reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie tarczyca ok, po wczorajszym dniu cukry trochę rozwalony. Ja też mam Janosika, ale starą wersję.
A synek w brzuchu się obudził bo starszy robił mi buzią pierdy na bebzunie hehe.
Ale i tak jest powolny i ospały.
Dzisiaj robię kuraka z rozna.
Pada deszcz, ponuro i nic się nie chce.

Brzuch mi nie opasl i też od 3 tyg nie rośnie, ale tym się nie martwię bo jestem ogólnie tluściutką kobietką

reklama
U mnie tarczyca ok, po wczorajszym dniu cukry trochę rozwalony. Ja też mam Janosika, ale starą wersję.
A synek w brzuchu się obudził bo starszy robił mi buzią pierdy na bebzunie hehe.

Brzuch mi nie opasl i też od 3 tyg nie rośnie, ale tym się nie martwię bo jestem ogólnie tluściutką kobietką
Hahahahahaha, pierdy na bebzunie :D Padłam! Mój M. też próbował, ale dostał opr, a i rękę gniewną miałam już w pogotowiu. Bardzo tego nie lubię...

Jeszcze się okaże, że porody będziemy miały łatwe, miłe i przyjemne ;) a my się niepotrzebnie nastawiamy na znieczulenia. Tego nam wszystkim życzę!

A właśnie... gdzie opis Olgi? ;) Wiem, że dziewczyny są teraz sobą zajęte i mają dużo na głowie, ale ciekawość mnie już zżera.
Olga opisała wszystko na wątku Mój Poród [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam wczoraj u lekarza i nic mi nie wspominał o odstawieniu. Następna wizytę mam za 3 tyg, więc będę wtedy w 36tyg i myślę, że wtedy już będę mogła odstawić. Choć mi kazał brać magnez prze skurcze łydek, bo brzucha nie miałam. Biorę dwa razy dziennie po 1 tabletce.

ciekawe co moja mi powie za tydzien

Hej kochana! Nas tu dużo pp sterydach ;) ja mialam podane w 24 tygodniu. Teraz juz mam 32 tydzien i sie trzymam w dwupaku :)

Olgi wlasnie wczoraj urodzila coreczke :)

To tak po krotce :) i witaj ponownie!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Doczytałam co nie co :) NIe wiedziałam, że tak dużo po sterydach nas. Ciągle myślę, że jak się coś musi przydażyć, to właśnie mnie... ale widzę, że to czasem jest norma, i przechodzi przez to większość!

Jakie to szczęście że malutka Pollysama oddycha! Chwała dziewczynom!!

A ja niestety dostałam wczoraj stanu podgorączkowego tzn. 37 i przelezalam caly dzien w domu.
Wieczorem zdalam sobie sprawe, ze nasza mala nie ruszala sie caly dzien, troche spanikowałam, ale postanowilam zaczekac i czekac na ruchy, no i sie doczekalam po polnocy ;( Dzisiaj rano kopała jak zawsze.
Myślalam, ze sterydy zaszkodziły i w nocy czytalam o ich skutkach ubocznych : ( Eh... STRESSSSSS......

Jak dla mnie jest ciężko tak, że juz nie wiem czy dociagne do polowy listopada...
Powodzonka!! Bede sie starac czesciej wpadac!;-) ;);-) ;)

u nas tez leje, bez przerwy, super, ze Mikolaj sie obudzil i szaleje :)

Nie było mnie od rana, a tu 118 postów do nadrobienia [emoji16]

Dziewczyny w Kappahl online jest promocja wszystkie ubranka dziecięce 3 za 2 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie zakazałam ubrankowych zakupów, bo ostatnio dzwoniła do nas babcia męża, żebyśmy przyjechali do niej, bo kupiła tyle ubranek, że powoli jej się nie mieszczą w szufladzie[emoji23] A i nawet już wszystko wyprała i poprasowała. Złota kobieta[emoji4]
Jeszcze teściowa ubrankowe zakupy poczyniła.

Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jedna komode będę musiała kupic[emoji23]

Ale zerknę z ciekawości co tam mają ciekawego[emoji6]

reklama
Ja sobie zakazałam ubrankowych zakupów, bo ostatnio dzwoniła do nas babcia męża, żebyśmy przyjechali do niej, bo kupiła tyle ubranek, że powoli jej się nie mieszczą w szufladzie[emoji23] A i nawet już wszystko wyprała i poprasowała. Złota kobieta[emoji4]
Jeszcze teściowa ubrankowe zakupy poczyniła.

Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jedna komode będę musiała kupic[emoji23]

Ale zerknę z ciekawości co tam mają ciekawego[emoji6]

Nic tylko się cieszyć z takiej rodzinki :) ja jeszcze dokupię kilka ciuszków, ale to jak będę u rodziny na 1 listopada, bo tam akurat stacjonuje facet, który na allegro wystawia tanio ubranka.

Do góry