elifit
Moderatorka
Antiope hihi nie epifit tylko elifit, Eli od EweLIna [emoji14]
Ja zjadłam dziś rybkę. Muszę ich więcej jeść bo tak to tylko w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybacz tą literówkęAntiope hihi nie epifit tylko elifit, Eli od EweLIna [emoji14]
wiem o co chodzi ja sie boje po prostu czy ten pecherzyk bedzie o to mi chodzilo, zeby nie daj Bog nie bylo puste jajoLux nie miałam nic złego na myśli. Nie chciałam tylko, żebyś się niepotrzebnie stresowała, bo napisałaś, że "kogoś zobaczysz". To też nie jest moja pierwsza ciąża, a pomimo tego jak w 5t2d zobaczyłam tylko pęcherzyk, to się denerwowałam, czy wszystko jest ok.
agnesis może teraz u Ciebie córcia. Mój synek też na usg zawsze starszy wychodził a urodził się dokładnie w dniu obliczonym przeze mnie wg dnia zapłodnienia (jeden dzień różnicy z terminem wg om). Myślę, że to bardziej od maluszka zależy. Bo tak jak już kiedyś pisałam koleżanka była w ciąży z bliźniaczkami i na usg jedna była cały czas o 2 tygodnie „starsza” od drugiej. Ja też dokładnie wiem kiedy doszło do zapłodnienia i wiem doskonale, że owulacja się nie przesunęła ani nic, a w tej ciąży maluszek najpierw był "młodszy", a teraz "starszy" wyszedł. To indywidualna cecha dziecka i tyle. Widocznie maluszek którego masz teraz w brzuchu rozwija się w innym tempie i tyle i wcale to nie znaczy, że coś z nim jest nie w porządku.
epifit a no właśnie. Ja niestety mimo karmienia synka dostałam pierwszy @ już 6 tygodni po porodzie, a potem pojawiał się już w miarę regularnie co miesiąc, także sobie nie odpoczęłam. No ale mój mały był chory i przez pewien czas słabo ssał. Może to dlatego.
okocilabym sie pod BogiemA ja dzis ugotowalam rosołek, na drugie danie kluski z sosem i schaboszczaki do tego oczywiście ogórki no i obiad pychota
Też mam rosołek. I albo taki dobry wyszedł albo tak bardzo już chciałam, że mi tak smakuję. W międzyczasie cukierki przegryzam z pastą jajeczną [emoji23] jeszcze maślanki mi brakuje [emoji106]A ja dzis ugotowalam rosołek, na drugie danie kluski z sosem i schaboszczaki do tego oczywiście ogórki no i obiad pychota
No właśnie ja w poprzedniej ciąży miałam pusty pęcherzyk i teraz się denerwowałam, bo na tym etapie też był pusty pęcherzyk. Wyglądało to dokładnie tak samo. Stąd mój stres. Jak się okazało zupełnie niepotrzebny, bo na tym etapie większość dziewczyn widziała tylko pęcherzyk, bez zarodka.wiem o co chodzi ja sie boje po prostu czy ten pecherzyk bedzie o to mi chodzilo, zeby nie daj Bog nie bylo puste jajo
ja mam dzis kotlety z kuraka na obiad i wlasnie mi Tomek pisal czy chce zwykle ziemniaki czy puree, przepraszam czy CHCEMY bo fasolke tez wliczylJa z drugiego dania na obiad to jem surówki najchętniej ale dziś spróbuję zjeść filet z kurczaka, bo pomidorowa i rosół już mi bokiem wychodzą