reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja z kolei leżałam teraz w szpitalu na sali z dwiema dziewczynami - jedna lat 18 (nieskończone), która ma termin na koniec listopada, a druga lat 21 (jest w ciąży z drugim dzieckiem, bo pierwsze ma już 6 lat). Nie wyobrażacie sobie mojej konsternacji, gdy tylko do mnie się obie zwracały per pani. Zaczęłam się zastanawiać na ile lat wyglądam, a i tak się poczułam staro ;)

Eee tam.... nie przejmuj się:) Ja tylko jestem wdzięczna dzieciom z mojej rodziny, że żadne nie mówi do mnie ciociu, tylko po imieniu, bo jakoś tak mi się ze starą ciotką kojarzy:) A tak poważnie jak przed ciążą byłam w sklepie kupić chyba piwo i Pani poprosiła mnie o dowód, to myślałam, że ją wyściskam:) Teraz nie ma szans na to, bo kilka nieprzespanych nocach wyglądam jak mały potworek z worami pod oczami:D

A to jak ma się zgagę to znaczy, ze maluchowi włosy rosną?[emoji14]Bo jak tak to mój będzie łysy jak kolano :p
[emoji23][emoji23][emoji23] moj tez [emoji23][emoji23][emoji23]
Moja kolezanka miala zgage cala ciaze [emoji52]
A Zoska urodzila sie lysa [emoji23] Teraz ma pol roku I dalej lysa [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się nauczyłam, że jak już ledwo wytrzymuję, to rzucam mężowi spojrzenie typu "weź coś zrób!" i rozumie :D zagaduje teściową, a ja mam szansę, by uciec z pokoju używając jakiejś wymówki ;)

Haha... też mamy takie spojrzenie. Często mąż też krzyczy, żeby już dali spokój i zmieniają temat na chwilę, ale i tak wracają do niego.

[emoji23][emoji23][emoji23] moj tez [emoji23][emoji23][emoji23]
Moja kolezanka miala zgage cala ciaze [emoji52]
A Zoska urodzila sie lysa [emoji23] Teraz ma pol roku I dalej lysa [emoji23]

No ja też byłam dłuuuuugo łysa. Mój M tez. Dlatego nie spodziewamy się specjalnie włochatego syna :p

reklama
A tak w ogóle to dzień dobry :)
Wy się budzicie na mini wycieczkę do toalety, a ja nigdy nie wstawałam jakoś namiętnie w tym celu, ale ostatnio za to budzę się nawet kilka razy i zmieniam koszulę, bo ta siara mnie zaczyna dobijać... Nie wiem jak się przed tym ustrzec, żeby nie musieć jednak spać w staniku. Chyba będę sobie nakładki przyklejać do piersi na noc ;) bo budzi mnie notorycznie mokra plama i to uczucie dyskomfortu :baffled:
A ja Sahara w cyckach.
Z chlopakami juz mialam a teraz nic .ani kropli

Do góry