Ja z kolei jak leze na boku to jest ok jestem zywczyk, ale jak tylko na mimencik poloze się na plecach to jest tragedia. Nie mogę wstac i się odgiac. Wstaje jak babulenka. A na moje nieszczęście w nocy budzę się na plecach i aż się boję ruszyc
reklama
Olgi89
Fanka BB :)
jakbym czyt o sobie... :/Ja z kolei jak leze na boku to jest ok jestem zywczyk, ale jak tylko na mimencik poloze się na plecach to jest tragedia. Nie mogę wstac i się odgiac. Wstaje jak babulenka. A na moje nieszczęście w nocy budzę się na plecach i aż się boję ruszyc
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Moj od polowy główką w dół jestCzy wasze maluchy mają już ułożenie do. Porodu ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
txm24.plNonkatoja mnie też się nie podoba ten reczniczek z pepco. Taki jakis szorstki, zupełnie jak nie dla bobaska. Koleżanka Kupilam w textil markecie taki milusi i musze sie tam wybrac
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
noemi87
niestety ona wyprowadzila sie do Gdanska we wrzesniu i juz tak blisko jej nie mam ale jej siostra zaraz rodzi i mieszka blisko no i ogolnie wysyp ciaz u mnie u mnie w rodzinie, oj sie namnozylo dzieci
ej ja tez jestem ciekawa jaki jest moj Natan pewnie do starego podobny znajac mojego pecha
He he, niekoniecznie, często chłopcy są podobni do mamusi, choć nie ma reguły U mnia jak mały się urodził to był podobny do mnie i ja nadal twierdzę, że bardziej jest podobny do mnie, z męża też coś tam ma ale w większości widzę podobieństwo do mnie, z dzieciństwa i w ogóle, ale ludzie jak widzą syna i męża to mówią, że to kopia taty nie zgadzam się z nimi ale jak tak uważają to spoko, ja swoje wiem
Ciekawe do kogo córcia będzie podobna, na usg ostatnio mówiłam synkowi, że ma taki ładny nosek jak On
majka23x
Niestety, wciaz sie wierciCzy wasze maluchy mają już ułożenie do. Porodu ?
reklama
majka23x
Mi dretwialo pod cyckami, lekarz mowil, ze to normalne, bo inaczej jest rozlozony ciezar, obciaza to kregoslup, a od niego ida nerwy ku przodowi i mozna odczuwac dretwieniaWitam się po paru dniach nieobecności [emoji4]
Od czasu do czasu Was poczytywałam, ale i tak pewnie nie dam rady nadrobic[emoji26]
@sancia880 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, bo nie miałam okazji. [emoji9]
Super, że Maciuś jest taki silny i że Madzia już niedługo będzie mogła przytulić synka[emoji7]
Dziewczyny, które były w szpitalach - mam nadzieję, że wszystko dobrze i już wszystkie w domach.
Ja ostatnio mam gorsze dni w samopoczuciu. Dziś w pracy tak mi się słabo zrobiło, że musiałam posiedzieć na tarasie. Poza tym chyba młody ma mało miejsca, bo brzuch mi drętwieje w górnej części tuż nad cyckami. Nie wiem co to jest.
Dziewczyny nie pokazujcie mi tych pięknych kocykow, bo mam już 4-5, a pewnie jeszcze jakieś kupię, bo tyle mi się podoba. [emoji4] za to możecie polecić jakieś ręczniki, okrycia kąpielowe, bo mam jedno z pepco, a reszta wydaje mi się takie sztywne i nieprzyjemne w dotyku, a nie chciałabym żeby kosztował też majątek.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom