reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
1476697177-1d1mld.jpeg

Cudo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Matko ale wez ta czupryne umyj przy takim bobasie I uczesz [emoji23]
Albo sciagnij czapke po spacerze [emoji23][emoji23]
Nie wspomne o ciemieniuszce [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] wez ja wyczesz z takiej czupryny

1476697177-1d1mld.jpeg

Cudo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Czytałam o tym chłopczyku artykuł. No niesamowite ile ma włosów. Podobno jak się urodziłam, to miałam długie czarne włosy, ale później wytarły mi się o poduszkę haha... Muszę spytać teściową jak z włosami było u męża. Aaa ... tak wracając do wywodów mojej wszechwiedzącej teściowej, to młody będzie identyczny tata, bo .... ona to czuje i już wie jak będzie wyglądał i to będzie piękne dziecko, bo do męża podobne i mi się przykro zrobiło. Ten mój mąż to całkiem przystojny, więc nie widzę problemu, żeby do niego był podobny, ale no bez przesady....

Czytałam o tym chłopczyku artykuł. No niesamowite ile ma włosów. Podobno jak się urodziłam, to miałam długie czarne włosy, ale później wytarły mi się o poduszkę haha... Muszę spytać teściową jak z włosami było u męża. Aaa ... tak wracając do wywodów mojej wszechwiedzącej teściowej, to młody będzie identyczny tata, bo .... ona to czuje i już wie jak będzie wyglądał i to będzie piękne dziecko, bo do męża podobne i mi się przykro zrobiło. Ten mój mąż to całkiem przystojny, więc nie widzę problemu, żeby do niego był podobny, ale no bez przesady....
Ja tez czytalam o tym bobasie.

Co do tesciowej masakra. Tez bylo by mi przykro.

Matko ale wez ta czupryne umyj przy takim bobasie I uczesz [emoji23]
Albo sciagnij czapke po spacerze [emoji23][emoji23]
Nie wspomne o ciemieniuszce [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] wez ja wyczesz z takiej czupryny

Wez nawet nic mi nie mow... [emoji23] [emoji23] [emoji23] mycie wlosow trwaloby piec razy tyle co cala kapiel :)

reklama
Do góry