reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

no mi ginka caly cas gada, ze moja nadwaga jest grozna! grozna a niby ku*wa w czym ja sie pytam? dziecko ma wymiary dobre, wage tez, ja pilnuje tego co zre i nawet schudlam przez to pilnowanie a tu mi tu gledzic bedzie...
Moj sie ostatnio pytal ale cukry pani dobre miala ? A ja do niego tak na czczo 81 a on na to a no to ok mowie do biego moge pokazac wyniki bo mam przy sobie a on do mnie, ze nie trzeba ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Moj sie ostatnio pytal ale cukry pani dobre miala ? A ja do niego tak na czczo 81 a on na to a no to ok mowie do biego moge pokazac wyniki bo mam przy sobie a on do mnie, ze nie trzeba ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
moja sie kazdej pacjentki pyta o cukry i jakie by nie miala to sie czepia, nawet jak sa w normie, kreci nosem, no wie pani....i duzo dziewczyn potem sie wscieka, norma to norma a nie...

no mi ginka caly cas gada, ze moja nadwaga jest grozna! grozna a niby ku*wa w czym ja sie pytam? dziecko ma wymiary dobre, wage tez, ja pilnuje tego co zre i nawet schudlam przez to pilnowanie a tu mi tu gledzic bedzie...
No wiadomo ze jest groźna. Każda nadwaga jest groźna. Ale oni nie powinni tego na każdej wizycie komentować tymbardizej, że z dzieckiem okej! Ja się strasznie bałam komentarzy lekarzy na temat mojej wagi ale o dziwo ani razu żaden nie skomentował!!! Ani razu. A wręcz moja gin mówi, że moje tycie jest w normie. Chociaż tak naprawdę powinnam w sumie utyc max 8 a ja Juz mam 12 [emoji23] ale może dlatego nie komentują mojej wagi bo mam poważniejsze problemy jak choroba krwi żeby jeszcze się czepiali kg... tak czy inaczej. Niech się od Ciebie odwala. Twoja dupa i skoro Tobie jest dobrze to im nic do tego.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

A moja znajoma z Anglii waży ponad 120kg i przyszła do swojego ginekologa i mówi, że jest w ciąży. A ginekolog do niej że nie może być w ciąży bo jest taka gruba!
No i co? Była w ciąży, urodziła dziecko, potem drugie, naturalnie rodziła, żadnej cukrzycy i powikłań, nic

No wiadomo ze jest groźna. Każda nadwaga jest groźna. Ale oni nie powinni tego na każdej wizycie komentować tymbardizej, że z dzieckiem okej! Ja się strasznie bałam komentarzy lekarzy na temat mojej wagi ale o dziwo ani razu żaden nie skomentował!!! Ani razu. A wręcz moja gin mówi, że moje tycie jest w normie. Chociaż tak naprawdę powinnam w sumie utyc max 8 a ja Juz mam 12 [emoji23] ale może dlatego nie komentują mojej wagi bo mam poważniejsze problemy jak choroba krwi żeby jeszcze się czepiali kg... tak czy inaczej. Niech się od Ciebie odwala. Twoja dupa i skoro Tobie jest dobrze to im nic do tego.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no i prawde piszesz, przeciez nie zre jak swinia i nie przypierdzielilam mega duzo (mowila ginka ze ja w swojej wadze mam przytyc maks 10-12 kg do czasu porodu a u mnie 30 tc a ja dopiero 4 kg na plusie) wiem ile waze, mam lustro w domu i nie mam ochoty sluchac tych jej komentarzy

A moja znajoma z Anglii waży ponad 120kg i przyszła do swojego ginekologa i mówi, że jest w ciąży. A ginekolog do niej że nie może być w ciąży bo jest taka gruba!
No i co? Była w ciąży, urodziła dziecko, potem drugie, naturalnie rodziła, żadnej cukrzycy i powikłań, nic
hehe i to jest lekarz haha? tackich wybijac

reklama
Lola, ja w szpitalu dostaję dietę cukrzycową. Nie wypiłabym herbaty z cukrem! Może nie broń się tak? Niech przepisują insulinę? Najwyżej będziesz badała cukry i jak będą ok to zrezygnujesz. Możn tak? Ja tu na czczo mam 80, po posiłkach ok 98-105.

Zrobili mi usg, Jan urósł, waży ok 1800:) Waga prawidłowa. Strasznie się wiercił. Nie pokazał buzi, ale za to pindola olbrzymka tak wystawił, że lekarki śmiały się radośnie :) Dziś wyjdę! Huraaaaa

Super wieści! Rośnie jak na drożdżach. A właśnie, jak szybko Twój Maluch przybiera na wadze?
A z pindola olbrzymka to Tatuś powinin być dumny!!!! :p

Do góry