Hej dziewczyny !Witam się i ja.... właśnie o czapeczki miałam was zapytac. Szukam takiej cieplej na dwór Ale np w smyku najmniejsza miała rozmiar 40/42 i wydawała mi się bardzo duza. Szukam i szukam i nic nie mogę znalezc.
Izulqa a te zwykle podpaski to jakies grubsze z Belli czy po prostu normalna cienka podpaska? Przepraszam że tak dopytuje Ale nie mam pojęcia jak intensywnie się krwawi po porodzie a akurat w tej kwestii chciałabym być przygotowana na wszystko![]()
Ja właśnie zamówilam Gai taka czapkę w smyku, bo niby na dziale noworodkowym był ten rozmiar 40/42 i jest duza, ale może w wózku jak ja naciagne nie będzie taka zła
Wczoraj miałam na szkole rodzenia temat o połogu i było wlasnie, że przez pierwsze 2/3 dni krwawienie jest dosyć intensywne, najlepsze są te podkłady (podpaski) bella mama, żadnych skrzydełek, żadnych siateczek, chodzi o to, żeby był jak najlepszy przepływ powietrza, więc odradzala np te z canpolu, bo po 2str one maja właśnie jakaś siateczkę. No i ew do tego majtki siateczkowe albo swoje bawelniane.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka