xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Wrzuc zdj bom ciekawa jak wygladaja te z tescoJa kupilam w tesco rozmiar newborn na zime podszyta w srodku bawelna
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuc zdj bom ciekawa jak wygladaja te z tescoJa kupilam w tesco rozmiar newborn na zime podszyta w srodku bawelna
Ja na zawał zejdę niedługo, niech ten koszmar się kończy.Lola ty to masz przezycia ...
A wiesz dlaczego? Bo obie mamy nadwagę i wszyscy sra*** że większe babki na bank mają cukrzycę.oni robia te celowo, zebys tylko u nich nie rodzila, a Ty sie nie daj!!! ja sie poklocilam z ginka na usg w zeszla srode,l bo ona nadal sie upiera, ze mam cukrzyce, a ja mowie, ze nia mam, bo normy nie przekraczam, jest 99-106 a ja mam na czczo 90-93 nieraz mniej, po posilku tez ok..a ona swoje, nie bede z baba klocic skoro ona jest uczona a ja nie...
No a ja w smyku wlasnie ogladalam te czapeczki i wydawaly mi sie duze i takie sztywne :/ i nie wzielismy..Hej dziewczyny !
Ja właśnie zamówilam Gai taka czapkę w smyku, bo niby na dziale noworodkowym był ten rozmiar 40/42 i jest duza, ale może w wózku jak ja naciagne nie będzie taka zła
Wczoraj miałam na szkole rodzenia temat o połogu i było wlasnie, że przez pierwsze 2/3 dni krwawienie jest dosyć intensywne, najlepsze są te podkłady (podpaski) bella mama, żadnych skrzydełek, żadnych siateczek, chodzi o to, żeby był jak najlepszy przepływ powietrza, więc odradzala np te z canpolu, bo po 2str one maja właśnie jakaś siateczkę. No i ew do tego majtki siateczkowe albo swoje bawelniane.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ja dlugo uzywalam naturelle i wkladki, i tampony, i mnie uczulila po paru latach.. moze sklad zmienili, nie wiem, ale nie dam rady, zaraz mnie wszystko swedzi :/Nie, raczej mi się nie przyda.
właśnie mi przypomniałaś, ze nie mam podpasek. Mogłam sobie zamówić z Pl naturelle bo bardzo je lubię. A tu nie ma.
myśmy wczoraj oglądali na YouTube wcześniaki z 32-34 tug z dziećmi. I doszli do wniosku, ze trzeba jeszcze nasza potrzymać w brzuszku. Tez już maja dość bo mi musza dużo więcej pomagać.
ja muszę przerzucić żeby zrobić miejsce na małe ubranka. Letnie wrzucę na najwyższa polke zazwyczaj jest pusta bo jest za wysoko dla mnie. Nie ma miejsca na komodę.
Kochana wiesz.... Tutaj każda po cukrach ma już insulinę przepisana.Lola, ja w szpitalu dostaję dietę cukrzycową. Nie wypiłabym herbaty z cukrem! Może nie broń się tak? Niech przepisują insulinę? Najwyżej będziesz badała cukry i jak będą ok to zrezygnujesz. Możn tak? Ja tu na czczo mam 80, po posiłkach ok 98-105.
Zrobili mi usg, Jan urósł, waży ok 1800 Waga prawidłowa. Strasznie się wiercił. Nie pokazał buzi, ale za to pindola olbrzymka tak wystawił, że lekarki śmiały się radośnie Dziś wyjdę! Huraaaaa
no mi ginka caly cas gada, ze moja nadwaga jest grozna! grozna a niby ku*wa w czym ja sie pytam? dziecko ma wymiary dobre, wage tez, ja pilnuje tego co zre i nawet schudlam przez to pilnowanie a tu mi tu gledzic bedzie...A wiesz dlaczego? Bo obie mamy nadwagę i wszyscy sra*** że większe babki na bank mają cukrzycę.
Moja kumpela naczczo ma cukier 123. Po posiłku 198... No to jest cukrzyca!!!!
Ale weź... Mówię Ci poryczala się a teraz żeby zacisnęłam.
Dietke dla siebie będę trzymać bo znów przytylam.
Mały ma wymiary dobre więc o niego się nie martwię.
Super że położne są po mojej stronie, ciągle przychodzą i się pytają jak się czuje
Naprawdę kobiety do serca przyłóż
A moja kumpela z sali dziś zaczęła 38 tydz i poszła na test oksytocynowy!!! Może urodzi dziś lub jutro!!!
ja tez az brzuch boliA ja znow mam biegunke [emoji37]