Ja mam burdel w szafie z ciuchami [emoji41]A mnie dzis na sprzatanie wzielo![]()
![]()
Od soboty sie biore zeby poukladac [emoji23][emoji23]
Dzis moze mi sie uda [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam burdel w szafie z ciuchami [emoji41]A mnie dzis na sprzatanie wzielo![]()
![]()
mnie tez, ale nie wiem czy choroba jakas mnie nie bierzeA mnie dzis na sprzatanie wzielo
![]()
Ja kupilam w tesco rozmiar newborn na zime podszyta w srodku bawelnaWitam się i ja.... właśnie o czapeczki miałam was zapytac. Szukam takiej cieplej na dwór Ale np w smyku najmniejsza miała rozmiar 40/42 i wydawała mi się bardzo duza. Szukam i szukam i nic nie mogę znalezc.
Izulqa a te zwykle podpaski to jakies grubsze z Belli czy po prostu normalna cienka podpaska? Przepraszam że tak dopytuje Ale nie mam pojęcia jak intensywnie się krwawi po porodzie a akurat w tej kwestii chciałabym być przygotowana na wszystko![]()
no maja malutkie te cialka, Kacperek juz duzy to zes zapomnial hihiJezuuuu a ja byłam dzisiaj na noworodkowy. Boże już zapomniałam że maluszki mają główkę wielkości pięści !!!!!!! Takie tyci tyci niunie :*
ja kupilam taka fajna ciepla, juz nie pamietam rozmiaru. ale typowy noworodkowy, faja ciepla zawiazywanaWitam się i ja.... właśnie o czapeczki miałam was zapytac. Szukam takiej cieplej na dwór Ale np w smyku najmniejsza miała rozmiar 40/42 i wydawała mi się bardzo duza. Szukam i szukam i nic nie mogę znalezc.
Izulqa a te zwykle podpaski to jakies grubsze z Belli czy po prostu normalna cienka podpaska? Przepraszam że tak dopytuje Ale nie mam pojęcia jak intensywnie się krwawi po porodzie a akurat w tej kwestii chciałabym być przygotowana na wszystko![]()
a moj mowi, ze nie wie kiedy pomaluje pokoj malego, bo ciagle w pracy..nie wiem jak to zorganizujemyWczoraj maz powiedział (sam z siebie o dziwo) że po obronie malujemy kącik dla Frania i rozkładamy lozeczko i przewijak. ach nie mogę się doczekać
Wiecie co ten 2 trymestr naprawdę był super. Teraz Co prawda nie czuje się jakoś zle fizycznie, ale psychicznie. Boję się tego porodu, może już nie samego bólu tylko żeby nie bylo żadnych komplikacji. Przecież to półtora miesiąca zostało. A ja jeszcze wszystkiego nie mam, zabieram się za siebie i ogarniam wszystko bo będzie zle. Może wtedy będę spokojniejsza