reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
W ogole to co was rowniez ciekawilo, zapytalam lekarza o seks. Chodzi i o penetracje, bo drazni szyjke i o orgazmy jakiekolwiek i o sperme, bo zawiera jakas tam pobudzajaca skurcze substancje, takze z seksu nici [emoji24] [emoji24] [emoji24]

Aaa zapomnialabyn, nie pamiętam która z was wspominala o mleku na zgage Ale uwielbiam cię :)
od kilku dni meczy mnie okrutna zgaga. Wczoraj tak mnie pieklo że normalnie tragedia, podchodzilo mi do gardla i wypilam mleko no i przeszlo i dałam radę usnac. Dzieki ci wybawco :)

Hej dziewczyny mam taką wysypke która swędzi od kilku dni, pojawiła się na brzuchu teraz już pod pachami i na biuście wiecie może co to jest?

Załączniki

• _20161013_184559.JPG
    _20161013_184559.JPG
    629,7 KB · Wyświetleń: 73
Hej dziewczyny mam taką wysypke która swędzi od kilku dni, pojawiła się na brzuchu teraz już pod pachami i na biuście wiecie może co to jest?

Przychodzi mi tylko na myśl to przed czym ostrzegała położna na szkole rodzenia, ze w 3 trymestrze moze sie pojawić cholestaza ciazowa

"Cholestaza ciążowa to choroba wątroby, która dotyka kobiety w ostatnich miesiącach przed rozwiązaniem.
Głównym objawem cholestazy jest uciążliwy świąd skóry, który czasem pojawia się już w 25. tygodniu ciąży. Nasilenie dolegliwości występuje wieczorem i w nocy, bywa często przyczyną bezsenności. 20 proc. chorych kobiet skarży się też na mdłości, wymioty i utratę łaknienia. Nie każde swędzenie jest niepokojące, ale gdy utrzymuje się przez kilka dni i jest uporczywe, trzeba zgłosić się do lekarza. Dopiero po badaniach krwi oraz wykluczeniu innych przyczyn świądu może on stwierdzić wystąpienie choroby."

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie nic takiego nie jadlam zeby mialo mnie uczulic ;/ duzo nabiału jem ale to chyba nie od tego. Nie wiem czy mam czekac do wizyty u ginekologa czyli do nastepnej środy? a w ogóle z taka wysypka do ginekologa sie zgłosić czy do rodzinnego lekarza?

Właśnie nic takiego nie jadlam zeby mialo mnie uczulic ;/ duzo nabiału jem ale to chyba nie od tego. Nie wiem czy mam czekac do wizyty u ginekologa czyli do nastepnej środy? a w ogóle z taka wysypka do ginekologa sie zgłosić czy do rodzinnego lekarza?
Ja akurat u gina bylam i sie pytalam powiedzial, ze taka wysypka jest normalna w ciazy

thgfflw1k3inkyc3.png

Lux super z kuzyneczka bedziecie mialy dxieci w jednym wieku. Na swieta beda sie razem bawily

A ja juz bym chciala zobaczyc jak Te moj mlody wyglada. No ciejawa jestem strasznie. Taki nowy czlowiek moj Synek.
Moja będzie podobna do brata coś czuję blond włoski i sylwetkę będzie miała moją czyli chuda wysoka :)
My mamy taki :)
Link do: Muślinowy kocyk pieluszka120x120 otulacz bambusowy
wzor nr 15. deszczyk <3

Ja juz po wizycie.. lece do wizytowego :)
Mam taki tylko chmurki i mniejszy. To jest ogólnie taka milutka teterka muślinowa

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry