzę!

A właśnie... gdzie opis Olgi? ;) Wiem, że dziewczyny są teraz sobą zajęte i mają dużo na głowie, ale ciekawość mnie już zżera.
Olga opisała wszystko na wątku Mój Poród [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam wczoraj u lekarza i nic mi nie wspominał o odstawieniu. Następna wizytę mam za 3 tyg, więc będę wtedy w 36tyg i myślę, że wtedy już będę mogła odstawić. Choć mi kazał brać magnez prze skurcze łydek, bo brzucha nie miałam. Biorę dwa razy dziennie po 1 tabletce.

ciekawe co moja mi powie za tydzien

Hej kochana! Nas tu dużo pp sterydach ;) ja mialam podane w 24 tygodniu. Teraz juz mam 32 tydzien i sie trzymam w dwupaku :)

Olgi wlasnie wczoraj urodzila coreczke :)

To tak po krotce :) i witaj ponownie!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Doczytałam co nie co :) NIe wiedziałam, że tak dużo po sterydach nas. Ciągle myślę, że jak się coś musi przydażyć, to właśnie mnie... ale widzę, że to czasem jest norma, i przechodzi przez to większość!

Jakie to szczęście że malutka Pollysama oddycha! Chwała dziewczynom!!

A ja niestety dostałam wczoraj stanu podgorączkowego tzn. 37 i przelezalam caly dzien w domu.
Wieczorem zdalam sobie sprawe, ze nasza mala nie ruszala sie caly dzien, troche spanikowałam, ale postanowilam zaczekac i czekac na ruchy, no i sie doczekalam po polnocy ;( Dzisiaj rano kopała jak zawsze.
Myślalam, ze sterydy zaszkodziły i w nocy czytalam o ich skutkach ubocznych : ( Eh... STRESSSSSS......

Jak dla mnie jest ciężko tak, że juz nie wiem czy dociagne do polowy listopada...
Powodzonka!! Bede sie starac czesciej wpadac!;-) ;);-) ;)

u nas tez leje, bez przerwy, super, ze Mikolaj sie obudzil i szaleje :)

Nie było mnie od rana, a tu 118 postów do nadrobienia [emoji16]

Dziewczyny w Kappahl online jest promocja wszystkie ubranka dziecięce 3 za 2 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie zakazałam ubrankowych zakupów, bo ostatnio dzwoniła do nas babcia męża, żebyśmy przyjechali do niej, bo kupiła tyle ubranek, że powoli jej się nie mieszczą w szufladzie[emoji23] A i nawet już wszystko wyprała i poprasowała. Złota kobieta[emoji4]
Jeszcze teściowa ubrankowe zakupy poczyniła.

Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jedna komode będę musiała kupic[emoji23]

Ale zerknę z ciekawości co tam mają ciekawego[emoji6]

reklama
Ja sobie zakazałam ubrankowych zakupów, bo ostatnio dzwoniła do nas babcia męża, żebyśmy przyjechali do niej, bo kupiła tyle ubranek, że powoli jej się nie mieszczą w szufladzie[emoji23] A i nawet już wszystko wyprała i poprasowała. Złota kobieta[emoji4]
Jeszcze teściowa ubrankowe zakupy poczyniła.

Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jedna komode będę musiała kupic[emoji23]

Ale zerknę z ciekawości co tam mają ciekawego[emoji6]

Nic tylko się cieszyć z takiej rodzinki :) ja jeszcze dokupię kilka ciuszków, ale to jak będę u rodziny na 1 listopada, bo tam akurat stacjonuje facet, który na allegro wystawia tanio ubranka.

Do góry