reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jeśli chodzi o znieczulenie, to generalnie wolałabym bez, ale nie wiem jak zniosę ból, więc nie zamykam się na żadną z opcji. Wiecie ja moge sobie nie chcieć, a jak mnie przycisnie to bede błagac o znieczulenie.[emoji23] W przyszła środę widzę się z położoną i wstępnie ustalę wtedy plan porodu i wtedy też porozmawiam z nią o znieczuleniach..

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co do porodu to u mnie raczej nie bedzie tak jak U mojej mamy choc poczatki mialysmy takie same. Mialysmy straszne mdlosci Ale nie wymiotowalysmy. Co do samego porodu to moja mama z moim pierwszym bratem od razu miala ciaze zagrozona wczesnym porodem i tak oto po długich długich meczarniach urodzila w 35 tyg. Później mój drugi brat w miarę spoko a ja to podobno wyskoczylam tak szybko ze polozna nie zdazyla założyć rekawiczek :)
U mnie ciąża przebiega prawidlowo więc raczej nie bedzie tak jak u mojej mamy. Mama nie ma też rozstepow, ja co prawda też nie mam narazie i oby już tak zostalo Ale jeszcze trochę czasu jest.

A co do porodu to u mnie raczej nie bedzie tak jak U mojej mamy choc poczatki mialysmy takie same. Mialysmy straszne mdlosci Ale nie wymiotowalysmy. Co do samego porodu to moja mama z moim pierwszym bratem od razu miala ciaze zagrozona wczesnym porodem i tak oto po długich długich meczarniach urodzila w 35 tyg. Później mój drugi brat w miarę spoko a ja to podobno wyskoczylam tak szybko ze polozna nie zdazyla założyć rekawiczek :)
U mnie ciąża przebiega prawidlowo więc raczej nie bedzie tak jak u mojej mamy. Mama nie ma też rozstepow, ja co prawda też nie mam narazie i oby już tak zostalo Ale jeszcze trochę czasu jest.
Ja się tak cieszyłam, że moja mama nie miała rozstępów, ja nie miałam rozstępów... ale teraz brzuch mi zaczął rosnąc w przyspieszonym tempie i skóra nie wytrzymała jednak :zawstydzona/y:

Ja się chyba jeszcze raz wybiorę w listopadzie... jeśli oczywiście dam radę ;) ale na wszelki wypadek moja endo mi przepisała ostatnio dwa opakowania Euthyroxu, to może wystarczy. A jak Twoje tarczycowe wyniki? Na jakiej dawce jesteś?

A jeśli o list chodzi... masz zbliżenie na twarz? Czy możesz się jeszcze jakoś z tego wykręcić? :D W stylu: nie pamiętam kto prowadził?
Mandat już zapłaciłam :) Nauczka żeby pamiętać o Janosiku. Mam euthyrox 100, po porodzie mam brać 50, aż do kolejnej kontroli. Mały ma swoją tarczycę od 12tc, ale jednak nadal trochę pasożytuje. Dodatkowo mam hashimoto. Aniu ty jaką masz?

Anio a u mnie naprawdę są jakieś krasnoludki. Widzę że mój brzuch się zmienia Ale nie rosnie. Franio od Oshkosh wizyty przybral 800 gram a mi brzuchy nie rosnie od 3 tyg.

reklama
Aaa dziewczyny od ktorego tygodnia przestać brac magnez. Lekarz mi powiedzial ze blizej porodu trzeba odstawic zeby nie blokowal skurczu porodowych. Bliżej porodu to znaczy kiedy, nie dopytalam bo tak mnie wczoraj wkurzyl

Do góry